Hirdetés
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor26
tag
Számhordozással is el lehet hozni a készüléket a T-nél, ez fájó pont volt nálam, amíg nem tudtam. Így viszont nem rossz.
Viszont ami még fájó pont: 2008 év vége felé közeledünk, tényleg alig van már messze 2009. Az Iphone 3G függetlenül 170k körül mozog, a T-nél elég jó áron hozzá lehet jutni, de ez most nem kérdés. A kérdés az, hogy miért nem lehet a 3G-s iphonnal sem MMS-ezni, sem normális méretű fényképeket készíteni, de akár csak egy ultragagyi videót is összehozni egy kedves pillanatképről az életben?? Ezt még mindig nem tudom feldolgozni. Nem kell 5Mpixel, meg 33 Mpixel, de egy K800i-vel olyan minőségű papírképeket lehet nyomtatni otthon egy fotónyomtatóval, ami megszégyenít egy olcsó kompakt gépet. Jobb képeket csinál, mint a 45 ezres Nikonom, amit a Tonlány hozott karácsonyra. Mert asszonyka még mindig szeret fényképalbumokat mutogatni Szóval akárhogy töröm a fejem, ezt nem értem. De be is fejezem a siránkozást, kezdek rájönni, hogy még mindig nem erre az ájfonra vágyom. Sztem kipróbálom az Omniát, és ha jó, lecserélem arra a Viewtym. A HTC vidója nem tetszik, bár inkább az lenne a nyerőbb.
-
Kickass
őstag
válasz Viktor26 #105 üzenetére
fel kell végre fogni hogy az iPhone alapvetően nem európai és pláne nem magyar piacra lett szánva, amcsi piac amcsi igények és ott az általad említett dolgokat ezek szerint nem igénylik az emberek vagy nem egy iPhone-tól vagy szimplán elfogadják h ezt kapják az Apple-től, ennyi, vagy kell így is vagy nem, hányadik ember jön még ugyanezzel, sírnak h jajj nincs mms blabla tetszik megveszed nem tetszik nem veszed azt ennyi
-
edward2
addikt
na kellett itt ugatni sok embernek hogy sokkal drágább lesz otthon mint europában. centre pontosan majdnem ugyanazok a feltételek. más kérdés hogy nem keresnek annyit az emberek.
-
Viktor26
tag
Ezzel éppen nem értek egyet. Amerikában is vannak igényes emberek, ők is jobban preferálnák, ha igényesebb lenne az Aplle a tartalomra is. Dehát ez van, ahogy te is mondtad, tetszik, megvesszük, nem tetszik nem! De nekem tetszik, és mégsem veszem meg sok emberrel egyetemben, mert ennél kicsit többet várunk a pénzünkért! Ha reálisabb lett volna az itthoni ára, értsd: a hazai viszonyokhoz képest, akkor simán, gondolkodás nélkül benne lettem volna az első 10 előrendelésben, és az iphone mellé megtartottam volna az LG-met! De így, ilyen viszonyok mellett... ésszerűtlen telefon választás maradt az iphone. Számomra mindenképp
Szóval nem elsősorban a siránkozásról szól, ha érted mire gondolok
-
Kickass
őstag
válasz Viktor26 #109 üzenetére
nekem spec volt rövid ideig egy első generációs, nem hiányoztak a funkciók pláne az mms, videó még csak csak, fényképet meg csinál amilyet csinált pillanfotózásra jó volt többire meg ott a bridge gépem, és egyébként az eladási statisztikák ahogy én látom nem a fanyalgókat igazolják, az elsőből is elkelt jópár példány, itthon is gazdára lelt jópár annak ellenére h hivatalosan nem is forgalmazták, és ahogy nézem a 3G-re is lesz kereslet bőven
-
danaudio
aktív tag
nem értek egyet, manapság a telefont nem telefonálásra vesszük ezt nyugodtan kimondhatom ebben a topicban, ugyanis akkor mindenkinek jó lenne a 10000 ft-os samsung és senki nem venne pl iphonet, az előbbi akkuja akár tovább is bírhatja, főleg ha monokróm kijelzős, csak hát már le se köpnénk az ilyen készülékeket, amivel nincs semmi baj, haladunk a technológiával, ellenben az általad mondottaknak pont a fentiek miatt semmi értelme...
és nem sértődtem meg, csak megjegyzésként írtam
-
-
Plebi
senior tag
Eléggé meglepődtem ezeken az árakon. Én személy szerint sokkal többre számítottam. Szerintem az optimális a 400as csomag és a 8 gigás iphone3G lenne 24 hónapra. Igaz telefonos netet nem használok, de ha az is kellene akkor külön külön ennyi perc és lebeszélhetőség drágábban jönne ki.
Sajnos vodafone spec (honvédségi) flotta díjcsomagos vagyok, nem igazán akarom megválni tőle, de más előfizuval kíváncsi leszek rá, vagy lehet apu amúgyis lejárt hűségnyilatkozatára kérek árajánlatot, lehet megérné még, az abban az esetben adott iphone ár, bár a flottás csomagok nem iagzán tartoznak a nagyra becsült csomagok közé gondolom a T-nél sem.
Vodafone esetén minden telefont csak A kategóriában vehetnék
Azért az árak elött igaz a 990 forint erősen a ma annyira divatos uzsorakamatos hitelekre hajaz. Lehetne a reklám "Vegyél Iphone most csak 990 ért, mert ennyiért tudod csak megvenni." Alul meg kisbetűvel hogy 24 hónap havi 16900 Ft os törlesztés. Kivéve azoknak akik amúgyis lebeszélnek ennyit.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Gebriel
veterán
válasz asadasad22 #112 üzenetére
Havi 1500ft telefonálás mellé 70e telefon?
Bakker mik vannak -
Viktor26
tag
Pont emiatt írtam kicsit feljebb... Munkámból kifolyólag elég sok fényképet és videót kell készítenem, és amíg nem voltak ilyen jó kamerás mobilok, komplett pakkal jártam végezni a dolgom. És aztán vettem egy KU990-et, amivel kiválthattam a pakkot! Egyszál zsebbel és benne a telóval mindent el tudtam intézni, a minőségre egyszer sem volt panasz, pedig sok finnyás ember létezik. Szóval nekem igényem a KU990-hez hasonló multimédiás tartalom. Más kérdés, hogy rajtam kívül valaki kihasználja-e még ezeket
Szóval én spec jó dolognak tartom, hogy nem kell minden egyes nap magammal cipelni egy fényképezőt, egy kamerát és egy számítógépet a telefon mellé, hogy eleget tudjak tenni minden ilyen jellegű elvárásomnak. Ezért írtam, amit írtam. Az MMS-t meg valóban el lehet küldeni mailként is, de nem minden telefon képes olyanformán fogadni, mint amilyen formában egy MMS-t kell fogadnia egy erre a célra szánt telefonnak.
Érdekes, hogy mindent ki lehet váltani valamivel, ez igaz... de ha egyvalami tud mindent, és megszokod, lehet, hogy később bizony hiányozni fog, amikor szükség lesz rá.
-
Bazsee71
őstag
Nem értem ezen mit kell csodálkozni. Ma a telefon már rég nem a telefonálásról szól. Az én (előfizetéses) számlám 2500-3000 Ft körül szokott mozogni, és a következő telóm fix hogy nem egy olcsó darab lesz. Ugyanis nem szeretek mp3-lejátszót, fényképezőt, és telefont egyszerre magammal vinni, főleg nem nyáron, rövidnadrág zsebében. És az is megér egy kis pluszt, hogy benne legyen a GPS és a Wifi. Szerintem ez így rendben is van....sőt! Ellenpélda: jóbarátom édesapja kapott valami hiperokos céges pda telót, 50-60 ezres számlái vannak, de csak telefonálásra használja. A 2 dolognak köze nincs egymáshoz.
-
bonaparte77
csendes tag
Asszem ez lesz az utolsó hsz-em iphone témában, mert a júniusi bejelentésnél eldöntöttem h nem veszek a 2 év hűség miatt (jövőre elköltözök itthonról, és talán nem kellene 10 rongyot fizetni a vakvilágba, meg amúgy sem szeretem a hűséget)
Egészen tegnapig a vitákban az dominált h "gonosz T, biztos hihetetlenül drágán adja, mert gonoszok". Most ez átváltott "nem rossz az ár, de én tuti nem telefonálok le ennyit, szemét T"-re
Őszintén: mennyi lenne az az ár amivel senkinek nem lenne gondja?"a havidíjjal, és a gyönyörű percdíjakkal a telefont szinte nyereségesre hozza ki a t-mobile....."
Már bocsánat, de melyik cégnek nem az a célja, h nyereséget termeljen?
Világos volt h a nyomott készülékárat be kell hoznia a szolgáltatónak mert gondolom nem ~120 eurót számlázott nekik az apple 1 iphonért. Van akinek megéri, van akinek nem.Aki meg erőn felül beleugrik, arra meg azt tudom mondani mint arra aki felvesz csillió forint devizahitelt aztán elszórja: minden szuverén független embernek szuverén független joga a felelőtlen kötelezettségvállalással a saját sírját ásnia. IJ.
@blunt: ha még erre jársz, ha főleg pannonosokat hívsz, akkor esetleg érdemes megnézni náluk az 5percután0 szolgáltatásukat, én vodás voltam, 10-15e körüli számlák voltak rendszeresen, ezt nagy mértékben sikerült ennek segítségével redukálni. mondjuk én 60-70% pannont hívok csak, de azt elég hosszan.
[ Szerkesztve ]
-
Greg-77
aktív tag
válasz Viktor26 #105 üzenetére
Szvsz neked a Samsung Innov8 lenne a legjobb választás! Igaz, h nem tapicskolós de nem hiszem, hogy jelenleg jobb fotós/kamerás telcsi lenne a piacon. Ha jók az értesüléseim pár7 és megjelenik szerintem érdemes picit még várni: Nekem is volt Viewty-m tényleg nagyon lassú szegény! Amúgy meg 1ik tapicskolós telcsi sem müxik jelenleg olyan jól mint az iPhone(sajnos)!
-
Skynet258
veterán
válasz bonaparte77 #119 üzenetére
"Őszintén: mennyi lenne az az ár amivel senkinek nem lenne gondja?"
Válassz szabadon egy számot 0 és 2 között - bár az utóbbira már lehet egy páran fújnának, hisz mégiscsak egy kifli 10%-a!
-
Greg-77
aktív tag
Amúgy absz nem vészesek és nem meglepőek ezek az árak, lehetett gondolni ezt az árfekvést a külföldi előzmények alapján, legalább is szerintem!
-
Viktor26
tag
Nem butaság, amit mondasz, kinéztem már magamnak ezt is De ez meg nem tapicskolós Pont erről írtam fentebb... hogy mi lehet az oka, hogy nem tudnak egy telefonba mindent beletenni? Én és szerintem rajtam kívül sokan, nem fogunk azért több telefont tartani, mert mindegyik másban jobb. Főleg nem venni ennyi pénzekért! Báár ki tudja, lehet, hogy van néhány ennyire elvetemült felhasználó is a mai mobilos társadalomban
Szóval még mindig nehéz szülés lesz a Viewty-csere nekem!
-
Gebriel
veterán
válasz asadasad22 #127 üzenetére
"eléggé nonszensz dolgokat beszélsz"
Miért is?
De nem is nagyon érdekel
Számomra egy 100-200e forintos telefonnal havi 1500 beszélni olyan mintha egy S500-ba 2l benzint tankolnék.[ Szerkesztve ]
-
macikos
addikt
Gondolj arra, hogy sokan akarnak egy kütyüt, amin zenét akarnak hallgatni, videózni, e-mail, internet, játékok, stb. Miért kellene egyből 15.000 forintokat lebeszélni rajta?
Mellesleg aki üzletembert ismerek és sokat beszélnek az nem ilyen iPhone meg N95 mobilokat használ, mert a sok plusz funkciójára egyszerűen nincs igénye, hanem sokkal egyszerűbbeket, van köztük olyan is, akinél 6310-est láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Inarus
addikt
Már korábban is írtam, de szerintem nem sok összefüggés van a készülék típusa és a havi fogyasztás között. Régen, mikor 3000-es volt a havi fogyasztásom sem 5-10ezres modellről beszéltem.
"S500-ba 2l benzint tankolnék"
Azt közlekedni veszed, ezt telefonálni is. A zenehallgatáshoz, filmnézéshez, fényképezéshez, stb.. nem kell sokat se beszélni se netezni. -
Bazsee71
őstag
Nem, nekem nem kell iPhone, megnyugodhatsz. A cége pedig megvette a telefont, nem kapta. Nem értem egyesek hogy lehetnek így begyöpösödve....akinek kevés a számlája, csak olcsó telefont vehet! Ez lenne a lényeg, nem?
De tudom ajánlani, hogy az S500-ba vegyél legalább 3 fejegységet, egy rádiósat, egy CD-set, meg külön egy MP3-asat. Ja de ezeket is csak akkor, ha hetente legalább 60 litert eltankolsz...
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz asadasad22 #132 üzenetére
Azt hiszem másképp, látjuk a dolgokat.
Számomra akkor is örök rejtély marad..."hogy ha a 2 dolog között van összefüggés, akkor az pont az ellentétes irányt igazolja: nem azért vesz valaki okostelefont, hogy orrbaszájba telefonálásra használja."
Nem okostelefonról volt szó, hanem drága telefonról.
Napi szinten nem kevés telefont értékesítek, ügyfeleim 90% a "hívásköltségének megfelelő" készüléket vásárról, /valószínűleg ez köszönhető a Vodafone árkategorizálásának/ elvétve van olyanok, akik a ti felfogásodhoz hasonlóan vásárról egy hyper telefon, de ők általában 3-4 havonta le is cserélik. Továbbra is tarom azt, hogy ti vagytok ebben az országban az iphone cél csoport.Szerk: "De tudom ajánlani, hogy az S500-ba vegyél legalább 3 fejegységet, egy rádiósat, egy CD-set, meg külön egy MP3-asat."
S500 navigáció konzol van...Részemröl OFF a téma
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
oké, az emberek nagy többsége lehet, hogy ilyen, sok a birka
én évekig nem cserélem le a telefonaimat (2 év minimum, a legutóbbi telefonom ~4 évig bírta), olyan viszonylag drágább telefonjaim vannak, amelyek tudásilag szinte abszolút a toppon vannak, árban viszont a topnak a közelébe sincsenek és szinte kihasználom minden tudását a telcsinek, amire valóban szükségem van. a telefonszámláim pedig nevetséges szinten vannak. csak hogy tudj róla, hogy léteznek ilyen fajta emberek is, ilyenek az igazi power user-ek, akiket nem hülyít el egy telefonreklám, hanem teszteket olvasva, alaposan körülnézve kiválasztják a számukra legkedvezőbb telefont és azt valóban ki is használják. -
Gebriel
veterán
válasz asadasad22 #135 üzenetére
"olyan viszonylag drágább telefonjaim vannak, amelyek tudásilag szinte abszolút a toppon vannak, árban viszont a topnak a közelébe sincsenek"
Akkor most miről beszélünk?
Jelenleg E51-d van, megkérdezhetem miben használod ki a telefon tudását?
Nem az érdekel, hogy mit tud a telefonod azzal tisztában vagyok én is. -
dulifiO
aktív tag
sziasztok, nem vág témába, de hátha kapok válasz:
appstoreba milyen bankártyával lehet regiszrálni? mert nekem visa támogatású de azt írja, hogy ebben az országban nem kompatibilis a store-ral.
Mi tévő legyek?
apróhirdetéseim: http://href.hu/x/972c
-
blunt
aktív tag
válasz bonaparte77 #119 üzenetére
pont készültem egyetérteni a leveled első részével, amikor láttam, hogy utána nekem is címeztél szerintem kár már reagálni a hozzászólásokra, mint az "iphone reklám lehúzás"-ban is már kifejtettem, soha nem jó senkinek semmi, mindig elégedetlenkedni kell. csak tudnám miért.
no. én szívesen mennék pannon, de az összes idióta ismerősöm kitalálta, hogy szifont vesznek és most özönleni fognak át tré-hez
ki érti ezt
-
Bazsee71
őstag
A példát értetted, írhattam volna más autót is, lényegtelen.
Viszont Te még mindig nagyon rosszul méred fel a helyzetet, ha azt állítod hogy mi vagyunk az iPhone célközönség. Személy szerint 2 évente cserélek telefont, előfizetéssel, és olyan telefont választok, ami lefedi az igényeimet, és fontos az is hogy ez jó áron lehet. És ha Te nem tudsz különbséget tenni a sok divattelefonbuzi, és a célirányos felhasználó között...na ott van a probléma.
-
asadasad22
őstag
-
joey04
titán
Én erre használom: napi kb 3-4 óra net, 1.5 óra zene, kb 10-20 kép és 1-2 videó.
Ezen kívül néha megnézek rajta egy showder klub részt meg kiolvastam már 2-3 könyvet.Ha tudsz ajánlani másik olyan készüléket amiben legalább ilyen, vagy jobb minőségű kamera van tud VGA videót kezeli a office dokumentumokat minimum 2.4es kijelzője van, legalább ilyen gyors jóval kevesebb pénzért akkor írj!ja és nem én vagyok az iphone célcsoport sem szerintem ezt az állításomat nem kell megvédenem.
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz Bazsee71 #140 üzenetére
És ha Te nem tudsz különbséget tenni a sok divattelefonbuzi, és a célirányos felhasználó között...na ott van a probléma.
Bakker Te ennyi primitv vagy?
Szerinted a két-három postoból meglehet ítélni milyen célcsoportba tartozol?Na részemről tényleg befejeztem, mielőtt "még egy évet kapok"
Szerk: Joy20 a napi 3-4 óra netezést,hogy oldod meg wifi vagy szolgáltatás?
Szerk2.: Úgy tiltakoztok az Iphone célcsoport megnevezéstől mintha pestis lenne
[ Szerkesztve ]
-
majom2
senior tag
hááát a Visa Electron sajnos elég vékony internetes használatra. ezeket szinte sehol nem fogadják el.
valós dombornyomott hitelkártya, esetleg dombornyomott bankkártya kellene. vagy kamu webkártya (ez van nekem, gyakorlatilag csak egy kártyaszám, még fizikai kártya sem jár hozzá hanem mindössze egy számlaszám) ami valami dombornyomott kártyának hazudja magát - eddig még mindenhol elfogadták.
venni is akarsz, vagy csak ingyenes cuccokat töltögetni?
[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
pont most igényeltem én is bankkártyát, 3 féle opció volt, ami szóbajött:
-dombornyomott mastercard ->hátrány: relatív magas fenntartási díj, ennyire nem kell komoly használatra
-visa electron + internetkártya ->az internetkártya egy külön számla, minden esetben át kellett volna utalni az internetkártyára az összeget mielőtt vásárolok valamit a rendesről
-mastercard unembossed: ugyanaz mint a visa electron, csak nem kell külön internetkártya, egyben van a 2 dolog. ezt választottam végül. aztán remélem jól választottam. -
majom2
senior tag
válasz asadasad22 #151 üzenetére
én azért szeretem a webkártyát, mert külön számlaszám van hozzá, amin mindig csak annyi pénzt tartok amennyit éppen el akarok költeni. így gyakorlatilag 100% h nem tudnak vele visszaélni - nem is félek megadni sehol.
-
asadasad22
őstag
-
danaudio
aktív tag
vidéken laksz? a fővárosban minden sarkon van egy használható, bárhol kell net mindig van...továbbá a legtöbb közhelyen is van kihelyezett ingyenes hot spot. netezhetsz bármelyik mcdonaldsban, pizzahutban, bevásárló központokban, sportarénában, színházakban, egyetemeken, főiskolákon és persze van a kismillió nem kódolt hot spot. spanyolországban még jobb a helyzet, ott a mucsa közepén is volt wlan, sőt, a szállodában amiben laktam a 10. emeleten 14!! wlan hálózatot lehetett fogni amiből több működött rendesen, nem volt kódolt...
-
bonaparte77
csendes tag
-
bonaparte77
csendes tag
Nekem nem kell tartanom, h elmennek az általam hívott emberek a pannától. Kiccsaládom részirül asszem van 95-ös v. 96-os (azóta meglévő) pannonos szám is, és egyhamar nem hiszem h hordoznák.
A reagálással teljesen igazad van, már csak két dologra jók lassan az iphone topicok: a) szórakoztatás b) kávé helyett
-
asadasad22
őstag
válasz bonaparte77 #158 üzenetére
hali. sztem én írtam. nem tudom pontosan megmondani hogy mennyi, csak a többi 2-höz képest (ezek vmi 4-500ft/év) relatív sok, alapból az is semmi, párezer forint lehet éves szinten, csak igazából nincs rá szükségem, mert annyi haszna lenne csak asszem, hogy külföldön is tudom használni, egyelőre ennek nem tudnám hasznát venni. amúgy cib-en belül vagyok..
-
bonaparte77
csendes tag
Na akkor éjszakai offparádé
Jó az unembossed, tudtommal csak annyiban különbözik a sima Mastercardtól, h ahol nincs elektronikus leolvasó, hanem csak ún. "vasaló" ([link]) ott nem lehet használni. No mármost, és 2000 óta használok dombornyomású kártyát és ilyennel még külföldön sem nagyon találkoztam 1 görögországi pénzváltót leszámítva. Amúgy bármelyik magyar kártya használható külföldön is, legalábbis elvileg.
Arra érdemes figyelni h a kártya hátoldalán legyen CVC kód ([link]) mert különben a legtöbb internetes oldalon cseszheted a használatát. Mivel életemben nem láttam ilyen kártyát, azért remélem van rajta mint a rendes MC-on.
Off befejezve
-
anjani182
őstag
válasz bonaparte77 #158 üzenetére
Mondjuk szerintem aki írta, hogy magas költségű, az arra gondolt, hogy INGYEN adják már a bankok a kártyát, persze az se ingyen van, csak azt hisszük
Forever and ever, let's make this last forever.
-
asadasad22
őstag
válasz bonaparte77 #161 üzenetére
köszi a felvilágosítást, eléggé új vagyok még a témában. elvileg még kb 1 hét, amíg kiküldik a kártyát. ez jó hír, hogy akár külföldön is tudom használni, és gyakorlatilag teljesértékű mastercard, csak a vasalós cuccokkal nem lehet beolvasni ez viszont furcsa, mert az én esetemben az unembossed éves díja 490 ft lesz ( első évben ingyen), a standard változat pedig 3500 ft lenne évente (persze ez sem sok annak, aki használja rendesebben), szóval ennyi pluszt elkérnek azért, hogy biztosra menjen az ember és biztosan mindenhol beolvassák a kártyát? érdekes
-
bonaparte77
csendes tag
válasz anjani182 #162 üzenetére
Melyik bank ad ingyen dombornyomású kártyát és mekkora havidíj mellett?
Még a sima Maestro v. V.Electron-t is tudtommal az első évben adja csak ingyen a legtöbb bank.
Ingyen Visa/Mastercardot max csilliós havidíjjal vagy 10M+ nyitóösszegű privátbanki számláknál tudok elképzelni, de ha van ilyen, érdeklődéssel hallom, bár az UC-t tuti nem cserélem le rá. -
TexT-BoY
addikt
válasz bonaparte77 #164 üzenetére
havi 500-ért adok neked dombornyomásos bankkártyát... az első évben.
a második évben 5ezer az éves dij és havi 500...[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
bonaparte77
csendes tag
válasz TexT-BoY #165 üzenetére
Ez nekem nem bolt
UC-nél 3500, havidíj 249, UC automatákban (Bp-en elég sok van belőlük), plusz környező országokban + GER/AUT UC automatákban ingyenes korlátlan kp felvétel, tokennel működő internetbank (amiből a tokent is megkaptam ingyen), összegtől függetlenül 50Ft-os bankon kívüli utalás, ....
Ja és még egy maestro-t is kaptam első évre ingyen (utána 1000)
Havidíj alatt persze a számladíjat értettem (gondolom text-boy kolléga is erre írta az 500-at)PS. ja és a havi első kp felvét bármelyik automatából ingyenes, nem csak UC
[ Szerkesztve ]
-
dussy
őstag
Hihetetlen árak...
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
nemma
addikt
Na, ki lesz ma a MOM Parkban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi hangfal építés
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.