- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Barthezz2 #12 üzenetére
várjuk, de akkor ez talán mindkét oldalra érvényes kéne legyen. használat közbeni fogyasztásról is várjunk eredményeket, bár a pc-s világban látott példák alapján ez is kedvezően alakul, szerintem. 4" meg lehet, hogy neked nagy, nem is minden készülék jön ekkora kijelzővel, de igenis jó, hogy van ilyen is.
az az acer külsőre nekem is tetszik.
-
joey04
titán
válasz
Barthezz2 #10 üzenetére
az akksikat is fejleszteni kéne, ez tény. de ettől függetlenül az új 2 magos megoldások nem harapnak bele jobban a készenlétbe, sőt! a 4" meg szerintem is kell, sajnálom is, hogy az iphone 4 nem kapott nagyobbat, ez a legnagyobb gondom vele.
az ilyen kijelző a baromság viszont szerintem:
[link] -
joey04
titán
a tegra 2 annyira nem fogott meg, de mintha olyasmit olvastam volna róla, hogy új, energiatakarékos megoldást tartalmaz, és dinamikusan szabályozható fogyasztást tud. aztán hogy ez pontosan mire lesz elég...
de az biztos szvsz, hogy minden 2 magos megoldás jobb lesz fogyasztásban, mint az elődjeik. -
joey04
titán
felejtsük már el ezt a hülyeséget, hogy 2 magos proci, juj mennyit fogyaszt.
Egyre nagyobb a mozgolódás az nVidia Tegra 2 platformja körül, mely két, egyenként maximum 1 GHz-en futó ARM Cortex-A9 magot és egy dedikált grafikus gyorsítót is tartalmaz, mely utóbbi fejlett 3D grafikát és teljes HD támogatás is kínál alacsony fogyasztás mellett.
vagy samu Orion:
Az ARM Technology Conference alkalmával nem csak a Mali grafikus gyorsítók távoli jövőben debütáló legújabb generációja került leleplezésre, hanem a hamarosan piacra kerülő megoldások is képviseltették magukat, melyek közül az egyik legizgalmasabb ajánlat a Samsung Orion lehet. A két ARM Cortex-A9 magot és egy Mali-400 grafikus gyorsítót felvonultató processzor a Galaxy S és Galaxy Tab készülékekben is elérhető Cortex-A8 alapú Samsung Hummingbird közvetlen utódja lesz, mely alacsonyabb fogyasztás mellett is jóval nagyobb számítási teljesítményt biztosíthat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- Medence topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Filmvilág
- Autós topik
- Célegyenesben az Ultimate Newcomer!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest