Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
A microsoftnak feleslegesen ment a mail. Te is írtad, hogy a nyomtató, stb működik. Akkor miért kellene másképp működnie egy másik usb eszközzel? A software úgy fos ahogy van, a fun oldalon is leírják, hogy sok esetben nem működik, van ahol egy windows újratelepítés oldja csak meg a dolgot. Nekem speciel megtalálja a windows (SP2), felteszi a drivert is, de a media studio elszáll egy hibával telepítés közben és a szoftverek sem kommunikálnak a telefonnal se infrán se usb-n... Viszont nem fagy le és nem indul újra. A BT pedig engem is váratlanul ért, mivel sehol nincs odaírva, hogy figyelem számítógéppel nem lehet BT kapcsolatot létrehozni! Ez egy hatalmas átverés, mert ez így nem BT hanem wireless headset csatlakoztatási lehetőség, semmi több. Én már elkezdtem futni a köreimet, mert ez erősen fogyasztóvédelmi ügy, mivel eltitkolt hiányosságról és gyakorlati használhatatlanságról van szó. Mivel PDA-val használnám, a BT létfontosságú. Ha esetleg valaki meg tudja hekkelni a BT firmware-t az is elég, csak működjön.
SzaboZE
Új hozzászólás Aktív témák
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest