Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SzaboZE

addikt

válasz Homer #60 üzenetére

A microsoftnak feleslegesen ment a mail. Te is írtad, hogy a nyomtató, stb működik. Akkor miért kellene másképp működnie egy másik usb eszközzel? A software úgy fos ahogy van, a fun oldalon is leírják, hogy sok esetben nem működik, van ahol egy windows újratelepítés oldja csak meg a dolgot. Nekem speciel megtalálja a windows (SP2), felteszi a drivert is, de a media studio elszáll egy hibával telepítés közben és a szoftverek sem kommunikálnak a telefonnal se infrán se usb-n... Viszont nem fagy le és nem indul újra. A BT pedig engem is váratlanul ért, mivel sehol nincs odaírva, hogy figyelem számítógéppel nem lehet BT kapcsolatot létrehozni! Ez egy hatalmas átverés, mert ez így nem BT hanem wireless headset csatlakoztatási lehetőség, semmi több. Én már elkezdtem futni a köreimet, mert ez erősen fogyasztóvédelmi ügy, mivel eltitkolt hiányosságról és gyakorlati használhatatlanságról van szó. Mivel PDA-val használnám, a BT létfontosságú. Ha esetleg valaki meg tudja hekkelni a BT firmware-t az is elég, csak működjön.

SzaboZE

Új hozzászólás Aktív témák