- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eszleny
aktív tag
Van értelme ekkora méretű képeket betenni a cikkbe? Teljes méretben zajosak és homályosak. Kisebb méretbe konvertálva csökken a méret és jobban is néz ki. Chrome (OSX) alatt csak ez az oldal 560 MB Ramot foglalt. Összehasonlításként az Index főoldal 130MB RAM-ot igényel.
-
King Unique
titán
Helló!
Szép darab és dizájnban is jól passzol a Mac világához.
Bár nekem a fémházas cuccok jobban tetszenek, de ha ütés- és vízálló típus kell, akkor már szűkebb a választék. De például az SP A85 / A85M jó választás lehet ilyen szempontból. Aztán a Lacie Chromé meg ugye álomszép. Csaknem ilyen külső SSD-d van?
"a gyártó által 7200rpmként feltűntetett belsőség"
Én a gyártói oldalon nem láttam ilyen infót, illetve ezekben amúgy is 5400 RPM-es notebook merevlemezek szoktak lenni. Sőt, 2,5" | 7200 RPM | SATA3 kivitelben a max. tárkapacitás 1 TB és a 2 TB-os változatok már SAS interfészesek
—►
[link]. Apropó ebben a 2 TB-os HD710A-ban pontosan milyen HDD van? Windows alatt ott van ennek megállapítására pl. a HDS, de gondolom OS X alá is van valami hasonló program.Amúgy a sebességértékek mondhatni tipikusak, bár a mérés alapján az olvasás kicsit gyenge. Ennyit az 1 TB-os változata is tud, sőt még ennél többet is
—►
teszt 1 | teszt 2. Illetve, ha esetleg M9T lenne benne, annak meg még gyorsabbnak kéne lennie—►
teszt 3. Szóval, gondolom esélyesebb egy 4-tányéros és lassabb Toshiba / WD.Illetve jó ez a Blackmagic Disk Speed Test program. Sokáig kerestem hasonlót Windowsra, aztán végül ráakadtam az AJA System Test nevezetűre.
Köszönjük a tesztet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest