Új hozzászólás Aktív témák
-
-
camillus
tag
Elsőre azt hittem, hogy az énekes talán a névadója a swift nyelvnek, de aztán rákerestem.
Pénzsóvár egy perszóna.
-
bepken
veterán
ja hogy Taylor Swift az egy énekesnő? ma is tanultam valamit
(ha így nézzük, nem rossz reklámfogás)
-
joey04
titán
Pontosan.nálunk csak 5 euro lesz
-
pzstm
titán
Karácsony előtt, valentin napkor meg valamelyik amcsi vásárlási láz napján lehetett 25-30 dollárokért hozzájutni.Lassan három éve van így előfizum
De jogos, mert ugyanúgy 9,99$ ez is alapból mint az összes többi, csak Spotify igazít árat helyi piachoz, hogy jobban ki tudjon törni. Meg XBM-el szemben az itthon is hivatalosan is elérhető. Apple gondolom elérhető de nem nagyon izgatja ez a része a dolgoknak, s őszintén...meg is értem
-
Gusztáv
addikt
Valószínűleg nem a magyar piacra árazták be a terméket, az Xbox Music pont ugyanúgy 9.99$ az USA-ban. De pl a Spotify/Deezer már a németeknél is 9.99€/hó. Az Apple meg pont leszarja a magyar piacot.
@ptzsm: az valami akciós csomag (gondolom Office365 + Xbox Live), az szokott ilyen áron lenni
-
-
Mi az a zenei sztriming?
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Jeanne d'Arc #13 üzenetére
Pedig nem drágább, mint a többi zenei streaming szolgáltatás (Spotify, Deezer, Google Music, stb).
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #13 üzenetére
Hiszed vagy sem, a többi streaming service ugyanilyen árazással operál.
-
Vannak azért jó dalai, de nem egy Madonna. A szolgaltas pedig drága, mint minden ami Apple, magyar viszonylatban
-
mikej95
aktív tag
„Tisztelem a vállalatot és azokat a zseniális elméket, akiknek a segítségével innovatív módon tudjuk a jogainkat érvényesíteni”
Ilyen alacsony az átlagintelligencia Amerikában, el is hiszem népszerű.Vak vezeti a világtalant, de komolyan.
-
Gusztáv
addikt
Ettől függetlenül gusztustalan lett volna, ha az eredeti módon megy le az akció. Gyakorlatilag az Apple az új szolgáltatásának marketing költségeit a zenészekkel akarta ráhúzni, miközben annyi pénzük van, hogy nem tudnak mit csinálni vele. És igen, egy ennyire népszerű előadó kell ahhoz, hogy egy ekkora céget is változtatásra kényszerítsen.
-
Syl
nagyúr
Ki a fene az Taylor Swift?
-
tDr1v3r
veterán
Félelmetes hogy az igényes zenehallgató közösségnek Taylor Swift nélkül kell élveznie az Apple Music-ot.
-
alevan
őstag
Ez ugyanaz a Taylor Swift, aki azért töröltette le a Spotify-ról az összes albumát, mert csak 70%-ot kapott minden stream után? Kicsit nehezen hiszem el, hogy kicsit sem önmagáért teszi.
Felőlem akár törölheti magát az összes streaming szolgáltatásról. Hogy én még egyszer nem fogok albumot vagy single-t venni, az biztos. És valahogy nem tudom a mai zeneipart sajnálni.
-
Oliverda
titán
...és vajon Taylor Swift mennyit kapott ezért a kis reklámért?
-
Narxis
nagyúr
Egy Taylor Swift kellett, hogy az Apple beismerje egy rossz döntését és változtasson rajta. wow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest