Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor 300 Ultra is lebukott
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor26
tag
Pont emiatt írtam kicsit feljebb... Munkámból kifolyólag elég sok fényképet és videót kell készítenem, és amíg nem voltak ilyen jó kamerás mobilok, komplett pakkal jártam végezni a dolgom. És aztán vettem egy KU990-et, amivel kiválthattam a pakkot! Egyszál zsebbel és benne a telóval mindent el tudtam intézni, a minőségre egyszer sem volt panasz, pedig sok finnyás ember létezik. Szóval nekem igényem a KU990-hez hasonló multimédiás tartalom. Más kérdés, hogy rajtam kívül valaki kihasználja-e még ezeket
Szóval én spec jó dolognak tartom, hogy nem kell minden egyes nap magammal cipelni egy fényképezőt, egy kamerát és egy számítógépet a telefon mellé, hogy eleget tudjak tenni minden ilyen jellegű elvárásomnak. Ezért írtam, amit írtam. Az MMS-t meg valóban el lehet küldeni mailként is, de nem minden telefon képes olyanformán fogadni, mint amilyen formában egy MMS-t kell fogadnia egy erre a célra szánt telefonnak.
Érdekes, hogy mindent ki lehet váltani valamivel, ez igaz... de ha egyvalami tud mindent, és megszokod, lehet, hogy később bizony hiányozni fog, amikor szükség lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest