- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
válasz
forceberg #16 üzenetére
Hátul a vijjogó van, gondolom van benne olyan szabotázs elleni védelem, hogy az áramkör megszakadása esetén is beriaszt.
Egyébként nem tudom, mit zár és mit nem, mióta benne van, a normál központi záras bezáráson kívül még kattan egy extrát is az autó bezárásnál.(#17) forceberg
maga az autó lehet, de az ilyen utólag beszerelt biztonsági kütyükhöz már csak a nagyon szakodosott tolvajok érthetnek.. -
Sztem meg pl. egy áramkört hiába a csomitartóba hátravezetve bontasz meg, ha a tolvaj tudja, hogy azt a motortérben, hogy kell összekötözni. A pajzs teknika amúgy nem épp a motorteret zárja? Mert úgy tudom. Mondjuk arra lennék kíváncsi, hogy mi van, ha a pajzs-zsal szerelt autóban bedöglik a motortérnyitó. Akkor van-e valami kiskapu, vgay le kell vágni a motorháztetőt?
-
tkazmer
addikt
válasz
forceberg #14 üzenetére
csak azért gondoltam, hogy annyira nem egyszerű dolog, mert pl ami egyik autónkban van ilyen műhöldas akármi, az teljesen szét van pakolva mindenfelé az autóban, tehát attól, hogy kiiktat a támadó egy elemet, egy másik még könnyedén aktiválódik. (szerintem nem titok, a vijjogó csak a csomagtartóból érhető el valahogy, viszont a külön csomagtartót nyitó lehetőséget kiiktatták az autóból, feltörni meg igen nehézkes a jófajta svéd acél miatt
)
-
Dolgoztam autóriasztós cégnél... Egy felkészült tolvaj tudja, mit kell tennie, sztem.
De amúgy meg: Ha a belvárosban parkolsz pl. akkor ha látják a riasztót, esetleg váltózárat, jó eséllyel hagyják a verdát, hisz 200m-en belül találnak olyat, ami semmivel sincs védve a gyári cuccokon kívül. -
válasz
Drótszamár #2 üzenetére
+ kiegészítve az autós távirányítóknák, pagereknél használt frekikkel... Pl 310, 434MHz...
-
tkazmer
addikt
válasz
Drótszamár #2 üzenetére
a rendszer mukodik a mobil kiesese eseten is, (persze nem 100%os), mert ha nem kodolod ki az autot, azt nem szereti, es alt ezt hangos vijjogassal tudtara is adja a publikumnak.(vagy mondjuk nem hagyja, hogy kozlekedj az autoval.) Errol a vijjogasrol azt nem art tudni, hogy nem feltetlenul a gyari riaszto rendszer krealja. A mobil pedig a diszpecserkozponttal valo kapcsolattartasra kell.
-
bambano
titán
válasz
Drótszamár #2 üzenetére
Más topicokban felmerült ezen cucc egyéb célú alkalmazása. Ezzel kapcsolatban nem árt tudni, hogy van olyan tétel a btk-ban, hogy segélykérésre, vészjelzés adására használható távközlési eszköz megzavarása bűncselekmény.
Nyilván aki a8-as audit akar hekkelni, annál ez már nem oszt, nem szoroz, de aki csak azért venne ilyet, mert zavarja a moziban a mobil, az ne vegyen.
-
geoff
tag
A trélert ezzel nehéz leállítani
-
Drótszamár
őstag
Hát sztem ez széria tarozék minden autótolvajnál...
Innentől kezdve pénzkidobás az egész.
-
bambano
titán
Ez nálunk már régen működik... Mióta tele vannak elektronikával az autók, megállnak maguktól. Az sms-es leállítás, ellenőrzés is régen működik, más kérdés, hogy a gyakorlati értéke majdnem nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest