- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
a flash is csak azokat zavarja, akiknek nincsen és kurva nagy félig üres oldalakat nézegetnek. megértem, hogy zavarja őket.
talán megkéne oldani, hogy legyen minden készülékben flash támogatás, nem pedig hisztizni. elkell fogadni, hogy flash volt, van és lesz. ennyi. -
atike
nagyúr
Mit zavarna, ha a kezemben lenne egy Nexus...
Hajaj...
-
majom2
senior tag
válasz
asadasad22 #11 üzenetére
eddig pedig nagyon a h.264 -nek áll a zászló. egyedül a mozilla problémázik, de gyak az iparág nagy része már erre állt át (nézd meg tv-k től kezdve egy csomó mindenben ott van már a h.264, miközben az ingyenes konkurense sehol sincs). persze, biztos sokan tolják a h.264 szekerét ilyen-olyan okokból, de ez a végeredmény szemponjából lényegtelen.
#3: úristen, mi ez a borzalom??? pdf-es weboldal??? [HÁNYÓSSZMÁJLI] a magyar közszférának valahogy mindig különleges tehetsége volt ahhoz h a rengeteg alternatíva közül mindig a létező legszarabbat válassza ki. vagy ez valami magánsuli? én mac-el be sem tudok menni, pedig van rajta flash-től kezdve minden szar.
-
nbg
senior tag
Es, hanyan kerestetek ra a "Magnetic North Moving Fast" cimszora?
-
-
domi007
őstag
Nemsokara jon a Flash WM-re --nemsokara..jah vagy mar 100 eve nemsokara jon...
-
válasz
manchester85 #4 üzenetére
A videóstreaming pont az a terület, amihez nincs szükség a flashre. Ugyanazt a H.264 videót HTML5-tel is meg lehet nézni, a YouTube már elkezdte tesztelni.
A bejelentkezések úgyszintén, egyszerű hanyagság...
A PDF-alapú weboldal viszont visz mindent
8nemesis8: Én nem látok párhuzamot itt.
-
8nemesis8
veterán
Ezért is szerintem több korábbi készülék fogja megkapni a frissítést 2.1re.
-
vtechun
veterán
jah, előre félek attól, hogy a böngészők már több magot is kezeljenek, akkor a flash nem egy, hanem mindkét (négy) magot megeheti majd...
#4 de ez a baj, hogy vannak olyan primitív, ugyanakkor akár fontos oldalak is, ahová flash nélkül be sem tudsz lépni... ettől már csak a hyperlinkes pdf oldal a gázabb pl ez a förmedvény : http://www.nyf.hu/tanulmanyit/index.pdf
-
Harlek
tag
Ez szerintem egy indirekt tökönrúgás Applenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest