Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
A microsoftnak feleslegesen ment a mail. Te is írtad, hogy a nyomtató, stb működik. Akkor miért kellene másképp működnie egy másik usb eszközzel? A software úgy fos ahogy van, a fun oldalon is leírják, hogy sok esetben nem működik, van ahol egy windows újratelepítés oldja csak meg a dolgot. Nekem speciel megtalálja a windows (SP2), felteszi a drivert is, de a media studio elszáll egy hibával telepítés közben és a szoftverek sem kommunikálnak a telefonnal se infrán se usb-n... Viszont nem fagy le és nem indul újra. A BT pedig engem is váratlanul ért, mivel sehol nincs odaírva, hogy figyelem számítógéppel nem lehet BT kapcsolatot létrehozni! Ez egy hatalmas átverés, mert ez így nem BT hanem wireless headset csatlakoztatási lehetőség, semmi több. Én már elkezdtem futni a köreimet, mert ez erősen fogyasztóvédelmi ügy, mivel eltitkolt hiányosságról és gyakorlati használhatatlanságról van szó. Mivel PDA-val használnám, a BT létfontosságú. Ha esetleg valaki meg tudja hekkelni a BT firmware-t az is elég, csak működjön.
SzaboZE
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- reMarkable - paper tablet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest