Új hozzászólás Aktív témák
-
bensub
friss újonc
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Nem tudjátok esetleg,hogy lehet beállítani TCL 20SE telefonon, hogy a fotókat a galériában ne dátum szerint mutassa, hanem sorba mindet illetve a videóknál is?Köszönöm előre is!
-
Horri_
csendes tag
2/2 TCL terméknek foltos a kijelzője.... Csodálatos lehet náluk a quality control. Gyatra kamera, lassú töltés, rossz minőségű a hangszórója, csak 720p kijelző. Ráadásul a TCL csak 1 év gyártói garanciát mer erre vállalni. ( Szerencsével lehet, hogy ki lehet fogni boltokat, akik adnak több garanciát) Az ára meg 75 000 Ft. Ez a telefon egy jó 40 000 Ft-os teló vagy egy közepes 55 000Ft-os teló. De ezért a szutyokért 75 000-et elkérni... Sajnálom azokat, akik nem értenek hozzá és ezt veszik meg.
-
Plug Life
senior tag
„jó kijelző” 6,5" – 720p 😂
-
rigoberto
őstag
Ehelyett mennyi minden más értelmes dolgot is lehetett volna gyártani..
-
törölt tag
Jöhetne már valami új Alcatel is régebben évente több készüléket jelentettek meg viszont 2020 óta semmi...
-
csendes tag
Ez egy hatalmas csalodas minden teren...
,,Oderint Dum Metuant"
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
A jövő most van
-
janeszgol
félisten
válasz viragdani01 #6 üzenetére
Semmi gond. Én nem vagyok egy vérmes felhasználó. Csak a 199 nit baromira alacsony érték. Ilyen gyenge értéket még sosem láttam, pedig hát akadt a kezembe olcsó telefon. 199 nitnél még egy Voda Smart 4 Mini is jobbat tud. Majdnem egy százassal. És az már felhős időben is nehezen olvasható.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
Igen, jogos amit írsz, én is direkt utánanéztem. Viszont mertünk több másik készüléket is a 20R 5G-vel együtt és azoknál valóságosabbnak tűnő eredmények jöttek ki (szóval a fénymérőnk valószínűleg nem hibás), de a 20R 5G-ből nem tudtunk magasabb eredményt kicsavarni. Vacsora után befrissítem egy mondattal a tesztet, amiben ezt leírom.
[ Szerkesztve ]
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
hallerlaller
addikt
Nagyon jó írás, én jót mulattam.
' A 13 megapixeles főkamerának a legjobb tulajdonsága, hogy van, de az általa készült képekben nincs bocsánat'
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
janeszgol
félisten
válasz viragdani01 #3 üzenetére
A Tech Advisor magasabb érétket ír (500 nitet): [link]
A kijelzővel kapcsolatos megjegyzésem visszavonom. Nem gyenge, ócska minőségű, bár nem is acélos.[ Szerkesztve ]
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
-
mjani1172
addikt
Egyszerűen nem értem, miért olyan fontos, hogy az 5g hogy a ruppótlan telefonba belekerüljön.
Nyilván akinek fontos, az áldoz rá, és olyat vesz.
De aki a legolcsóbb telefonok között nézelődik annak szerintem nem ez a fő cél.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Gyenge telefon. Az SoC még csak-csak, de a kijelző sem egy nagy eresztés (mondjuk a 199 nit egy félre mérés lehet vagy nem tudom), a kamera is gyenge (rossz képminőség, zajos, gyenge minőségű hang).
Az akkuidő jó, de mivel vacak a kijelző, ezért ez tök mindegy. Kár érte.
A TCL mikor bejött a 10-es szériával (10 5G, 10L és 10 Plus, a 10SE-t hagyjuk), akkor láttam potenciált benne. Ez elveszett mára.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- XPEnology
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest