Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Márton

nagyúr

Akkor szépen sorban..
    De előtte egy infó: az usb kábele hátra van dugva, de nem az alaplapba, hanem egy 4 portos usb3-as Inateck kártyába (belül is kap tápot), amit még anno a VR szemcsi miatt vettem.

Csorbi: igen, tudom, hogy fix felhasználásra belső vinyó való, de egyszerűen beteltem, ott is vannak vinyók, ssd-k.. Nem győzöm tárhellyel, 3D videózással foglalkozom, aminek semmi nem elég :DDD
    A napi több óra használatot azért nem úgy kell érteni, hogy ennyit olvas-ír, hanem csak hogy ennyit van bekapcsolva a gép. Van, hogy rá se nézek a drive-ra (csak pörög), van, hogy másolok rá 5-20 gigát, és erről szólt a napja. Szóval ilyen felhasználással nonszensz hogy 1 hónap után ezt dobta. A Seatools-ot hamarosan megnézem, köszi.

psl2003: köszönöm, valóban én is ezt találtam most, hogy hex-re konvertálva az értéket az utolsó 8 számot elhagyva, ha 0 akkor nincs gond. Nekem 220 millió a legnagyobb Raw red error rate, ami hexben 8 számjegyű, így 0-ként értelmezendő. Jó tudni. :K
    Ha valóban volt adatátviteli hiba, az okozhatja az Uncorrectable sector count-ot? Ok, legyen, de miért fagy le, amikor onnan olvasni akarnék? És ez most hogy fixálható?
    Tartalék területre áthelyezett szektor még nincs, ha minden igaz.

liksoft: persze, nem előlapit használok, ott nálam még néhány pendrive is elhasal :DD
    Ha adatátviteli hiba volt, a felület jó, az okozhat ilyen állandó fagyást abban a mappában?
    Ok, nem olvasható, de miért fagy? Letörléssel próbálkozzam? Utána az a terület lehet hogy újra használható? Vagy valamiért fizikailag is sérült?
    "ez már vastagabb drive" - igen, meg is lepődtem, mert vásárlás előtt nem tudtam.. De végülis elfér, és gondoltam csak megbízhatóbb/hűvösebb így, mint egy fele ekkora területre zsúfolt 4TB kapacitás. Azt hogy visszaminősített 5TB-osom van-e, ki lehet valami okos appal deríteni?

King Unique: LM-024 igen! Mechanikai behatás biztosan nem érte, táphiba talán - ha az Inateck kártyám nem megfelelő. Így van, igen fontos volt a minél jobb ár-érték arány :D

:R :R

Új hozzászólás Aktív témák