Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

Helló!

Szép darab és dizájnban is jól passzol a Mac világához. :K

Bár nekem a fémházas cuccok jobban tetszenek, de ha ütés- és vízálló típus kell, akkor már szűkebb a választék. De például az SP A85 / A85M jó választás lehet ilyen szempontból. Aztán a Lacie Chromé meg ugye álomszép. Csaknem ilyen külső SSD-d van?

"a gyártó által 7200rpmként feltűntetett belsőség"

Én a gyártói oldalon nem láttam ilyen infót, illetve ezekben amúgy is 5400 RPM-es notebook merevlemezek szoktak lenni. Sőt, 2,5" | 7200 RPM | SATA3 kivitelben a max. tárkapacitás 1 TB és a 2 TB-os változatok már SAS interfészesek —► [link]. Apropó ebben a 2 TB-os HD710A-ban pontosan milyen HDD van? Windows alatt ott van ennek megállapítására pl. a HDS, de gondolom OS X alá is van valami hasonló program.

Amúgy a sebességértékek mondhatni tipikusak, bár a mérés alapján az olvasás kicsit gyenge. Ennyit az 1 TB-os változata is tud, sőt még ennél többet is —► teszt 1 | teszt 2. Illetve, ha esetleg M9T lenne benne, annak meg még gyorsabbnak kéne lennie —► teszt 3. Szóval, gondolom esélyesebb egy 4-tányéros és lassabb Toshiba / WD.

Illetve jó ez a Blackmagic Disk Speed Test program. Sokáig kerestem hasonlót Windowsra, aztán végül ráakadtam az AJA System Test nevezetűre. :))

Köszönjük a tesztet! :R

Új hozzászólás Aktív témák