- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
cementelek #121 üzenetére
Mért válna rootoltá amiatt, hogy a windowast törlöd? Sőt: a két rendszernek annyira nincs köze egymáshoz, hogy rootolt androiddal is törölheted a win partíciót.
-
helixP
nagyúr
válasz
FatMonster #106 üzenetére
Milyen módban volt, amikor utoljára be volt kapcsolva? Próbáltátok 10-20 másodpercig nyomva tartani a bekapcs gombot? Próbáltátok egész estén töltőn hagyni? Hangerő mínusz és plusz gomb együttes nyomva tartása és bekapcsolással mi a hatás?
-
helixP
nagyúr
Jaja mókolom rendesen
Szerintem talán az E3E8 verzióval lehet némi gond optimalizáció terén. Ujrahúztam a W10et, azóta SD nélkül használom, plusz nem Tettem vissza az SDt é,s azóta nem volt reboot a droid részéről. Nemtom összefügg-e a két dolog, de ha így marad én elégedett vagyok (nincs szükségem nagyobb háttértárral rendelkező droidra, elférek ezen). Ami jó, hogy plusz nem keveset tanultam a W10 ről, Intel prociról -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Próbáltam egy Windows gyári visszaállítást, mert minden videón 4-6 GB szabad hely volt rajta, én meg szenvedtem 3-400 megával. Visszaállítás után 55%-on megállt a frissítés, 4-5 órán át vártam, majd több fórumon azt olvastam, hogy force restart-tal kell ilyenkor folytatni. Na azóta Teclast logo után nagy feketeség fogad. Hogy kéne bejutnom Biosba, vagy hogy kéne (gondolom) pendrive-ról bootoltatnom a Win10-re?
Előre is köszönöm a segítséget.( Közben rájöttem, hogy: +- gomb egyszerre nyomása bekapcs. közben fastboot mód. Talán innen már fel tudom pakolni újra)
-
helixP
nagyúr
válasz
GaborHmvhely #97 üzenetére
Ha vissza akarod küldeni, ne mókold! Nekem is nagyon nehezen töltötte le a magyar nyelvet de 10-15 próbálkozás után sikerült. Ugyanez a frissítésekkel. Előbb-utobb leszedi.
Most épp Android sem bootolt már 24 órája. Rekord...! -
-
helixP
nagyúr
Sajnos rebootok vannak folyamatosan továbbra is, hiába húztam újra a gyári e3e8-as rendszert. Szerintetek mit érdemes megpróbálni még? Gondolom e3e7-rárakásával ne is próbálkozzak... Láttam, hogy remixOS-t is főztek rá. Na persze azt is csak a e6-7 re..
-
helixP
nagyúr
Keresd meg a piros háromszöges appot, a képen a tálcán a Windows Store mellett. Azzal bootolsz át droidba.
-
helixP
nagyúr
Nálam megkapod az átlagon felüli segítőkész fórumozó éremérmet
Közben az egyik újraindulás után végigfuttatott egy android alkalmazások optimalizációs folyamatot, pont úgy, mint amikor gyári frissítést kap az android (holott sem a build, sem az android verzió nem frissült), és azóta egyszer sem indult újra.Mennyit bír akksival Nálatok? Készenlétben mennyit kér enni? Elég kis sovánka a delej, de mondjuk ezt tudtam, úgy vásároltam.
-
-
-
helixP
nagyúr
Most érkezett meg hozzám a tablet és sajna az Android és a Windows is el-el nyal rajta random reboot formájában, windows esetében "kék halállal". Találkozott valaki már ilyennel?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen mobilnetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest