- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
még a lego sw az nem is volt annyira rossz de ez a lego indiana jones...az mar kicsit leragott csont:-) ez a harry packard vagy hewlett potter?
neee, nem akarjuk 
-
Frenky87
aktív tag
Nem tudom mi bajotok a Traveller's Tale féle LEGO vonallal. Nagyon is jó játék mind3 (4) vonal, és ez a HP se lenne bukta. LEGO Batman pl. nálam az idei év játéka
[mivel a játékkal töltött óráim száma eléggé kevésnek mondható, így nem volt nehéz elsőnek lennie] -
D.Orion
veterán
Bár elég homályosak az emlékeim, de mintha anno az első HP könyv megjelenés idejében unokahúgom játszott volna Lego HP PC játékkal... Szóval ez nem is olyan új dolog.
Jah, hogy az EA volt. Így már vágom.

-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jó, ofkorsz a LEGO alapban nekem is kalózhajót jelent
, de hát változnak az idők...Igen, szóval EA, hát ja, olyan amilyen.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na ja, de a LEGO-s franchise egészen aranyos és szórakoztató szokott lenni (az Indy-t meg az SW-t próbáltam), viszont az EA-féle HP játékok mocskos szarok, legalábbis PC-n. Volt szerencsém néhányhoz (személy szerint én szeretem a HP világát is), és már az irányítás olyan közbotrány, hogy ember legyen a talpán az a kiskamasz, aki jól tud vele játszani.
-
Sirandrish
legenda
Szerintem már tök nyugodtan leállhatnának ezzel a Lego hülyeséggel..a Lego azért lego hogy a sok kis pöcs illetve Puna (énis ilyen kis pöcs voltam mielőtt sértődés lenne) a kezébe fogja és összerakja..ha HP-t akar akkor megnézi a filmet vagy játszik az EA csodával

-
Gordiann
őstag
Sztem a HP világ a legjobban illik egy LEGO-s software-be, szerintem sikeres lenne, mert talán a legtöbb fiatal (akiknek címezik ezeket a lego játékokat) a HP rajongótáborában található. Egy Batman vagy Indiana Jones rajongótáborban jóval kevesebb a fiatal (esetleg lego-őrült is egyben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- R2-d2 c3po STAR WARS (80cm x 100 cm) olajefstmény
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
neee, nem akarjuk