- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Most vettem egy ilyen órát. Az elődjét, az Alcatel Go Watch-t váltottam le. Néhány dologban visszalépést tapasztaltam az előddel szemben. Ilyen pl., hogy egyszerűen nem találok digitális számlapban olyat, ami a hónap-napot is kiírja. Én vagyok a béna, vagy tényleg nincs hozzá olyan digi számlap, amin van dátumkijelzés?! Nagyon gáz, általában digi számlapot használok és nagyon fontos lenne, hogy legyen dátumkijelzés.
A másik, ami nem tetszik a Go Watch-hoz képest, hogy az értesítések csak a megtekintésig maradnak meg, utána nem lehet visszanézni az órán. Pedig sokszor jó volt, hogy többször vissza tudtam nézni az összes korábbi értesítést is (Pl. SMS-eknél volt jó főleg), egészen addig, amíg a telefonon nem töröltem az értesítési sávból az adott értesítést, vagy amíg nem nyitottam meg a hozzá tartozó alkalmazást.
Ez esetleg állítható valahol?
A többi dolog tetszik, arról pl. nem is tudtam, amíg be nem üzemeltem, hogy lehet vele telefonálni is. Ez a funkció nem érdekelt, nem is néztem utána, hogy ilyet is tud, de bizonyos esetekben hasznos lesz. Pl. sokszor olyan a munkám, hogy foglalt minden kezem és nem tudok telefont tartani kézben, meg nincs arra lehetőségem, hogy a telefont nyomkodva kihangosítsam, na ilyenkor biztos hasznos lesz ez a funkció.
A kijelző annyira nagyon nem tetszik, de szokható. Hiába nagyobb a kijelző felbontásban is és fizikai méretben is, mint a Go Watch-é volt, szerintem annak szebbek voltak a színei és a fekete sokkal szebb (sötétebb-feketébb) volt azon. Pedig azt hittem, hogy az AMOLED sokkal jobb lesz az IPS-sel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch series 5 - HARDVERAPRÓN A LEGOLCSÓBB! (mikrofonhiba, egyébként tökéletes)
- Apple Watch Series SE3 Alu 40/44 mm GPS/Cell - bontatlan - 1 év Apple garancia
- Apple Watch Ultra Black Titanium 49 mm Black Milanese Loop 49 mm Ocean Band 49 mm M/L Trail Lo
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest