- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenDos
csendes tag
Egy ilyet írtak nekem erre a telefonra:
A 6582-es csipiszhez Mali400 MP2 grafikus gyorsító jár, nem a PowerVR SGX544mp-s.
Sztem már itt bukott a mutatvány.Ez nekem kínai, mint a telefon
Azt mondják egyébként hogy a qHD-s minőség, jobb/felkapotabb mint az FHD, és pl az apple is inkább ezzel dolgozik az idei évben, erről vélemény?
Továbbá, itt Magyarországon lehet biztosítást kötni kínai telefonra??
-
BenDos
csendes tag
Akkor magyarul max a hordozhatós töltő éri meg! Azért rossz, hogy a gift-es részt nem veszik figyelembe a vámon! Remélem kitudom deríteni hogy mi az a sugárzás matrica...
D
De mindeközben bejött az elephone-nak egy új telója, méghozzá a Elephone P10C!!! [link]Ez jóval olcsóbb, bár kisebb kijelző, "csak" négymagos, rosszabb minőségű kamera stb...vélemény?
-
BenDos
csendes tag
Igen, tanulmányoztam már az oldalt. A rejtett költségek annyira nem is rejtett költségek, mert minden +alkalmazást, dolgot leír, hogy mi mennyibe kerül, de 1-2 dolgot nem tudok sajnos értelmezni, ezek a következő dolgok:
-Kártyaolvasó (+0,99$)
-ajándék táska csomag (+1,99$)
-anti sugárzás matrica (+0,99$) ???
-küldd el gift (+1,99$) ???
-Teljesítmény Bank 2400mAh (+ $ 9,99)???
-Etotalk Mod Rom (+4,99$) -
BenDos
csendes tag
Hello. Nagyon hasznos amit írtál! Én is most tervezem, hogy veszek egy Elephone P8-at, és azért jó utánajárni mielött bármit is megrendelek. Erről az oldalról szeretném megrendelni, nem tudom, hogy erről az oldalról tudtok e valamit mondani, remélem nem zsákbamacskás, úgy mint a te elveszett P8-asod! :S [link]
A postánál pluszba mennyi vámot, vagy áfát tettek rá? Itt ugye 220$, és olyan 16 ezer forint vámra számítok.
Remélem jó döntés lesz, és minden tökéletesen fog működni! Kiváncsi vagyok nagyon az FHD kijelzőjére, 4.4 KitKat-re, a 8 mag-ra és mindenre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged