Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
Az internet népe nincs felhördülve ezen a rakás szaron, amit A3-ként kaptunk, úgyhogy venni fogják, mint a cukrot. Én biztos kihagyom. Ha a CC9 lett volna, már ma megrendeltem volna Spanyolból.
-
stingy2
senior tag
válasz
DarkChild #71 üzenetére
Én épp most fogom lecserélni az 1 éves Nokia 7 plus-t, mert mindenre jó, csak épp telefonálni nem mindig lehet vele.(gyakran max. hangerőn is olyan halk, h nem hallok semmit, de ezen kívül egy csomó hiba előjött még másoknál, lásd a topicját, szóval Nokia ennyi volt)
Eddig pont az A3-ra vártam az Android One miatt- mert az bejött az egyszerűségével együtt. Most viszont csak nézek, hogy ezmiez? Ezt minek adták ki? 250 euró a legolcsóbb? 81500Ft??? ezért? na ne már! A sima MI CC9 egy korrekt teló, bármikor megvenném A.O. rendszerrel, de ezt bottal se piszkálom. Nekem a Miui is jó volt anno a Nokia előtt évekig, úgyhogy most MI 9T lesz az utód, Kínából 100eFt meg egy kis apró, és van egy jó mobilom. -
DarkChild
senior tag
válasz
szabi__memo #79 üzenetére
Who knows?
Mindenesetre az első hírek alapján is legalább két készüléket lehetett várni, aztán menet közben úgy látszik elsorvadt az egyik:
"Az XDA-Developers csapata összesen három fejlesztés alatt álló Xiaomi telefon nyomaira bukkant, amelyek “bamboo_sprout“, “cosmos_sprout” és “pyxis” kódneveken futnak. Az első kettőben a “sprout” tag arra utal, hogy az Android One program része a készülék, a harmadik pedig minden bizonnyal az egyik modell kínai verziója." [link] -
DarkChild
senior tag
válasz
szabi__memo #77 üzenetére
Nem hinném, hogy külön időpontban és helyszínen jelentenék be őket ha már eredetileg is két modellel készültek volna a premierre.
Talán még abban lehet picit bízni, hogy látva a sok elégedetlenkedő hangot (a közösségi médiás posztjaik alatt elég sok a méltatlankodó bejegyzés a gyenge specifikációk miatt), 1-2 hónap múlva esetleg kijönnek a CC9-en alapuló "Pro" változattal is.
Végül is nem kellene olyan sokat módosítani az eredeti készüléken, hogy Android One-os modell lehessen belőle
De jelen állás szerint a "Pro" modell csak ábránd... -
DarkChild
senior tag
válasz
szabi__memo #74 üzenetére
Igen, a GSMArena szerint már "official" és a spanyol Xiaomi oldalon élesítették is az A3 oldalát, ahol csak a CC9e-n alapuló készülék szerepel, egyedüliként.
-
qolu
csendes tag
A nexus 5x-em helyére keresek valamit, ezt tartottam az egyik esélyesnek, de ez így felejtős.
Akkor marad a kuporgatás, egy pixel 3a-ra.
-
DarkChild
senior tag
válasz
szabi__memo #72 üzenetére
Tavaly a light és a sima egyszerre lett bejelentve???
Igen: [link] -
szabi__memo
nagyúr
válasz
Pete55555 #65 üzenetére
Pontosabban nem kisebbnek. Marketing miatt.
Ha mégis így lesz az blama. Senki nem csinál ilyet csak az idióták. Kisebb, gyengébb.. tuti siker...
Akár még lehetnek is ekkora idióták de azért én adok nekik esélyt.
KiderülTavaly a light és a sima egyszerre lett bejelentve???
-
DarkChild
senior tag
-
DarkChild
senior tag
Na az meg a másik. Az alapul szolgáló CC9e €170-ba fáj, akkor a csupasz Androidos hogy lett €250?
...ez az idei "frissítés" nagyon félrement. (A Redditen is megy az értetlenkedés ezerrel, remélem a Xiaomi-nál is olvasgatják a postokat, hogy nem egészen ezt várta a nép
)
Kár, mert fehérben nagyon bejövős a külseje, de a belseje nagyon nudli lett -
catroot
veterán
Hát ha már €250 árról van szó, akkor a t.kömért nem az Mi 9 SE-t adták ki Android One-os telefonként?
250 eurót tuti nem adnék ki ilyen telefonért, akkor már teszek hozzá és veszem a 9 SE-t.
Pedig nagyon nem akarok miui-s telefont, sokkal inkább Android One vonalon maradnék. -
DarkChild
senior tag
Spanyoloknál már hivatalos.
"Pro" nincs, NFC nincs, kijelző maradt a HD+...
Hát nálam nem ez váltja az A1-et -
joey04
titán
Xiaomi Mi A3 unveiled with 720p+ OLED screen, S665 chipset, €250 price tag [link]
-
Pete55555
addikt
válasz
szabi__memo #63 üzenetére
Mi tény? Hogy nagyobbnak kell lennie? Miért?
Tényleg kíváncsi vagyok.
-
DarkChild
senior tag
válasz
Pete55555 #62 üzenetére
Nekem nem lenne bajom a kisebb méretű kijelzővel, sőt. (Én is nagynak találom az A1-et.)
Viszont az új modell felbontásával már annál nagyobb gondjaim vannak, pláne, hogy pentile-os OLED került bele. Nem is beszélve az NFC hiányáról, ami nélkül többet nem is veszek telót szerintemA Snapdragon 665-tel még nagy duzzogva ki is tudnék békülni, mivel szinte csak netezek a telón, nem játszom rajta, de az előzőleg említett két hiányosság miatt én ezúttal biztosan nem A3-ra fogok váltani
-
Pete55555
addikt
válasz
szabi__memo #55 üzenetére
Nem értem, minden telefonnak nagyobbnak kell lenni az előzőnél? Ez vmi fétis?
Nekem A1-em van, majdnem 76mm széles, és 1,5 év után sem sikerült megszoknom. Vissza akarok váltani valamire ami 70mm közelében van.
Sok alternatíva nincs... Mi 9 Se vagy esetleg ez az A3 lenne, de HD felbontásra nem igazán akarnék visszaváltani.
De ha jó áron lesz, még lehet HD kijelzővel is szóba jöhet.Vagy Samsung A40
-
Goose-T
veterán
Ez már elég véglegesnek tűnik. [link]
(Valamiért nem működik most rendesen a linkelés.)
A lényeg: -
Csepy
őstag
Idén is két modell lesz, csak valószínűleg nem sima és lite, hanem sima A3 és A3 Pro, ami viszont a CC9-re épül majd. Remélem, a CC9-ből lesz A-verzió. Azt azonnal venném.
-
Goose-T
veterán
Úgy tűnik, hogy még a kijelző is csak HD+ lesz. Pár óra múlva talán többet fogunk tudni.
-
kem001
tag
válasz
szabi__memo #52 üzenetére
Ne általánosíts. Nekem A2-m van, és egyértelműen lefogom A3-ra cserélni. Hivatalos verziókat meg várjuk meg még, napokban minden kiderül pontosan.
-
Pete55555
addikt
válasz
szabi__memo #52 üzenetére
-
válasz
szabi__memo #50 üzenetére
És még a dobozon se hangoztatják a felbontást.
-
szabi__memo
nagyúr
-
Pete55555
addikt
Ezt így nem is értem....
FHD-val még jó is lenne, de HD+ ... felejtős. Pláne ha 100k körül jön. Bár kétlem, hiszen akkor már ott a Mi9 SE. Gyanítom annak nem akarnak konkurenciát. Pedig az akksi mondjuk nem lenne rossz az A3-ban...
-
szabi__memo
nagyúr
Ez alapján csodálnám ha egy készülék jönne.
Viszont ha az előző árak a light-é akkor a pro biztos mi9t árban lesz. Igaz elvileg ugyanaz a proci is... bárcsak notch se lenne -
*Mukeey*
addikt
válasz
szabi__memo #45 üzenetére
Ezek túl jó árak egy fhd amoledes készüléknek. Lehet akk mégis hd+ lesz.
-
szabi__memo
nagyúr
Több oldalon is
4GB + 64GB – 219€
6GB + 64GB – 295€
6GB + 128GB – 335€ -
*Mukeey*
addikt
válasz
humanerror24 #39 üzenetére
Ez elég durva lenne mondjuk olyan 100K körül, talán picivel alatta...
-
DarkChild
senior tag
Csodát ne várjon senki
https://www.soyacincau.com/2019/07/17/xiaomi-mi-a3-unboxed-full-hardware-spec/
HD+ kijelző... Meh. -
DarkChild
senior tag
Hmm, érdekes... Van olyan oldal, ahol combosabb paraméterekkel listázzák az A3-at előrendelhető készülékként. Pl. ez itt.
Ezek most vagy tudnak valamit, vagy csak hasraütésre bekamuzták a fullosabb készüléket, aztán ha végül mégsem jön ki vele a Xiaomi, akkor majd írnak egy mailt az előrendelőknek, hogy "bocsika, tévedtünk"...? -
-
válasz
szabi__memo #33 üzenetére
Azt én tudom, hogy nem ma van 18.
Viszont Spanyolországban 17-én lesz a bemutató. Ő azt írta, hogy 100% a FullHD.
-
válasz
humanerror24 #30 üzenetére
100%? Tényleg, na akkor dobj egy linket.
-
*Mukeey*
addikt
Fhd kijelzővel nagyon jó vétel lesz. Hd+ viszont felejtős, nem hiszem, h ezt meglépi a Xiaomi.
-
válasz
szabi__memo #22 üzenetére
HD+ ... Ez már biztos
-
DarkChild
senior tag
válasz
szabi__memo #24 üzenetére
A próféta szóljon belőled
Bár azért én kicsit szkeptikus vagyok, tekintve, hogy a feltételezett másik változatról egy sornyi infó sem szivárgott ki, de amíg élünk, remélünk... -
szabi__memo
nagyúr
válasz
humanerror24 #23 üzenetére
Jaja. Ijesztgetim a jónépet csak ezzel az a3-al
majd jól meglepődünk a Pro-n
-
humanerror24
csendes tag
Elvileg 2 modell jön, több mai cikk erről írt, de igen, 2 nap és kiderül.
Egyébként a xiaomi reklám fotói azért árulkodnak, hogy a soc sokkal erősebb lesz, mint az a2 volt. -
szabi__memo
nagyúr
Csodálnám ha csak ez a készülék jönne.
Ugyanis nem csak gyengébb az elődnél de jóval kisebb is -
Shyciii
veterán
válasz
Pete55555 #18 üzenetére
Az a baj, hogy A2 is be-beröccen használatkor főleg az emmc miatt. Most egy gyengébb procival ez jelentősebb lesz. Nyilván a Xiaomi nem fog törődni az optimalizációval.
Mondjuk én a sebesség problémát áthidaltam egy custom rommal, így most sebes minden téren, csak egy átlag user ezt nem fogja tudni megcsinálni. -
Pete55555
addikt
Nem tudom, nekem ez bejön. Legalább normális a mérete....
Az, hogy cinebench-ben 150.000 pontot tud, vagy csak 100.000-et, engem pont nem érdekel.
Olvastam, hogy a CC9e-vel fog megegyezni, na akkor én is azt mondtam, hogy naaaa azért HD kijelző nem kell. Viszont ha igaz amit a cikkben írnak, hogy FHD+ kijelző lesz, akkor potenciálisan megvehető készülék lesz számomra. Logikus is, hiszen eddig minden A* készülék FHD megjelenítővel jött.
Nekem az A1 után meg szinte mindenben előrelépés, és méretben is kisebb, ami nekem fontos. -
devast
addikt
Nagyon remélem hamarosan jön a pro változat, vagy valami ami a cc9-re épül, mert így ez A3 néven az előzőhöz képest elég gyenge eresztés...
-
Viper26
nagyúr
válasz
enginev3.0 #4 üzenetére
Talán két hete volt nálam bekapcsolva utoljára, már szedte is le az aktuális update-et.
-
Shyciii
veterán
Eredendően én vártam az A3-at, mondván hogy az A2 is bejött (újra azt használom egy kis céges kitérő után), de hogy az új verzió bár frissebb, de több esetben is lassabb 665-öst kapja meg, az elkeserítő, és gyanítom az amoled alatt heverő fingerprint is egy lassú verzió lesz, úgyhogy gyanítom így nekem felejtős lesz ez.
-
dragonfx
veterán
Ha ez az a3 akkor irto gyenguci.
-
-
-
-
h4h01
senior tag
Azt én sem értem, hogy miért nem a sima CC9 lett az A3?! A CC9e megmaradhatott volna A3 lite-nak..kár!
-
DarkChild
senior tag
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Hát én személy szerint csalódott vagyok
Ha a sima CC9-ből csináltak volna A3-at, azonnal venném, amint lehet, de így, hogy a CC9e-n alapul, felejtős. A SoC lassabb, mint az előd A2-ben lévő chip (cserébe legalább kevesebbet fogyaszt), a kijelző csak sima HD, nincs NFC...
Kár, pedig nagyon vártam (jelenleg még A1-et nyüstölök). -
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
valószínűleg
, szóval inkább várjuk meg a valóst, de én a HD+-ra teszem a voksot.
-
Itt csak a HD+ kijelző az, ami furcsa első körben.
Van egy sanda gyanúm, hogy lesz egy Pro verzió is, ami a MI CC9-re épül.
-
Viper26
nagyúr
válasz
enginev3.0 #1 üzenetére
Így van, az A2 is megvolt egy évig majdnem, a napokban vitték el.
-
enginev3.0
félisten
Na ez nagyon szuper szerintem
Főleg egy 70ezer körüli áron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csak jobb kijelzővel és Android One támogatással. Minden más tökéletesen megegyezőnek tűnik
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest