- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
Új hozzászólás Aktív témák
-
zooole
senior tag
válasz
Dilikutya #73 üzenetére
Tehát akkor én hülyegyerek vagyok, amiért tableten netezek (mert egy Nexus 10-en, vagy retinás iPad-en sokkal jobb élmény és kényelmesebb is, mint PC előtt görnyedve), és mert mondjuk GTA Vice City nosztalgiázok (ami mellesleg teljesen játszható).
Mekkora egy szerencsétlen magamutogató idióta alak vagyok, komolyan
aAron_: Ouya. Nézz utána. Pont az, amit leírtál.
-
válasz
Dilikutya #73 üzenetére
Elfogadom, hogy ez a véleményed, de az enyém ettől jelentősen eltér.
Egyébként javaslom, hogy az ilyen szubjektív kijelentéseknél használd a "szerintem" szót, vagy más formában jelezd azt, hogy ez a te véleményed. Így, ennek hiányában úgy hangzik, mintha általánosan elfogadott tényről beszélnél.
-
twine
veterán
válasz
Dilikutya #69 üzenetére
Érdemes néha "visszanézni" a múltba...pld:
"640Kb-ba minden belefér..." - Bill Gates, 1981"persze azt, hogy szerinted értelmetlen,tiszteletben tartom...
Viszont, ha "megengeded", szerintem az az értelmetlen, hogy ilyeneket "írunk" egy "szakmai" hírhez...
Ha szerinted értelmetlen,,,,nem veszed meg,,mint ahogy nem kötelező semmit sem megvásárolni aminek semmi értelmét nem látja az ember....
No offense.... -
válasz
Dilikutya #61 üzenetére
4 colon lehet hogy értelmetlen, de eddig azt írtad hogy 10 colon is értelmetlen. Szerintem nem az.
A 10 colos tableteken már teljesen élvezhető a játék - szerintem. A mai tabletes játékokhoz valóban sok ez a hardver, de muszáj a hardver gyártóknak hamarabb lépni, hogy a fejlesztők is léphessenek a jobb grafika / fizika felé. -
-
saelin
veterán
válasz
Dilikutya #32 üzenetére
Pár példa: játék, nagy felbontású videók, gyorsabb és szebb rendszerek, nagyobb/élesebb felbontás, jobb multitasking, meg mittom én... amit még kitalálnak. Attól hogy te nem használnád ki, más lehet simán. Jó lenne, ha nem kellene mindig elmagyarázni. A fejlődés ígyis-úgyis bekövetkezik, nem tudom egyesek miért állnának az útjában... Ennek örülni kellene.
-
Dany007
veterán
válasz
Dilikutya #32 üzenetére
Pedig egyet kell értenem a "világok pusztítójával". Nem szabad leragadni a 4 colos telefonoknál, illetve tableteknél.
Egy ilyen Tegra 4 alkalmas lehet akár otthoni HTPC-kbe. Ahol majd tolja a 4K-s tartalmat a 4K-s tévékre, amik maximum pár éven belül szépen elindulnak a terjeszkedés útján. A fejlesztés amúgysem azért jó, mert holnaptól ki tudom használni. Hanem azért, mert van idő csiszolni, tökéletesíteni plusz idővel az ára is lemegy...
Így remélhetőleg mire majd az átlagember számára is elérhető áron kapható lesz pl egy 4K-s tévé, addigra már lesz egy kiforrott és relatíve olcsó grafikus mag hozzá, ami ráadásul baromi keveset fogyaszt - egy diszkrét VGA-hoz képest. A korábban említett aktív shutteres technológiáról nem is beszélve - ide lesz jó a 120fps @1080p.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest