- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Flash kell, én még nem hallottam html5 alapú streamekről, meg az online filmekhez is kell ha jól tudom flash
Mind1, legfeljebb majd a boltban kipróbálom, most néztem az árakat, újonan még csak tegra 2-es tabletek vannak 70 ezer körül, azért egy fél év múlva a tegra 3-asok ezen a szinten lesznek? A tegra 2 nagyon szenvedős lenne amúgy? nem full hd vidik kellenének, de mondjuk 720p-s filmek+fifa13+egy 2 órás film bufferelése (a telefonom sony live with walkman 1 magos 1ghz-es pl 15 percig tud bufferelni, utána leáll)
-
Dare2Live
félisten
olyan 6-7* előrelépést várható (cikkben is írták, számokból is ez jön ki) GPU terén ez alapján minden mobiltelefonos socot nagyon ver.
Én hacsak nem big.LITTLE lesz nem várom, hogy exynos megverné ha igen lehet, OMAP5től se, ST Nova vszeg de az most még be se lesz jelentve.
-
Abysmal
aktív tag
Amúgy valamilyen módon működésre lehet bírni azért a flash playert a már nem támogatott verziókon?
Remélem jön nem túl soká a Nexus 7 utódja, eléggé kacsintgatok egy tablet felé és ha ütne, akkor várnék rá, hogy normalizálódjon az ára, ha meg nem, akkor lenyomná a Nexus 7 árát
-
GeryFlash
veterán
A flasht hogy viszik ezek? Jelly beanen valóban semmi flash nincs, vagy azért ez csak mobilra igaz? Mert elvileg ipadre sincs, mégis megy a videa stb, csak azért kéne, mert pár foci streamet jó lenne erről nézni.
Üzemidőben mennyit jelentene a tegra4 (nem az, hogy most ez feleannyit fogyaszt, mert ez papíron jól néz ki, de a valóságban mit jelent?)?Szerinted ősszel inkább egy tegra3-as transformerst/sony s-t vegyek? Akkora ezeknek mennyi lesz az ára?
-
GeryFlash
veterán
Anno a sony xperia tables s 140k-n nyitott, és utána lement 110k-ra, erre itt nincs esély? Azért csak nem ősszel fogják kiadni az új tableteket
Vgay vegyek inkább vmi tegra 3-ast? Miben tudném kihasználni a tegra4-et, mennyivel lenen több az üzemidő?
150-200k-ért már windowsos i5-ös tabletet kapni, nem ARM-s bóvlikat
persze elhiszem hogy ennyi lesz, de annyiért ki venné meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Riasztó topik
- ASUS RT-AC68U
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest