Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Innye, ez rengeteg pénz

-
rii
nagyúr
válasz
üzenetére
egy olyan ws alaplap 100e körül lehet? .-)
örülök végülis .. egy szempontból, ... hogy ilyen az alaplap, mert pontos képet mutat arról, hogy mi mindent rá nem pakolnak már, ami eddig modding volt ... most már van benne aura rgb ... meg pulzál a fet meg a déli híd ... öhm ... öööö ... csodás ... jobb szeretem az ipari alaplapokat ... .-)))
csak sajnos az van mint a telefonnál 2002-től kezdődően, már a 4 színnel .... mindent belepakolnak, amihez köze nincs ... meg a sok felesleges sallang ... mert akit nem érdekel, az is megveszi, meg akinek ez tetszik, az is, nehogy ennek hiánya miatt ne vegye meg valaki ...
-
kromatika
veterán
Reméljük a minőség meg marad.
-
Vesa
veterán
Azt gondoltam, többet ér ez a cég...
-
Taranti
senior tag
A tápjaik a kezdeti korrektség (és sikerek) után tényleg elmentek a gagyi irányba. A Corsair SSD meg számomra ismeretlen kategória, korábban a Sandforce vezérlők miatt kerültem a márkát, mostanra meg a 3D TLC (Samsung) vagy éppen a Crucial/Adata MLC vonulat annyira bejött, hogy nem kell más.
Most hogy belegondolok, memóriából sosem volt tőlük.
-
törölt tag
Munkára vannak WS alaplapok és VGA-k, csak ha nem olyan komoly a munka, akkor igen, sima konzumer/gamer cuccokból fog válogatni az ember.
(Játékra szerintem régóta nem kell bika gép, ha az ember képes a kompromisszumra. Csak itt a fórumon is látszik, hogy az igények és a lehetőségek sokszor a spektrum két átellenes végében vannak.
) -
yarsley
aktív tag
fel tudják felgyorsítani
Szerintem az a második "fel" nélkülözhető
-
Soybex
őstag
Van pénz

-
rii
nagyúr
és ha valaki munkagépet akar, szintén gaming cuccok vannak nem?
munkára vga is gaming lett
alaplap: ascrock fatal1ty gamind k4...
régi történet, bemegy a bolta a skávóka, kérek egy gépet. mire lesz? á csak játékra.
és közbe meg oda kell mindenből a legbikább.
nagy hdd, nagy ssd
erős cpu, bika vga(k)
sok mem
ezeket kihajtani képes alaplap -
donpeal01
csendes tag
Remélem nem megy a minőség kárára.
Eddig számomra minőségi cuccokat dobtak piacra. -
=Mentor=
őstag
Egy dolog biztos a tápjaikat én már elkerülöm, még egy ócska noname gyártó esetében sem fordult elő velem olyan, hogy egy táp meghibásodás esetén leégesse a gép alaplapját, de a Corsairral 2x is.
-
madgie
titán
Ehh, pedig mindig abban bírtam ,hogy kiadnak egy különleges, ű szériát... az lett volna a Corsair ű

-
Bird
addikt
Ami gamer az csak jó lehet. Megmenti a pc piacot. Persze csak önmagától.

-
hemaka
nagyúr
Csak memoriam van toluk, asszem semmi mas. Vannak jo cuccaik egyebkent, kivancsi vagyok most fog-e valtozni barmi is az uj tulajdonossal.
-
Mi van ezekkel, nem olvassák az elemzéseket? A PC ipar haldoklik!!!
Állítólag...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- OnePlus 15 - van plusz energia
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Ruckus ZoneFlex R310 - Beltéri Access point - Több db - Hozzáférési pont
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)