Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
Akkor szépen sorban..
De előtte egy infó: az usb kábele hátra van dugva, de nem az alaplapba, hanem egy 4 portos usb3-as Inateck kártyába (belül is kap tápot), amit még anno a VR szemcsi miatt vettem.Csorbi: igen, tudom, hogy fix felhasználásra belső vinyó való, de egyszerűen beteltem, ott is vannak vinyók, ssd-k.. Nem győzöm tárhellyel, 3D videózással foglalkozom, aminek semmi nem elég
A napi több óra használatot azért nem úgy kell érteni, hogy ennyit olvas-ír, hanem csak hogy ennyit van bekapcsolva a gép. Van, hogy rá se nézek a drive-ra (csak pörög), van, hogy másolok rá 5-20 gigát, és erről szólt a napja. Szóval ilyen felhasználással nonszensz hogy 1 hónap után ezt dobta. A Seatools-ot hamarosan megnézem, köszi.psl2003: köszönöm, valóban én is ezt találtam most, hogy hex-re konvertálva az értéket az utolsó 8 számot elhagyva, ha 0 akkor nincs gond. Nekem 220 millió a legnagyobb Raw red error rate, ami hexben 8 számjegyű, így 0-ként értelmezendő. Jó tudni.
Ha valóban volt adatátviteli hiba, az okozhatja az Uncorrectable sector count-ot? Ok, legyen, de miért fagy le, amikor onnan olvasni akarnék? És ez most hogy fixálható?
Tartalék területre áthelyezett szektor még nincs, ha minden igaz.liksoft: persze, nem előlapit használok, ott nálam még néhány pendrive is elhasal
Ha adatátviteli hiba volt, a felület jó, az okozhat ilyen állandó fagyást abban a mappában?
Ok, nem olvasható, de miért fagy? Letörléssel próbálkozzam? Utána az a terület lehet hogy újra használható? Vagy valamiért fizikailag is sérült?
"ez már vastagabb drive" - igen, meg is lepődtem, mert vásárlás előtt nem tudtam.. De végülis elfér, és gondoltam csak megbízhatóbb/hűvösebb így, mint egy fele ekkora területre zsúfolt 4TB kapacitás. Azt hogy visszaminősített 5TB-osom van-e, ki lehet valami okos appal deríteni?King Unique: LM-024 igen! Mechanikai behatás biztosan nem érte, táphiba talán - ha az Inateck kártyám nem megfelelő. Így van, igen fontos volt a minél jobb ár-érték arány
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Microsoft Office és Office 365 topic
- További aktív témák...
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9370 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" 4K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest