Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #455 üzenetére
Nem annyira érdekel ez a híres feeling, viszont ha tényleg használható arra, amire szeretném, s tényleg olyan könnyű bánni vele, akkor miért ne?
PDA-telefonokkal szemeztem, de ugye jött az iPhone-al bíró cimborám...
Agyba-főbe dicsérte, de nem tudom, lehet, az is közrejátszott, hogy van neki 3-4 db eladó a bolti ár alatt.Hmm... diktafon hivatalosan nincs benne? S ha teszek rá, akkor már kalóz vagyok, mert legálisan nem megoldható? Hááát... elnézést, Uraim, ebből bizony PDA-telefon lesz.
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat! Még szaglászgatok, utánanézek, aztán meglátom mi lesz.
Az offline profilt lehet, csak a Nokia hívja így, lényeg, hogy leválasztja a telefonhálózatról a készüléket, de ettől még az összes egyéb funkció elérhető marad. Szükségem lenne rá, nagyon hasznos.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hadd tegyek fel néhány kérdést az iPhone-al kapcsolatban.
1.) Még mindig nem lehet vele videót felvenni? Már régóta piacon van - software frissítés után sem?
2.) Feketelista-kezelés, hívásrögzítés, diktafon funkció van benne?
3.) Nem találtam hozzá GPS alkalmazást, milyet lehet rápakolni? (Blutooth-os GPS vevővel használnám.)
4.) Az otthoni gépem el tudom érni vele Remote Desktop-ot használva?
5.) Excel és Word dokumentumokat lehet írni a segítségével?
6.) Offline profil beállítható rajta?Kb. ennyi jutott eszembe... a számomra fontos funkciók közül ezekkel nem vagyok tisztában. Azzal már igen, hogy MMS-t nem lehet küldeni vele és csengőhangot sem lehet változtatni, de az nem érdekes, nekem úgysem kell ilyen.
Lehet, hogy ezek a kérdések előkerültek korábban, de valaki hozzáértő legyen olyan jó, s válaszoljon...
Egyik iPhone-al rendelkező ismerősöm azt mondta, az ASUS P750-től már akkor elment a kedve, mikor látta, hogy "winfos" van rajt, inkább az iPhone-t ajánlja. S el szeretném dönteni, nekem melyik lenne az ideálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest