Hirdetés
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemma
addikt
Na, ki lesz ma a MOM Parkban?
-
dussy
őstag
Hihetetlen árak...
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
bonaparte77
csendes tag
válasz TexT-BoY #165 üzenetére
Ez nekem nem bolt
UC-nél 3500, havidíj 249, UC automatákban (Bp-en elég sok van belőlük), plusz környező országokban + GER/AUT UC automatákban ingyenes korlátlan kp felvétel, tokennel működő internetbank (amiből a tokent is megkaptam ingyen), összegtől függetlenül 50Ft-os bankon kívüli utalás, ....
Ja és még egy maestro-t is kaptam első évre ingyen (utána 1000)
Havidíj alatt persze a számladíjat értettem (gondolom text-boy kolléga is erre írta az 500-at)PS. ja és a havi első kp felvét bármelyik automatából ingyenes, nem csak UC
[ Szerkesztve ]
-
TexT-BoY
addikt
válasz bonaparte77 #164 üzenetére
havi 500-ért adok neked dombornyomásos bankkártyát... az első évben.
a második évben 5ezer az éves dij és havi 500...[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
bonaparte77
csendes tag
válasz anjani182 #162 üzenetére
Melyik bank ad ingyen dombornyomású kártyát és mekkora havidíj mellett?
Még a sima Maestro v. V.Electron-t is tudtommal az első évben adja csak ingyen a legtöbb bank.
Ingyen Visa/Mastercardot max csilliós havidíjjal vagy 10M+ nyitóösszegű privátbanki számláknál tudok elképzelni, de ha van ilyen, érdeklődéssel hallom, bár az UC-t tuti nem cserélem le rá. -
asadasad22
őstag
válasz bonaparte77 #161 üzenetére
köszi a felvilágosítást, eléggé új vagyok még a témában. elvileg még kb 1 hét, amíg kiküldik a kártyát. ez jó hír, hogy akár külföldön is tudom használni, és gyakorlatilag teljesértékű mastercard, csak a vasalós cuccokkal nem lehet beolvasni ez viszont furcsa, mert az én esetemben az unembossed éves díja 490 ft lesz ( első évben ingyen), a standard változat pedig 3500 ft lenne évente (persze ez sem sok annak, aki használja rendesebben), szóval ennyi pluszt elkérnek azért, hogy biztosra menjen az ember és biztosan mindenhol beolvassák a kártyát? érdekes
-
anjani182
őstag
válasz bonaparte77 #158 üzenetére
Mondjuk szerintem aki írta, hogy magas költségű, az arra gondolt, hogy INGYEN adják már a bankok a kártyát, persze az se ingyen van, csak azt hisszük
Forever and ever, let's make this last forever.
-
bonaparte77
csendes tag
Na akkor éjszakai offparádé
Jó az unembossed, tudtommal csak annyiban különbözik a sima Mastercardtól, h ahol nincs elektronikus leolvasó, hanem csak ún. "vasaló" ([link]) ott nem lehet használni. No mármost, és 2000 óta használok dombornyomású kártyát és ilyennel még külföldön sem nagyon találkoztam 1 görögországi pénzváltót leszámítva. Amúgy bármelyik magyar kártya használható külföldön is, legalábbis elvileg.
Arra érdemes figyelni h a kártya hátoldalán legyen CVC kód ([link]) mert különben a legtöbb internetes oldalon cseszheted a használatát. Mivel életemben nem láttam ilyen kártyát, azért remélem van rajta mint a rendes MC-on.
Off befejezve
-
asadasad22
őstag
válasz bonaparte77 #158 üzenetére
hali. sztem én írtam. nem tudom pontosan megmondani hogy mennyi, csak a többi 2-höz képest (ezek vmi 4-500ft/év) relatív sok, alapból az is semmi, párezer forint lehet éves szinten, csak igazából nincs rá szükségem, mert annyi haszna lenne csak asszem, hogy külföldön is tudom használni, egyelőre ennek nem tudnám hasznát venni. amúgy cib-en belül vagyok..
-
bonaparte77
csendes tag
Nekem nem kell tartanom, h elmennek az általam hívott emberek a pannától. Kiccsaládom részirül asszem van 95-ös v. 96-os (azóta meglévő) pannonos szám is, és egyhamar nem hiszem h hordoznák.
A reagálással teljesen igazad van, már csak két dologra jók lassan az iphone topicok: a) szórakoztatás b) kávé helyett
-
bonaparte77
csendes tag
-
danaudio
aktív tag
vidéken laksz? a fővárosban minden sarkon van egy használható, bárhol kell net mindig van...továbbá a legtöbb közhelyen is van kihelyezett ingyenes hot spot. netezhetsz bármelyik mcdonaldsban, pizzahutban, bevásárló központokban, sportarénában, színházakban, egyetemeken, főiskolákon és persze van a kismillió nem kódolt hot spot. spanyolországban még jobb a helyzet, ott a mucsa közepén is volt wlan, sőt, a szállodában amiben laktam a 10. emeleten 14!! wlan hálózatot lehetett fogni amiből több működött rendesen, nem volt kódolt...
-
asadasad22
őstag
-
majom2
senior tag
válasz asadasad22 #151 üzenetére
én azért szeretem a webkártyát, mert külön számlaszám van hozzá, amin mindig csak annyi pénzt tartok amennyit éppen el akarok költeni. így gyakorlatilag 100% h nem tudnak vele visszaélni - nem is félek megadni sehol.
-
asadasad22
őstag
pont most igényeltem én is bankkártyát, 3 féle opció volt, ami szóbajött:
-dombornyomott mastercard ->hátrány: relatív magas fenntartási díj, ennyire nem kell komoly használatra
-visa electron + internetkártya ->az internetkártya egy külön számla, minden esetben át kellett volna utalni az internetkártyára az összeget mielőtt vásárolok valamit a rendesről
-mastercard unembossed: ugyanaz mint a visa electron, csak nem kell külön internetkártya, egyben van a 2 dolog. ezt választottam végül. aztán remélem jól választottam. -
majom2
senior tag
hááát a Visa Electron sajnos elég vékony internetes használatra. ezeket szinte sehol nem fogadják el.
valós dombornyomott hitelkártya, esetleg dombornyomott bankkártya kellene. vagy kamu webkártya (ez van nekem, gyakorlatilag csak egy kártyaszám, még fizikai kártya sem jár hozzá hanem mindössze egy számlaszám) ami valami dombornyomott kártyának hazudja magát - eddig még mindenhol elfogadták.
venni is akarsz, vagy csak ingyenes cuccokat töltögetni?
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz Bazsee71 #140 üzenetére
És ha Te nem tudsz különbséget tenni a sok divattelefonbuzi, és a célirányos felhasználó között...na ott van a probléma.
Bakker Te ennyi primitv vagy?
Szerinted a két-három postoból meglehet ítélni milyen célcsoportba tartozol?Na részemről tényleg befejeztem, mielőtt "még egy évet kapok"
Szerk: Joy20 a napi 3-4 óra netezést,hogy oldod meg wifi vagy szolgáltatás?
Szerk2.: Úgy tiltakoztok az Iphone célcsoport megnevezéstől mintha pestis lenne
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Én erre használom: napi kb 3-4 óra net, 1.5 óra zene, kb 10-20 kép és 1-2 videó.
Ezen kívül néha megnézek rajta egy showder klub részt meg kiolvastam már 2-3 könyvet.Ha tudsz ajánlani másik olyan készüléket amiben legalább ilyen, vagy jobb minőségű kamera van tud VGA videót kezeli a office dokumentumokat minimum 2.4es kijelzője van, legalább ilyen gyors jóval kevesebb pénzért akkor írj!ja és nem én vagyok az iphone célcsoport sem szerintem ezt az állításomat nem kell megvédenem.
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
-
Bazsee71
őstag
A példát értetted, írhattam volna más autót is, lényegtelen.
Viszont Te még mindig nagyon rosszul méred fel a helyzetet, ha azt állítod hogy mi vagyunk az iPhone célközönség. Személy szerint 2 évente cserélek telefont, előfizetéssel, és olyan telefont választok, ami lefedi az igényeimet, és fontos az is hogy ez jó áron lehet. És ha Te nem tudsz különbséget tenni a sok divattelefonbuzi, és a célirányos felhasználó között...na ott van a probléma.
-
blunt
aktív tag
válasz bonaparte77 #119 üzenetére
pont készültem egyetérteni a leveled első részével, amikor láttam, hogy utána nekem is címeztél szerintem kár már reagálni a hozzászólásokra, mint az "iphone reklám lehúzás"-ban is már kifejtettem, soha nem jó senkinek semmi, mindig elégedetlenkedni kell. csak tudnám miért.
no. én szívesen mennék pannon, de az összes idióta ismerősöm kitalálta, hogy szifont vesznek és most özönleni fognak át tré-hez
ki érti ezt
-
dulifiO
aktív tag
sziasztok, nem vág témába, de hátha kapok válasz:
appstoreba milyen bankártyával lehet regiszrálni? mert nekem visa támogatású de azt írja, hogy ebben az országban nem kompatibilis a store-ral.
Mi tévő legyek?
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
Gebriel
veterán
válasz asadasad22 #135 üzenetére
"olyan viszonylag drágább telefonjaim vannak, amelyek tudásilag szinte abszolút a toppon vannak, árban viszont a topnak a közelébe sincsenek"
Akkor most miről beszélünk?
Jelenleg E51-d van, megkérdezhetem miben használod ki a telefon tudását?
Nem az érdekel, hogy mit tud a telefonod azzal tisztában vagyok én is. -
asadasad22
őstag
oké, az emberek nagy többsége lehet, hogy ilyen, sok a birka
én évekig nem cserélem le a telefonaimat (2 év minimum, a legutóbbi telefonom ~4 évig bírta), olyan viszonylag drágább telefonjaim vannak, amelyek tudásilag szinte abszolút a toppon vannak, árban viszont a topnak a közelébe sincsenek és szinte kihasználom minden tudását a telcsinek, amire valóban szükségem van. a telefonszámláim pedig nevetséges szinten vannak. csak hogy tudj róla, hogy léteznek ilyen fajta emberek is, ilyenek az igazi power user-ek, akiket nem hülyít el egy telefonreklám, hanem teszteket olvasva, alaposan körülnézve kiválasztják a számukra legkedvezőbb telefont és azt valóban ki is használják. -
Gebriel
veterán
válasz asadasad22 #132 üzenetére
Azt hiszem másképp, látjuk a dolgokat.
Számomra akkor is örök rejtély marad..."hogy ha a 2 dolog között van összefüggés, akkor az pont az ellentétes irányt igazolja: nem azért vesz valaki okostelefont, hogy orrbaszájba telefonálásra használja."
Nem okostelefonról volt szó, hanem drága telefonról.
Napi szinten nem kevés telefont értékesítek, ügyfeleim 90% a "hívásköltségének megfelelő" készüléket vásárról, /valószínűleg ez köszönhető a Vodafone árkategorizálásának/ elvétve van olyanok, akik a ti felfogásodhoz hasonlóan vásárról egy hyper telefon, de ők általában 3-4 havonta le is cserélik. Továbbra is tarom azt, hogy ti vagytok ebben az országban az iphone cél csoport.Szerk: "De tudom ajánlani, hogy az S500-ba vegyél legalább 3 fejegységet, egy rádiósat, egy CD-set, meg külön egy MP3-asat."
S500 navigáció konzol van...Részemröl OFF a téma
[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
Nem, nekem nem kell iPhone, megnyugodhatsz. A cége pedig megvette a telefont, nem kapta. Nem értem egyesek hogy lehetnek így begyöpösödve....akinek kevés a számlája, csak olcsó telefont vehet! Ez lenne a lényeg, nem?
De tudom ajánlani, hogy az S500-ba vegyél legalább 3 fejegységet, egy rádiósat, egy CD-set, meg külön egy MP3-asat. Ja de ezeket is csak akkor, ha hetente legalább 60 litert eltankolsz...
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
Már korábban is írtam, de szerintem nem sok összefüggés van a készülék típusa és a havi fogyasztás között. Régen, mikor 3000-es volt a havi fogyasztásom sem 5-10ezres modellről beszéltem.
"S500-ba 2l benzint tankolnék"
Azt közlekedni veszed, ezt telefonálni is. A zenehallgatáshoz, filmnézéshez, fényképezéshez, stb.. nem kell sokat se beszélni se netezni. -
macikos
addikt
Gondolj arra, hogy sokan akarnak egy kütyüt, amin zenét akarnak hallgatni, videózni, e-mail, internet, játékok, stb. Miért kellene egyből 15.000 forintokat lebeszélni rajta?
Mellesleg aki üzletembert ismerek és sokat beszélnek az nem ilyen iPhone meg N95 mobilokat használ, mert a sok plusz funkciójára egyszerűen nincs igénye, hanem sokkal egyszerűbbeket, van köztük olyan is, akinél 6310-est láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz asadasad22 #127 üzenetére
"eléggé nonszensz dolgokat beszélsz"
Miért is?
De nem is nagyon érdekel
Számomra egy 100-200e forintos telefonnal havi 1500 beszélni olyan mintha egy S500-ba 2l benzint tankolnék.[ Szerkesztve ]
-
Viktor26
tag
Nem butaság, amit mondasz, kinéztem már magamnak ezt is De ez meg nem tapicskolós Pont erről írtam fentebb... hogy mi lehet az oka, hogy nem tudnak egy telefonba mindent beletenni? Én és szerintem rajtam kívül sokan, nem fogunk azért több telefont tartani, mert mindegyik másban jobb. Főleg nem venni ennyi pénzekért! Báár ki tudja, lehet, hogy van néhány ennyire elvetemült felhasználó is a mai mobilos társadalomban
Szóval még mindig nehéz szülés lesz a Viewty-csere nekem!
-
Greg-77
aktív tag
Amúgy absz nem vészesek és nem meglepőek ezek az árak, lehetett gondolni ezt az árfekvést a külföldi előzmények alapján, legalább is szerintem!
-
Skynet258
veterán
válasz bonaparte77 #119 üzenetére
"Őszintén: mennyi lenne az az ár amivel senkinek nem lenne gondja?"
Válassz szabadon egy számot 0 és 2 között - bár az utóbbira már lehet egy páran fújnának, hisz mégiscsak egy kifli 10%-a!
-
Greg-77
aktív tag
válasz Viktor26 #105 üzenetére
Szvsz neked a Samsung Innov8 lenne a legjobb választás! Igaz, h nem tapicskolós de nem hiszem, hogy jelenleg jobb fotós/kamerás telcsi lenne a piacon. Ha jók az értesüléseim pár7 és megjelenik szerintem érdemes picit még várni: Nekem is volt Viewty-m tényleg nagyon lassú szegény! Amúgy meg 1ik tapicskolós telcsi sem müxik jelenleg olyan jól mint az iPhone(sajnos)!
-
bonaparte77
csendes tag
Asszem ez lesz az utolsó hsz-em iphone témában, mert a júniusi bejelentésnél eldöntöttem h nem veszek a 2 év hűség miatt (jövőre elköltözök itthonról, és talán nem kellene 10 rongyot fizetni a vakvilágba, meg amúgy sem szeretem a hűséget)
Egészen tegnapig a vitákban az dominált h "gonosz T, biztos hihetetlenül drágán adja, mert gonoszok". Most ez átváltott "nem rossz az ár, de én tuti nem telefonálok le ennyit, szemét T"-re
Őszintén: mennyi lenne az az ár amivel senkinek nem lenne gondja?"a havidíjjal, és a gyönyörű percdíjakkal a telefont szinte nyereségesre hozza ki a t-mobile....."
Már bocsánat, de melyik cégnek nem az a célja, h nyereséget termeljen?
Világos volt h a nyomott készülékárat be kell hoznia a szolgáltatónak mert gondolom nem ~120 eurót számlázott nekik az apple 1 iphonért. Van akinek megéri, van akinek nem.Aki meg erőn felül beleugrik, arra meg azt tudom mondani mint arra aki felvesz csillió forint devizahitelt aztán elszórja: minden szuverén független embernek szuverén független joga a felelőtlen kötelezettségvállalással a saját sírját ásnia. IJ.
@blunt: ha még erre jársz, ha főleg pannonosokat hívsz, akkor esetleg érdemes megnézni náluk az 5percután0 szolgáltatásukat, én vodás voltam, 10-15e körüli számlák voltak rendszeresen, ezt nagy mértékben sikerült ennek segítségével redukálni. mondjuk én 60-70% pannont hívok csak, de azt elég hosszan.
[ Szerkesztve ]
-
Bazsee71
őstag
Nem értem ezen mit kell csodálkozni. Ma a telefon már rég nem a telefonálásról szól. Az én (előfizetéses) számlám 2500-3000 Ft körül szokott mozogni, és a következő telóm fix hogy nem egy olcsó darab lesz. Ugyanis nem szeretek mp3-lejátszót, fényképezőt, és telefont egyszerre magammal vinni, főleg nem nyáron, rövidnadrág zsebében. És az is megér egy kis pluszt, hogy benne legyen a GPS és a Wifi. Szerintem ez így rendben is van....sőt! Ellenpélda: jóbarátom édesapja kapott valami hiperokos céges pda telót, 50-60 ezres számlái vannak, de csak telefonálásra használja. A 2 dolognak köze nincs egymáshoz.
-
Viktor26
tag
Pont emiatt írtam kicsit feljebb... Munkámból kifolyólag elég sok fényképet és videót kell készítenem, és amíg nem voltak ilyen jó kamerás mobilok, komplett pakkal jártam végezni a dolgom. És aztán vettem egy KU990-et, amivel kiválthattam a pakkot! Egyszál zsebbel és benne a telóval mindent el tudtam intézni, a minőségre egyszer sem volt panasz, pedig sok finnyás ember létezik. Szóval nekem igényem a KU990-hez hasonló multimédiás tartalom. Más kérdés, hogy rajtam kívül valaki kihasználja-e még ezeket
Szóval én spec jó dolognak tartom, hogy nem kell minden egyes nap magammal cipelni egy fényképezőt, egy kamerát és egy számítógépet a telefon mellé, hogy eleget tudjak tenni minden ilyen jellegű elvárásomnak. Ezért írtam, amit írtam. Az MMS-t meg valóban el lehet küldeni mailként is, de nem minden telefon képes olyanformán fogadni, mint amilyen formában egy MMS-t kell fogadnia egy erre a célra szánt telefonnak.
Érdekes, hogy mindent ki lehet váltani valamivel, ez igaz... de ha egyvalami tud mindent, és megszokod, lehet, hogy később bizony hiányozni fog, amikor szükség lesz rá.
-
Gebriel
veterán
válasz asadasad22 #112 üzenetére
Havi 1500ft telefonálás mellé 70e telefon?
Bakker mik vannak -
Plebi
senior tag
Eléggé meglepődtem ezeken az árakon. Én személy szerint sokkal többre számítottam. Szerintem az optimális a 400as csomag és a 8 gigás iphone3G lenne 24 hónapra. Igaz telefonos netet nem használok, de ha az is kellene akkor külön külön ennyi perc és lebeszélhetőség drágábban jönne ki.
Sajnos vodafone spec (honvédségi) flotta díjcsomagos vagyok, nem igazán akarom megválni tőle, de más előfizuval kíváncsi leszek rá, vagy lehet apu amúgyis lejárt hűségnyilatkozatára kérek árajánlatot, lehet megérné még, az abban az esetben adott iphone ár, bár a flottás csomagok nem iagzán tartoznak a nagyra becsült csomagok közé gondolom a T-nél sem.
Vodafone esetén minden telefont csak A kategóriában vehetnék
Azért az árak elött igaz a 990 forint erősen a ma annyira divatos uzsorakamatos hitelekre hajaz. Lehetne a reklám "Vegyél Iphone most csak 990 ért, mert ennyiért tudod csak megvenni." Alul meg kisbetűvel hogy 24 hónap havi 16900 Ft os törlesztés. Kivéve azoknak akik amúgyis lebeszélnek ennyit.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
-
danaudio
aktív tag
nem értek egyet, manapság a telefont nem telefonálásra vesszük ezt nyugodtan kimondhatom ebben a topicban, ugyanis akkor mindenkinek jó lenne a 10000 ft-os samsung és senki nem venne pl iphonet, az előbbi akkuja akár tovább is bírhatja, főleg ha monokróm kijelzős, csak hát már le se köpnénk az ilyen készülékeket, amivel nincs semmi baj, haladunk a technológiával, ellenben az általad mondottaknak pont a fentiek miatt semmi értelme...
és nem sértődtem meg, csak megjegyzésként írtam
-
Kickass
őstag
válasz Viktor26 #109 üzenetére
nekem spec volt rövid ideig egy első generációs, nem hiányoztak a funkciók pláne az mms, videó még csak csak, fényképet meg csinál amilyet csinált pillanfotózásra jó volt többire meg ott a bridge gépem, és egyébként az eladási statisztikák ahogy én látom nem a fanyalgókat igazolják, az elsőből is elkelt jópár példány, itthon is gazdára lelt jópár annak ellenére h hivatalosan nem is forgalmazták, és ahogy nézem a 3G-re is lesz kereslet bőven
-
Viktor26
tag
Ezzel éppen nem értek egyet. Amerikában is vannak igényes emberek, ők is jobban preferálnák, ha igényesebb lenne az Aplle a tartalomra is. Dehát ez van, ahogy te is mondtad, tetszik, megvesszük, nem tetszik nem! De nekem tetszik, és mégsem veszem meg sok emberrel egyetemben, mert ennél kicsit többet várunk a pénzünkért! Ha reálisabb lett volna az itthoni ára, értsd: a hazai viszonyokhoz képest, akkor simán, gondolkodás nélkül benne lettem volna az első 10 előrendelésben, és az iphone mellé megtartottam volna az LG-met! De így, ilyen viszonyok mellett... ésszerűtlen telefon választás maradt az iphone. Számomra mindenképp
Szóval nem elsősorban a siránkozásról szól, ha érted mire gondolok
-
edward2
addikt
na kellett itt ugatni sok embernek hogy sokkal drágább lesz otthon mint europában. centre pontosan majdnem ugyanazok a feltételek. más kérdés hogy nem keresnek annyit az emberek.
-
Kickass
őstag
válasz Viktor26 #105 üzenetére
fel kell végre fogni hogy az iPhone alapvetően nem európai és pláne nem magyar piacra lett szánva, amcsi piac amcsi igények és ott az általad említett dolgokat ezek szerint nem igénylik az emberek vagy nem egy iPhone-tól vagy szimplán elfogadják h ezt kapják az Apple-től, ennyi, vagy kell így is vagy nem, hányadik ember jön még ugyanezzel, sírnak h jajj nincs mms blabla tetszik megveszed nem tetszik nem veszed azt ennyi
-
Viktor26
tag
Számhordozással is el lehet hozni a készüléket a T-nél, ez fájó pont volt nálam, amíg nem tudtam. Így viszont nem rossz.
Viszont ami még fájó pont: 2008 év vége felé közeledünk, tényleg alig van már messze 2009. Az Iphone 3G függetlenül 170k körül mozog, a T-nél elég jó áron hozzá lehet jutni, de ez most nem kérdés. A kérdés az, hogy miért nem lehet a 3G-s iphonnal sem MMS-ezni, sem normális méretű fényképeket készíteni, de akár csak egy ultragagyi videót is összehozni egy kedves pillanatképről az életben?? Ezt még mindig nem tudom feldolgozni. Nem kell 5Mpixel, meg 33 Mpixel, de egy K800i-vel olyan minőségű papírképeket lehet nyomtatni otthon egy fotónyomtatóval, ami megszégyenít egy olcsó kompakt gépet. Jobb képeket csinál, mint a 45 ezres Nikonom, amit a Tonlány hozott karácsonyra. Mert asszonyka még mindig szeret fényképalbumokat mutogatni Szóval akárhogy töröm a fejem, ezt nem értem. De be is fejezem a siránkozást, kezdek rájönni, hogy még mindig nem erre az ájfonra vágyom. Sztem kipróbálom az Omniát, és ha jó, lecserélem arra a Viewtym. A HTC vidója nem tetszik, bár inkább az lenne a nyerőbb.
-
MODERÁTOR
-
palbence
tag
mivel engem is nagyon érdekel a téma, utánaszámoltam, hogy lássa mindenki, "valóban" mennyibe is kerül a 8 gigás iPhone 3G:
Ikon 400, 1 éves hűségnyilatkozattal: 188790ft
2 éves hűségnyilatkozattal: 265590ft
Ikon 600, 1 éves hűségnyilatkozattal: 253860ft
2 éves hűségnyilatkozattal: 408750ft
PartNero GSM-nél, függetlenül: 176000ft
Mindenki döntse el, hogy ez neki ez drága-e, vagy nem. -
ZoZa™
senior tag
látod, ekkora biznisz ez nekik, szerintem a T-mobile is tűkön ülve várta már az értékesítést,elvégre, valódi garancia jár hozzá, tehát azoknak akiknek ez volt a gond innentől már ez sem.
Nem kicsi a felhajtás, úgyláccik ők is látják hogy valami durva dolog lesz ez az első kör nekik
-
Bazsee71
őstag
Hmm, nem rossz áron hozták be a készüléket. Nekem egyedül itt kerekedett el a szemem:
"Az iPhone 3G magyarországi premierjén a legnagyobb hazai mobilszolgáltató Premier Partit rendez, amely 21-én 22 órakor kezdődik a MOM Park Bevásárlóközpont földszintjén megtalálható T-Pont üzlet bejáratánál. A jó hangulatról és zenékről neves dj-k gondoskodnak, üdítőkkel és programokkal várják az első iPhone-ok vásárlóit, az érdeklődőket és a kikapcsolódni vágyókat egyaránt. Az első 10 iPhone 3G készüléket vásárló az eseményt és az elsőséget megörökítő plakettet is kap."
Szerintem ez több mint röhejes.
-
Pompi
MODERÁTOR
Jaja, negyed kettő körül amikor volt egy kis kavarásuk a táblázatban az árakkal, akkor cserélődött le a megrendelem, regisztrálokra. Kíváncsi lennék hány darabos volt az első készlet.
Feel Good Inc.
-
ZoZa™
senior tag
[OFF]oh és itt is itt van Joey20 és megintcsak oszt
tényleg nem hiszem el hogy 3 napra elutazok és az első iPhone topicban egyből belebotlok, hogy kékfog, kamera, akksi...
hiányzott magyarország [/OFF]
Eddig havonta 7-8e volt az előfizetésem, néha 11e is megvolt, fele ennyi dumával, most meeg többet kapnék internettel 10e-ért, mellé mondjuk egy 50es a telefon. Azthiszem nekem meg fog érni plusz havi 3e-t a dolog. Csakjusson nekem is fizetéskor
egyébként ez az egész party mindennel tiszta USA
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Ha megnézed az iphone.t-mobile.hu oldalt, akkor a 8 gigás verziónál már órák óta (13:30 körül már tuti ez volt) nem a megrendelem, hanem a regisztrálok gomb van.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
joey04
titán
Szerintem ne kezdjük el az összehasonlítást az volt a kérdés hogy lassú lesz-e az omnia.na az biztos nem lesz.ezen felül fölösleges belemenni mert az iphonenál meg lehet említeni a kamerát bt-t gps-t akksit egyéb korlátozásokat
Viktor26: videóban elmarad a Viewty sokkal jobb, bár ha elég a QVGA is akkor a 30 FPS meg lesz ott is.Az Omniát pedig már meg lehetett fogdosni egy boltban még régebben én meg is tettem és tényleg gyors.Engem a kijelző felbontása zavart főleg egy Diamond mellett
[ Szerkesztve ]
-
Viktor26
tag
Namost a KU990-nek is rezisztív az érintőkijelzője (azt hiszem ez az, ahol két réteg látványosan érintkezik egymással, és nyomásra érzékenyek... ha nem, kérlek javítsatok, nem szeretnék hülyeséggel bárkit is félrevezetni, nem olvastam utána), és szerintem nem jó!
Legalábbis nekem kényelmetlen, a sarkokban a kisebb ikonokat többszöri nyomásra érzi csak, azt is csak körömmel tudom elérni, ujjbegyre elég pontatlan. A sztájlusz meg a dobozban hever, mert írtó idegesítő, ahogy séta közben telefonálva szétveri a telefont és a fejemet! -
tomp
félisten
Elfogyott a megrendelhető 8gigás
-
Viktor26
tag
Igazság szerint, amikor megjelentek a blog egyes bejegyzései, elolvastam, e ennyi. Vártam, hogy kézbefoghatóan megbizonyosodjak róla, hogy mekkora is az a sebesség valójában. A proci teljesítménye szárazadatokban elég közel van az iphonéhoz, de ha nincs mögötte rendesen összerakott software, akkor nem sokat érek vele.
Tetszik a WM, hogy elég sokrétű felhasználhatósága van, tetszik az Omniában az adatok szépsége, a kamera még is csak jobb, ha a videó is hozza legalább az KU990 szintjét, akkor már is nyerő lehet, ha túl is szárnyalja, akkor nem is foglalkozom mással.
Viszont az iphone külseje nekem tetszik, a kezelése és a kijelzője is eléggé ott van, más kérdés, hogy a Diamond is kitesz magáért a táccsflóháromdével. Meg a nagyobb kijelzővel. És ott is a WM...
Háát, nehéz szülés lesz, de a KU990-től meg kell válnom, amíg egy kevés hajam is marad még!
-
HoTDoG
tag
válasz HPEx20i16v #65 üzenetére
Hát ez valami átkonfigurált verzió lehet, és közel sem olyan szép mint az eredeti Touch Diamond... Az a hátlap is... Valami olyasmi megoldás lehet, mint anno a SE K750 helyett a T-nél D750 volt... De akkor úgy néz ki, h a T-nél nem lesz eredeti alap Touch Diamond
-
macikos
addikt
válasz raskolnikoff #69 üzenetére
A fordításra kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak össze, de remélem ilyet, hogy Cover-flow nem fognak lefordítani, mert akkor beszarok. Nem fog senki belehalni, ha néhány angol kifejezést meg kell tanulnia.
joey20: Részlet az i900 cikkből: "A megjelenítő fizikailag elég nagy méretű ahhoz, hogy ujjal is könnyen lehessen nyomkodni, de mivel nem kapacitív (hanem rezisztív), ebből a szempontból az iPhone multi-touch paneljének a közelébe sem ér."
[ Szerkesztve ]
-
raskolnikoff
őstag
és a többi. ezt annyira lehetett tudni hogy egy ilyen dologra mint iphone csak így tud a magyar piac reagálni. mindannyian csórók vagyunk..villogni akarsz vele? semmi gond, félmillió forint...és még magyar menüt se biztos hogy kapsz..
sajnos attól tartok hogy akármilyen frankó dolgot is fejlesztenek ki - pl egy iphone - itthon semmi ilyesmit SOHA nem fognak tudni értelmesen kezelni, eladni és hasznositani mert mindenhol csak azt fogom látni hogy ez egy ezresért a tied, és mindenről felületekben lesz csak szó (ld,. GPS és GPRS meg hasonlók)...
szánalom végignézni az ilyen eseményeket...meg főleg szánalom azt érezni hogy mennyivel okosabban is lehetne egy újabb techcsodakütyüt értelmesen forgalmazni, megértetni, megtanitani hogy mi micsoda...pont ezen szörnyülködtem hogy nézem a tmobájl oldalát az iphoneról - a sima akciok között nincs is, nem ennek külön oldal kell - hogy megint itt van egy rakás olyan kifejezés, véletlenül sem magyarul, 1-2-höz még nekem sincs közöm, pedig én informatikailag egy csöppet talán informáltabb vagyok mint mondjuk egy átlagos értelmes magyar ember, most meg kell tanulni mi az hogy cower flow, stb...értem én hogy ezek talán védve vannak, de pl én a WAP után mikor megjött a web'n'walk asse tudtam mi az, hogy külön kapcsolat kell-e...
a lényeg hogy aki először találkozik ezekkel már önmagában csábító, külföldi technika, stb (magyaros átb*szással...)A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
Viktor26
tag
válasz Viktor0610 #61 üzenetére
Na, akkor majd ez is kiderül idővel Egyelőre most ott tartok, hogy már egy éve várom a hivatalosan forgalmazott iphone-t én is, de ahogy telik-múlik az idő, fogalmam sincs, hogy akarom-e én ez
Nem rossz a Viewty sem, csak ba*** lassú, megőszültem és kihullott a hajam is a sok várakozásban, míg betült egy menüpontot. A HTC Diamond jó megoldás lehetne még nekem... de néhűny dolog miatt sem jó állapot. A munkámból kifolyólag nagyon hasznos nekem a KU990 kamerája, nagyságrendekkel leegyszerűsítette az életem De az iphonnak még mobilfénye sincs, nemhogy videó... pfff.
nagyon nem tudom, mi tévő legyek
Az Omnia lehetne még egy megfelelő alternatíva, de ha az is olyan elcseszett lassú menüt kap...
Asszem EMO-s leszek, annyi világvége problémám van már
-
reden87
tag
http://reden87.info/ - http://MACvaltoztam.blog.hu/
-
raskolnikoff
őstag
Gondolom mennyire nyomultak a zájfonra a magyar szolgáltatók. erre az 1000 forintosra ugy fognak menni mint állat, aztán majd koppannak egyet.
egyébként nyomatékositani lehetett volna ebben a cikkben is hogy ez bizony 2 évig 17k ami vmi QVA sok. még egy ájfonér is. hajjaj, még 3 dbért is...
MOD. ja és igen. hogy a 3G ájfon olcsóbb. EZ EGY VICC.
[ Szerkesztve ]
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
megyeri
tag
válasz Viktor0610 #61 üzenetére
Talán mert a "kapcsolási díjat" ki kéne érte fizetni a többi szolgáltató feléa T-nek... Gondolom
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
MODERÁTOR
-
HoTDoG
tag
Nem ide vág, de HTC Touch Diamond várható a T-nél előfizuval, esetleg hasonló konstrukciókkal?
-
megyeri
tag
Akkor ha az asszony is T-s, van egy 200 db-os SMS csomag 1200-ért, ami csak T irányba használható...
Ha hallgattam volna, bölcsebb maradtam volna?
-
blunt
aktív tag
kösz valóban ott van, nekem voltak értelmezési problémáim, nem hittem volna, hogy korlátozzák hálózaton belülre.
pannonnak nincs olyan csomagja ami az sms királyoknak kedvez? mert t-nél van, gondolom pannonnál is... -
Viktor26
tag
Be, ottvan, hogy T-Mobile előfizetőknek küldhető SMS-ek száma.
Más: Jelenleg Pannonnál vagyok, a havidíj + amit eltelefonálok netezek többre jön ki, mint ez a 10k-s T-s ajánlat, összehasonlítva is több lenne a Pannonos. Viszont a számom az meg kell, nem lenne jó, ha új számom lenne, rengeteg ügyfél szívná a fogát, és én sem tudnám mindenkinek megadni az új számom. Át lehet hordozni ezekhez a csomagokhoz is a telszámot vajon?
Bár én még mindig a szifon kamerája miatt aggódom... A Viewty-m kamerája igencsak hiányozna, mármint a videózásra : fényképezőm van, videókamerám meg elfér a telefonomban, elég tuti, nemhiszem, hogy beérném ezzel a 2MP-essel kis akármivel...
Szóval ezek az én dilemmáim!
-
FireLord
aktív tag
gondolkodtam rajta de ahogy láttam hogy a sok száz sms-t csak trébe lehet küldeni le is mondtam róla majd veszek egy törtet ha olcsóbb lesz
-
blunt
aktív tag
én eladtam az első gent. meguntam, h egy féltéglával mászkáltam ettől függetlenül állítom, hogy a legjobb telefonom ez volt életem során.
94-ben indítottam egy motorola 8200al, majd megvolt az összes csúcs készülék, de ezt egyik sem verte.
szóval jó készüléknek tartom, de többé nem hiszem, hogy kéne... -
macikos
addikt
Nem fogják nagyon eladogatni az első generációsokat, főleg azért sem, mert kevés embernek van. (Nekem márciustól van és még nem láttam másnál, egyedül egy Touchot láttam)
Aki megvette az jól járt vele és már lezajlott egy eladási hullám, mert sokan már vettek helyette 3G-set, az új tulajok pedig biztosan nem adják elArra kíváncsi vagyok, hogy lesznek-e itthon iPhone reklámok mondjuk a TV-ben és hogy mégis milyenek lesznek
-
TexT-BoY
addikt
hm meggondolandó.... 4980-ért 2évre a 16Gb-os:
400800Ft lett a havidij. Aztán ebböl lejön:
192000Ft lett durván számolva a 24havi számlám (8000Ft de GAP csomag)
144000FT a mobil internet 24honapra levetítve (6000Ft-al számoltam)64800Ft marad fent + a 4980Ft
70000Ft a készülék... Nekem ennyit nem ér meg
A t-mobile nagyon kitalálta ezt a konstrukciót. Még csak lehuzósnak se mondanám, de én várom azokat akik belebuknak és eladják 40-50ezerért a készüléketHAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Dare2Live
félisten
Na nézzük
Relax500 szintugy 9.900ft de nincs benne giga adatforgalom.
Szóval semmivel se drágább mindha simán előfizetne rá az ember sött olcsobb.
De van hozzá 27.000ft ért egy IPhone.
Itt, így, innetöl versenyképtelen a legtöbbeknek egy I900.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
macikos
addikt
Most olvasom, hogy lesz vizuális hangposta a T-Mobilenál
-
blunt
aktív tag
válasz asadasad22 #42 üzenetére
akkor lehet, mégiscsak szifont kéne venni? arra tuti írnak majd ilyen 3rd party appot
-
asadasad22
őstag
hát, szörnyű
talán a legegyszerűbb az lenne, ha valahogy tudnál a telefonjára telepíteni egy olyan alkalmazást, ami minden esetben ha ír neked, 1 perc múlva jelez és egy hamis válaszüzenetet generál, ami lehete mondjuk "igen, te is nagyon hiányzol!", "igen, én is nagyon szeretlek!" vagy "én is már alig várom, drágám!" -
blunt
aktív tag
válasz asadasad22 #36 üzenetére
napközben ránk szokott jönni, hogy mennyire hiányzik a másik és akkor elindul az sms hadjárat már próbáltam elmagyarázni, hogy pl. ezt a pénzt költhetnénk esti vacsikra is, de nem. neki így jó nők...
-
infectedmann
őstag
Elő is rendelve az http://iphone.t-mobile.hu -n.
Pöcsöm fog tovább várni, tavaly óta arra várok, hogy legalálisan hozzájuthassak.
-
asadasad22
őstag
jó, ez lehet hogy kicsikét összeesküvés elmélet volt. azzal én is tisztában vagyok, hogy az apple jóvoltából van ott az az ikon. de azt ugye tudjuk, hogy az apple-nek elég sok szerződése van elég sok szolgáltatóval világszerte, szóval talán nem lehettek teljesen érdektelen a dologban. egy webböngésző ikonja meg azért mégsem olyan, mint egy youtube ikonja, az előbbi ma már tényleg maghatározó része egy telefonnak, akár pc-nek, simán megérdemli, hogy ott legyen. mondjuk a samsung középsőgombos wapmegoldás is eléggé hasonlóan hangzik, mint ez az iphone-os dolog, meg ugye vannak ilyen tipikusan bevált dolgok, mint a képek/zene mappában az első választék minden előtt a netről való letöltés sok készülékben, vagy a régi siemens-emben (C65) a navigomb alatti wapgomb, amit rendszeresen leütött az ember bármikor, és az aktuális tevékenysége félbeszakadt és ment is a wapra kérdés nélkül (pedig a siemens-re ez nem volt jellemző). szóval itt azért vannak érdekeltségek, nem hiszem, hogy bárki úgy gondolná, hogy annyira praktikus, ha az első menüpont mindenhol a nethez csatlakozás.
-
nemma
addikt
Fasza, akkor kérek rá
papi77: Az nem baj, ezek a tarifacsomagok nem a magyar embereknek készültek, aki ennyit telefon, az vigye is el ennyiért a telefont, én nem bánom. 60k-nál többet viszont nem szívesen fizetnék érte
Mod:
Támogatott nyelvek
Angol, francia, német, japán, holland, olasz, spanyol, portugál, dán, finn, norvég, svéd, koreai, kínai (egyszerűsített), kínai (hagyományos), orosz és lengyel.Magyar nincs?
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
az a baj, hogy ilyen mennyiségű mobilhívásnál lehet, hogy voip-al sem járnál jobbban szóval ebben az esetben szerintem eléggé elkerülhetetlen a magas számla esetleg ha kevés emberrel beszélsz, valami csoportkedvezménnyel szinte ingyen is tudnál velük beszélni valami havidíj ellenében vagy talán van valami speciális tarifacsomag erre, nemtom, én éppen hogy nagyon keveset használom telefonálásra a telefonom
az az sms mennyiség pedig rengeteg az asszonnyal, szerintem ilyen mennyiségben ez már chetként fogható fel, egyszerűbb/olcsóbb lenne talán mindkettőtöknek egy netcsomag és skype/msn-en megbeszélni az ilyen dolgokat -
Vtwo
senior tag
Moderálva. Nem engedek teret ebben a topicban az ilyen jellegü témának, van másik topicja a telefonnak, ahol konkrétan ez a téma is ki lett már tárgyalva.
[ Módosította: Pompi ]
-
nemma
addikt
Most már csak azt nem értem, hogy enélkül a két új díjcsomag nélkül(sima T-mobile-os előfizuval, aminek nemtom a nevét) mennyibe kerülne 24 hónapos hűséggel?
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz asadasad22 #27 üzenetére
Azért egy pillanatra álljunk itt meg. A YouTube ikont az Apple rakja a főoldalra, minden készüléken. Azon is amit korlátlan nethozzáféréssel fognak majd utána forgalomba hozni, és azon is amit majd a szolgáltató 2 giga korláttal ad majd tovább. Tehát egy dolog, hogy a gyártó mit rak a főképernyőre és egy másik dolog, hogy a szolgáltató hogy adja a készüléket. Ennyi erővel lehet savazni az összes gyártót. A Nokiát mert az főoldalra rakja az netböngészőt, a Samsungot, hogy a navipad középső gomba sok esetben már megy is a wap-ra stb.
Feel Good Inc.
-
kzoltann
aktív tag
Nem lesz tul egyedi telefon ilyen arak mellett. Már látom a forgatokonyvet 16-18 év alatt.
Gyerek kikönyörgi, szülö hasznalja az elofizut, a gyerek meg kap egy domino kártyát bele, hogy ne vigye csödbe a csaladot az elofizuval. (Nem egy ismerosomtol vettek el az elofizujat 40+ os szamlak miatt)
Mod: a szivas az ha valaki belefut a 2 évbe és jovore jon az iPhone 3.[ Szerkesztve ]
-
bmwk1200s
őstag
A cikkben az is benne volt, hogy lejárt hűséggel, készülékváltással is lehet majd venni, más csomagban!
Na, én azokra az árakra lennék már nagyon kiváncsi!Semmit sem írok alá!
-
blunt
aktív tag
válasz asadasad22 #25 üzenetére
hali,
borzasztóan sokat smsezek, és általában pannon és voda az, amit hívok. én t-mobileos vagyok, azokból a telefonkönyvemben nincs túl sok.
asszonnyal csak egymás között havonta kb 300 sms-t cserélünk. bár múlt hónapban 400hoz volt közel.
vezetékest nem hívok, külföldöt a cégesről mert ott voip van.szóval én magam sem tudom, hogy mit tegyek, én is sokallom a 25e ftot... pontosabban el tudnám másra is költeni
szerk: off topic
papi77: tudom... ha lehetne én is ingyé telefonálnék
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
ebben a forgalommérőben nem vagyok biztos, de ha van is, 10-ből kiváncsi vagyok, hogy hányan néznének rá akár egyszer is. a youtube ikon meg szerinted miért figyel ott a főmenü közepén? az lesz az első, amire az amatőr felhasználó rákattintva gigákat fog elszórni, jól ki van ez találva
-
No-kia
addikt
miért nincs olyan hogy 20000ft + 12*4000ft? így anyumnak tuti ajánlanám de ilyen áron, bár a számlája neki is 10000fölött van ...
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
asadasad22
őstag
ha valóban ilyen sokat beszélsz, akkor neked akár meg is érheti. de a tipikus iphone-ra kapók biztos vagyok benne, hogy feleennyit, töredékét sem telefonálnak. milyen számokat hívsz egyébként? mobil/vezetékes/külföldi? mert ha az utóbbi 2-t, akkor szerintem voip-pal sokkal jobban járnál, mint bármilyen csomaggal.
nem átverés, csak hülyítés. bárki kiszámolhatja, hogy mennyit fog érte fizetni, de a tipikus vásárlóinak a nagyrésze csak annyit fog látni, hogy 26ezer forint, és már megy is a boltba bele sem gondolva, hogy összesen mennyi lesz az annyi. az mondjuk mellékes, hogy ez a réteg általában le is szarja, hogy mennyi az annyi, lehetne tőlük kétszer annyi is.
én sztem tutira inkább vennék omnia-t vagy mást.. -
Jadro
veterán
válasz asadasad22 #22 üzenetére
Biztos van benne forgalommérő és azon nyomon lehet követni. Nekem is 2 gigás csomagom van és bőven elég szokott lenni. Igaz, nem nagyon nézek videókat. Az meg azért meg tudja dobni.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
blunt
aktív tag
válasz asadasad22 #19 üzenetére
miért lenne ráfázás?
ez azoknak szól, akik ennyit minimum eltelefonálnak havonta.nézzük így:
én havonta 25ezer forint körül telefonálok. ez jellemző minden hónapra. nincs hűségem, usa-ban vett szifonom volt. még csak adatforgalom sem volt a csomagomban.tehát most 17e ftért megkapom kb. ugyanazt, sőt 4gb-t kapok "ingyen", és még egy telefon részleteit is fizetem nekik ezáltal.
mig ott a másik opció: veszel szifont függetlenül, vagy omniát, vagy akármit mondjuk 120e ftért, majd ugyanúgy minden hónapban 25e ftot fizetek telefonszámlára.
az 120,000 + 24 x 25e ami 720.000 ft.
tehát hol van itt az átverés? ez végre meg fogja szűrni a tulajok rétegét, és csak az fogja megvenni, akinek valóban szüksége van rá, mert egyébként is ennyiért telefonál.
nincs ezzel semmi baj szerintem. -
asadasad22
őstag
+ az is látszik előre, hogy hányan túl fogják lépni a 2 giga forgalmat csupán azzal, hogy böngészgetnek és youtube videókat néznek, úgy, hogy nincs fogalmuk, hogy mekkora adatforgalmat csinálnak, 1 gigával túllépik, és már ugrott további 10 rugó.
-
asadasad22
őstag
mondjuk ez az sms-es dolog eléggé szánalmas. 30 ft-ot kérnek egy sms-ért? gyerekek, az én nullahavidíjas kártyás csomagomban 24 forint az sms bárhova és ez még csak nem is a legolcsóbb. nekem is az az érzésem, hogy nagyon sokan fognak ráfázni vele, ez gyakorlatilag olyan, mintha törlesztőrészletekben venné meg az ember. sokan fel sem fogják fognak, hogy összességében 400ezer forint felett kell fizetniük, hogy az övéjük legyen, attól most eltekintve, hogy milyen szolgáltatásokat kap mellé az ember.
-
Jadro
veterán
Azért is érdekes a hivatalos oldalon a táblázat mert egy árban van a 8 és a 16 gigás változat is. Mindkét csomagban. A kezdőoldalon viszont kintvan még a 990 ft.
Apám.. közben frissítettem és ismét van 990 ft illetve már nincs egyárban a 8 és a 16 gigás.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
"..8 GB-os verzió a legkedvezőbb konstrukcióban már 990 forintért kapható majd"
+ a 12havi részlet!? -
Jadro
veterán
Azért ebben a díjcsomagban az is benne van hogy aláírsz egy vagy két évet. Míg a többiben nincs.
-
gorlin
őstag
Nem értem miért nem lehet függetlenül adni,vagy ne is függetlenül hanem mondjuk Dominóba,vitamaxba,praktikumba.
Akinek most is 10e forint körüli a számlája biztos megéri ha kihasználja ezeket a dolgokat,de nem értem az Apple-t sem miért nem terjeszt függetlenül.
Legalább akkora durranás lenne mint az eee pc a maga szintjén. -
blunt
aktív tag
szerintem nem olyan rossz az ár. főleg azt elnézve, hogy lebeszélhető meg smsezhető az összeg. mondjuk én nem bánom, h eladtam az első gen. iphoneomat, omnia lesz nekem a következő, én nem tré mobilozok mégegyszer.
ettől függetlenül azoknak jó ajánlat, akik meg akarják ugrani a bandwagont -
pepe1970
tag
Dehát ez nem olyan rossz díjcsomag. Nekem most relax 500 van azt hiszem, alig olcsóbb a percdíj, nincs se ingyen sms, se két giga adatforgalom. Én simán ezt a díjcsomagot választanán ifon nélkül is.
-
Ricardo
titán
Van egy olyan érzésem hogy sokan bele fognak ugrani meggondolatlanul
-
amanoba
őstag
a 2 táblázat adatai nem egyeznek meg...8gb 24hora 48k nem 28...
szerk: mmint az itteni és at-mobilos táblázatok
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Sanya
nagyúr
mindenkit elvakított az 1000 forintos iphone? gratulálok, de sajnos a havidíjjal, és a gyönyörű percdíjakkal a telefont szinte nyereségesre hozza ki a t-mobile.....
érdemesebb megvenni importól még mindig, mintsem majd másfélszeresét kifizetni, és nézni az ocsmán bugyirózsaszín t-mobile témát és logót...
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
<NewL>
addikt
Mostmár azért sem veszek,én is megvárom az omniát! Nekem az jelen pillanatban jobban is tetszik!
Amúgy kajakra még meg is éri ez a 10 000 havi,de oylan ideges vagyok most miért kell ezt csinálni,jó telefont vegyenek drágán az emberek.[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pepe1970
tag
Vajon ez a díjcsomag simán is választható lesz? Úgy értem ifone nélkül?
-
brumesz
aktív tag
jó ár...de ha hozzávesszük az akár még 10k-s előfizut,meg azt hogy most minden tizenéves ilyennel fog rohangálni, meg a sorbanállást, meg hogy utálom a tmobile-t,akkor ebből az jön le hogy nekem ilyenem SOHA nem lesz
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
Studi22
aktív tag
Hmm érdekes!
Teljesen lemondtam Iphone-ról és csakis Omnia,megvárom milyen áron lesz az Omnia!
Kellemes az ár...[ Szerkesztve ]
A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest