- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Flash kell, én még nem hallottam html5 alapú streamekről, meg az online filmekhez is kell ha jól tudom flash
Mind1, legfeljebb majd a boltban kipróbálom, most néztem az árakat, újonan még csak tegra 2-es tabletek vannak 70 ezer körül, azért egy fél év múlva a tegra 3-asok ezen a szinten lesznek? A tegra 2 nagyon szenvedős lenne amúgy? nem full hd vidik kellenének, de mondjuk 720p-s filmek+fifa13+egy 2 órás film bufferelése (a telefonom sony live with walkman 1 magos 1ghz-es pl 15 percig tud bufferelni, utána leáll)
-
GeryFlash
veterán
A flasht hogy viszik ezek? Jelly beanen valóban semmi flash nincs, vagy azért ez csak mobilra igaz? Mert elvileg ipadre sincs, mégis megy a videa stb, csak azért kéne, mert pár foci streamet jó lenne erről nézni.
Üzemidőben mennyit jelentene a tegra4 (nem az, hogy most ez feleannyit fogyaszt, mert ez papíron jól néz ki, de a valóságban mit jelent?)?Szerinted ősszel inkább egy tegra3-as transformerst/sony s-t vegyek? Akkora ezeknek mennyi lesz az ára?
-
GeryFlash
veterán
Anno a sony xperia tables s 140k-n nyitott, és utána lement 110k-ra, erre itt nincs esély? Azért csak nem ősszel fogják kiadni az új tableteket
Vgay vegyek inkább vmi tegra 3-ast? Miben tudném kihasználni a tegra4-et, mennyivel lenen több az üzemidő?
150-200k-ért már windowsos i5-ös tabletet kapni, nem ARM-s bóvlikat
persze elhiszem hogy ennyi lesz, de annyiért ki venné meg?
-
GeryFlash
veterán
Vki nem tudja, mondjuk ez kijön januárban, akkor mondjuk egy asus vagy egy sony 2013 őszére mennyiért fogja árulni a tegra4-es tabletjeit?70kból lehet majd venni boltban? vagy csak apron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest