Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
Mai frissítéssel a biztonsági csomag szintje november 1. lett
-
Sanyi.mTs
addikt
Jött ma egy 1.5GB-s frissítés.
A biztonsági csomag szintje: 2021. Szeptember 1. lett. -
Sanyi.mTs
addikt
Amit mondani tudok pár nap után:
- tartalék mobilnak vettem, keveset használom
- a kijelző tetszik (samsung a8 2018 és moto x play után)
- viszont a fentiekhez képest nagy (a mérete)
- ami fura volt, nem tudom, hogy más mobilra is igaz: sima telefonáláskor tok nélkül éreztem, hogy rezgett a hátlap. A hang jó volt, de csak egyszer telefonáltam az ügyfélszolgálatra net probléma miatt
- első töltés 2 napig bírta, ha jól emlékszem 6+ óra kijelző idővelAmúgy ha neten rendeled és nem jön be, 14 napon belül visszaviheted.
-
-
tekla73
csendes tag
válasz
Viktor0610 #34 üzenetére
Üdv.
Én készülök venni,de kicsit tartok tőle.Fizikálisan tetszik,de kipróbálni nem tudtam.Röviden le tudnád írni a véleményedet róla,ezen néhány napi használat után?Handminőség,kijelző láthatósága napos időben,akku üzemidő,ilyesmik.Köszi! -
-
Sanyi.mTs
addikt
Rajtam kívül senki nem volt elég bátor, hogy beszerezze a telót? megpróbálkoztam vele 50k-ért dominó csomagban, másod telefonnak csak nem lesz annyira rossz.
hol lehet beállítani, hogy a wifi csak töltőre dugva legyen folyamatosan aktív?
-
janeszgol
félisten
Ezen teszt alapján mindjárt nem semmitmondó. Egyre jobban tetszik. Jöjjön a TCL a HMD helyére! [link]
-
HeadHunter98
tag
Ennek a Redmi Note-k mellett nem sok értelme. Gyengébb vasat és képességeket kínálni borsosabb áron.
Az rendben van, hogy nem kell minden telefont hozzájuk hasonlítani, de nem tudok semmit mondani, ami indokolná a felárat. Igazából a TCL 10 Pro-t kéne ezen az áron adni, és akkor lehetne értelmes alternatíva. Ez pedig mehetne 50-60 körül, szerintem abban a kategóriában van értelme. -
toronyhaz
aktív tag
Havonta egyszer sorsolni kellene a szerk.-ben hogy ki teszteljen/cikkezzen egy nagyon gázos telót.
Amúgy néha jobban elolvasnám mint ezeket a lassan luxuscikknek számító telefonokat. Aztán összedobunk egy jó kávéra valót a szerzőnek
-
Galopp
tag
"...csak a bekapcsoló jobbra esik kézre: felette a hangszínszabályzóért,..."
-
kbyte1024
veterán
Ne adjatok lovat alá mert tele leszünk zs kategóriás teló tesztekkel😃
-
akaido
addikt
" rezegni, villogni és csipogni kezdett"
Akkor ez nem is telefon, hanem cekcuális segédeszköz? -
roli543
őstag
Mindkettő vaku használhato, vagy a jobb oldali csaj dísz?
-
SkyLine3000
addikt
Már számtalanszor bebizonyosodott, hogy tök fölösleges ez a sok kamera, mert jó, ha az egyik használható közülük (a főkamera), a többi meg mókusvakítás, szar minőségű. Mint a 48mpx-el is. Alig akad olyan telefon, ahol tényleg jól ki lehet használni a plusz kamerákat.
A teló meg tucat. Vagy inkább 1 az 1000ből. Semmi extra, tök felesleges. Nem hogy nem emelkedett meg a pulzusom a teló láttán, de inkább esett. -
janeszgol
félisten
Hat, olyan semmitmondo lett. Van, oke.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hát... manapság már inkább közép kategória alja...
Vagy inkább alsó kategória teteje.Inkább már ilyen 40-50 ezer forintos kategóriában a helye, mondjuk ha a snapdragon 665 lenne a minimum standard szint, akkor az ilyen Mediatek A22 meg hasonló förmedvények labdába se rugnának. :D
-
Noukoum
veterán
Realme és Xiaomi mellett nem igazán tudnak versenyre kelni ezek a telefonok.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Wallenberg #1 üzenetére
Az SD665 annyira azért még nem koros. Tegnap szereztem egy Moto G8-ast a családba. Semmi baj nincs a 665-el, bár az is igaz, hogy ott kisebb a tudás (2gb rammal kevesebb és kamerába sincs 4db, csak 3) de az ár is csak 55.
-
Micsurin
nagyúr
Tegnap Note hír, ma ez, holnap valami Dogee teszt kéne és meglenne a teljes leívelés a termékekkel kapcsolatban a hétvégére.
-
zsolt501
nagyúr
Jól látom ebben nincs LTE B20 ?
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Wallenberg #3 üzenetére
Én meg folyton első vagyok, már unom.
-
-
törölt tag
válasz
Wallenberg #1 üzenetére
"Első hozzászólás. Most sikerült"
És most mi lesz a nyeremény? Vagy mutogatod a suliban a többieknek, hogy mennyire gizda vagy, amiért úgy szóltál hozzá egy teszthez, hogy el sem olvastad? Anyám borogass... -
Wallenberg
senior tag
A koros vas nem ér egy vasat se.
Ugyanezzel a vassal a Redmi Note 8T most 2 év gyártói garanciával 63.000 Ft.
Tényleg sűrű a 80 ezres mezőny (Redmi Note 8 Pro, Note 9, Note 9S, Realme 5 Pro stb stb). Használtan is vannak jobb ajánlatok ( Pocophone F1, Samsung A50, A70 stb stb).
Szóval nem rossz ez a telefon, de ezért az árért vannak jobb alternatívák is.
(Uff! Első hozzászólás. Most sikerült!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest