Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor26

tag

válasz Gebriel #114 üzenetére

Pont emiatt írtam kicsit feljebb... Munkámból kifolyólag elég sok fényképet és videót kell készítenem, és amíg nem voltak ilyen jó kamerás mobilok, komplett pakkal jártam végezni a dolgom. És aztán vettem egy KU990-et, amivel kiválthattam a pakkot! Egyszál zsebbel és benne a telóval mindent el tudtam intézni, a minőségre egyszer sem volt panasz, pedig sok finnyás ember létezik. Szóval nekem igényem a KU990-hez hasonló multimédiás tartalom. Más kérdés, hogy rajtam kívül valaki kihasználja-e még ezeket :DD

Szóval én spec jó dolognak tartom, hogy nem kell minden egyes nap magammal cipelni egy fényképezőt, egy kamerát és egy számítógépet a telefon mellé, hogy eleget tudjak tenni minden ilyen jellegű elvárásomnak. Ezért írtam, amit írtam. Az MMS-t meg valóban el lehet küldeni mailként is, de nem minden telefon képes olyanformán fogadni, mint amilyen formában egy MMS-t kell fogadnia egy erre a célra szánt telefonnak.

Érdekes, hogy mindent ki lehet váltani valamivel, ez igaz... de ha egyvalami tud mindent, és megszokod, lehet, hogy később bizony hiányozni fog, amikor szükség lesz rá.

Új hozzászólás Aktív témák