Hirdetés
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Nem vagy ünneprontó. Azaz de, de nem te tehetsz róla.

Az a baj, hogy a 100+ rongyos órák (amiknek óra formája van) sem bírnak ki annyit, ami indokolná azt az árat. Ha wear órát lehetne kapni 40-50 rugóért, megbékélnék az 1-2 napos üzemidővel. De mivel maga az óra megléte nem létszükséglet, inkább egy jó játék, ezért 3 lehetőség maradt.1 - különböző karkötőkből kifejlődött valamik, akár kis kijelzőcskével, ami nem óra a szememben és egyáltalán nem érdekel
2 - a cikkben szereplő connected watch limitált tulajdonságokkal (volt ilyenem, azt is szénné fikáztátok, le se merem írni melyik volt az
)
3 - a misztikus keletről ideejtőernyőzött ünneprontó órákJelenleg itt tart az órapiac, százhúszezer vagy halál. Az egyik legokosabb aki nem vesz semmit, hanem vár. De aki játszadozni szeretne, egy kanna benzin áráért, annak szvsz még mindig egy fokkal jobbak az ünneprontók. De ha valamit kihagytam, készséggel fogadok tanácsokat, mert valamit épp mostanában szeretnék venni. Amúgy az írás jó volt, jókat röhögtem miközben olvastam, és kb hasonlóan látom én is dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Arc Raiders
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- alza vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rendszergazda topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új, Felbontott Bambulab P1S / P1S Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)