Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Helló!
Szép darab és dizájnban is jól passzol a Mac világához.
Bár nekem a fémházas cuccok jobban tetszenek, de ha ütés- és vízálló típus kell, akkor már szűkebb a választék. De például az SP A85 / A85M jó választás lehet ilyen szempontból. Aztán a Lacie Chromé meg ugye álomszép. Csaknem ilyen külső SSD-d van?
"a gyártó által 7200rpmként feltűntetett belsőség"
Én a gyártói oldalon nem láttam ilyen infót, illetve ezekben amúgy is 5400 RPM-es notebook merevlemezek szoktak lenni. Sőt, 2,5" | 7200 RPM | SATA3 kivitelben a max. tárkapacitás 1 TB és a 2 TB-os változatok már SAS interfészesek
—►
[link]. Apropó ebben a 2 TB-os HD710A-ban pontosan milyen HDD van? Windows alatt ott van ennek megállapítására pl. a HDS, de gondolom OS X alá is van valami hasonló program.Amúgy a sebességértékek mondhatni tipikusak, bár a mérés alapján az olvasás kicsit gyenge. Ennyit az 1 TB-os változata is tud, sőt még ennél többet is
—►
teszt 1 | teszt 2. Illetve, ha esetleg M9T lenne benne, annak meg még gyorsabbnak kéne lennie—►
teszt 3. Szóval, gondolom esélyesebb egy 4-tányéros és lassabb Toshiba / WD.Illetve jó ez a Blackmagic Disk Speed Test program. Sokáig kerestem hasonlót Windowsra, aztán végül ráakadtam az AJA System Test nevezetűre.
Köszönjük a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged