- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Pete55555 #65 üzenetére
Pontosabban nem kisebbnek. Marketing miatt.
Ha mégis így lesz az blama. Senki nem csinál ilyet csak az idióták. Kisebb, gyengébb.. tuti siker...
Akár még lehetnek is ekkora idióták de azért én adok nekik esélyt.
KiderülTavaly a light és a sima egyszerre lett bejelentve???
-
DarkChild
senior tag
válasz
Pete55555 #62 üzenetére
Nekem nem lenne bajom a kisebb méretű kijelzővel, sőt. (Én is nagynak találom az A1-et.)
Viszont az új modell felbontásával már annál nagyobb gondjaim vannak, pláne, hogy pentile-os OLED került bele. Nem is beszélve az NFC hiányáról, ami nélkül többet nem is veszek telót szerintemA Snapdragon 665-tel még nagy duzzogva ki is tudnék békülni, mivel szinte csak netezek a telón, nem játszom rajta, de az előzőleg említett két hiányosság miatt én ezúttal biztosan nem A3-ra fogok váltani
-
Shyciii
veterán
válasz
Pete55555 #18 üzenetére
Az a baj, hogy A2 is be-beröccen használatkor főleg az emmc miatt. Most egy gyengébb procival ez jelentősebb lesz. Nyilván a Xiaomi nem fog törődni az optimalizációval.
Mondjuk én a sebesség problémát áthidaltam egy custom rommal, így most sebes minden téren, csak egy átlag user ezt nem fogja tudni megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest