- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seatib
újonc
Sziasztok!
Kicsit off, de talán itt emberemre akadok: van egy DOOGEE Turbo 2-es csodám, ami tegnap szaltózott egyet. JAVÍTÁSRA szorul! Ha valaki tud valakit aki foglalkozna vele, kérem jelezzétek!!!
-
Zoja™
őstag
Én kicsit nagyobb távolságra húznám el a ledeket egymástól, amikre még egy kis érintő felületet is el tudnék képzelni.
Amolyan gesztusvezérlésként ha aktív értesítés van, akkor ha hozzá érnénk a ledhez csak felvillanna a kijelző, hogy rá lehessen lesni, hogy mondjuk kitől kaptunk adott esetben egy e-mailt. Ha pedig a ledet megérintve egy időben még meg is döntjük, vagy magunk felé emeljük a telefont, akkor meg is nyitná az adott értesítést és/vagy az alkalmazást.
-
Freiherr
őstag
Ez szerintem nem tud többet,mint egy sima értesítő led,de nem rossz a koncepció,még innovációnak is jó,feltéve,ha igényesen megcsinálják.
-
válasz
monti0222w #29 üzenetére
Huawei termék , szoval mehet oda
-
Tomikaa.
tag
Ez a Mali-T720 Adrenoban minek felel meg?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Keil Walker #25 üzenetére
igazság szerint a LED elhelyezésével lehetne még segíteni a usert, úgy, hogy a legtöbb szituációban látható legyen. korábban az Ericsson csinálta, hogy a telefonok felső élére rakta a LED-et, így elölről és felülről is látszódott, hasonlóan, mint a Nexus One-nál a trackball villogása. szvsz a lényeg az lenne, hogy a telefont valahová letéve ÉS zsebrevágva is észlelhetőek legyenek a fényjelzések. a LED-ek száma akkor bírna jelentőséggel, ha lenne egy oldalt, egy elöl, egy meg alul/felül, mint a GoPro kamerákon
ott sem véletlenül találták ki így.
szerintem amúgy egy "komolyabb" gyártónál irtózatosan nagy kockázatot jelentene, ha be akarnák vonni a usereket a fejlesztésbe. így is alig győznek titokban tartani egy-egy újdonságot, a konkurencia meg a kínai másológépezet marhára örülne, ha tudnák, hogy miben mesterkedik éppen pl a Samsung.
-
Keil Walker
aktív tag
Komolyan elgondolkodtam, hogy küldök nekik pár ötletet, de rá kellett jönnöm, hogy nem sok újat lehet kihozni, abból hogy több led van.
De az ötlet tetszik, hogy be lehet szállni a fejlesztésbe. Más gyártóknál nincs ilyen lehetőség? -
Wapmester
senior tag
ez a sok led igazából nem jó semmire, még jobban meríti az akkut , a jól bevált kis értesítő led mindenre elég, nem értem mit variálnak ezzel
-
-
-
telemundo
tag
mit tud ez az MT6735? Erősebb mint az MT6732?
-
Szerintem kb sose fognak Xiaomi szintre érni...
Itt a minőséget a kínaiak között a : Huawei-Lenovo-Xiaomi-Oppo/O+O/-Meizu, Jiayu képviseli, ezekhez már kezd odaérni a THL, de azért még mögöttük van.
A többi nevesincs márka : Mlais, Doogee, Catee, Star, Elephone, Tengda, stbstb még sokadik ugyanazon a néven érkező készülék ZS kategóriát célozza meg.
[ Módosította: radi8tor ]
-
Micsurin
nagyúr
TROLL ON : "Sok hulladék van a termékpalettán..." akkor ezt a Samsungról is eltudnánk mondani TROLL OFF
on is legyek: osztálytársamnak van valamilyen Dogeeja , a hátlap tiszta Galaxy S5 (de minőségre jobb mint az a ragtapasz) és egész jó kis telo
remélem ők is kinövik magukat és a Xiaominak állítanak konkurenciát mert akkor megindulhatna a kínai telok fejlődése
-
bwoay
nagyúr
ez igazából mitől több annál, mint amikor egyetlen LED színekkel, azok kombinációjával, és a villogás gyakoriságával közöl bizonyos eseményeket?
-
hallerlaller
addikt
many led, such érintőpanel..
-
válasz
Quasi_modo #7 üzenetére
-
Quasi_modo
nagyúr
Szóval akkor az akku teljes töltöttségénél világít mint a karácsonyfa.
-
Hol is láttam ezeket már... gondolkodjunk... Ja! Megvan!
BLACKBERRY!!!!
-
Érdekes elgondolás, a SoC ha jól sejtem az MT6732-es alá fog kerülni, mégha a számok ezt nem is tükrözik.
Én jelenleg a Doogee-t nem tartom nagy ívű márkának... Sok hulladék van a termékpalettán...
-
Skorpio.59
aktív tag
Kell valami újdonság,amivel a " kis" gyártók kereshetik a vevők kegyeit.Ez persze nem rossz,hiszen előbb utóbb ezekkel az újításokkal találkozhatunk a nagyoknál is....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új Doogee készülék igazi érdekessége az oldalkereten elhelyezett három darab led lesz, aminek kialakításához felhasználói ötleteket is vár a gyártó.
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest