Új hozzászólás Aktív témák
-
Bash
őstag
Ezek szerint neked nem való az iPhone. Jelenlegi telefonomban (Motorola V3c) van diktafon funkció, két év alatt még nem volt szükségem rá. Egyedüli SMS partnerem a szolgáltatóm (Verizon Wireless), havonta 2 db SMS-t kapok tőlük a számlainformációkkal. Értelemszerűen azokat sem forwardolni sem több címzettnek nem szoktam elküldeni. Sem normális, sem hülyevideót nem szoktam felvenni, a kamerával is kb. 8 fényképet csináltam a 2 év alatt. Játék ezen sincs, soha nem hiányzott, ugyanúgy, ahogy számítógépen sincs egyetlen játékom sem. Tőzsde nem érdekel, és az SMS-eket sem szoktam törölgetni, az a havi 2 bőven elfér a memóriában.
Viszont sokszor jó lenne olyan információkhoz hozzájutni on the go, amiket az internet segítségével megszerezhetnék. Számomra ennyi pluszt nyújtana az iPhone, miközben nem kellene lemondanom semmilyen funkcióról. A kezelőfelülete pedig valóban szép és tetszetős, könnyen kezelhető, ezt el kell ismerni.
Ettől függetlenül nem fogok iPhone-t venni saját használatra, mivel nem működik CDMA hálózaton, GSM-re pedig nem kívánok visszatérni, elég volt belőle. Sosem állítottam, hogy az Apple az isten, és azt sem mondtam, hogy tökéletes az első telefonjuk. De hidd el, hogy a fenti hiányosságok ellenére nagyon sok embernek igenis használható alternatíva, és nem csak Apple fanboy-ok veszik. -
Bash
őstag
válasz
bolondember #213 üzenetére
Az átlagembernek felesleges. Az átlagember nem szerkeszt prezentációt a mobiltelefonján, bármennyire is úgy érzed, hogy ez szerves és fontos része egy mobil készüléknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest