- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
28 nanon szerintem ugyanúgy esélytelen lett volna a ZEN a tavalyi/idei Intelekkel szemben, talán egy pár hónappal korábban tudták volna kihozni a ZEN-t, de alapvetően nem évekkel korábban, mert ott a GloFlo a visszafogó tényező. Ha mondjuk egy fél évvel korábban elkezdik fejleszteni, akkor mondjuk 2016 Q3-ra már jöhetett volna a ZEN-es CPU és APU is, nem hiszem hogy ezen sok múlna. Ettől függetlenül ez, hogy kiadunk új alaplapot proci nélkül (értem, lehet belevenni Carizzot, remek) értelmetlen.
-
GeryFlash
veterán
válasz
dergander #45 üzenetére
Nem, soha nem volt ilyenről szó. Maximum a ha 2017-re tavaszra gondolsz, de akkor is ZEN-es APU-k jönnek.
#39: Huhh, hát tudtam hogy nincsenek annyira jó helyzetben, de hogy 1-1,5 évre elegendő pénzük van arra gondolni se mertem. Intel-es vagyok már 10 éve, de őszintén remélem hogy bejön nekik a ZEN.
Lehet túl sok Prohardvert és Abu-t olvasok, de nekem messze ők tűnnek a leginnovatívabb cégnek, sajnálatos hogy most szopóágon vannak, CPU fronton ez nettó a pénz (vagyis a saját node) hiányának tudható be.
VGA fronton gyártástechnikailag valóban ugyanaz a helyzet, szóval arra ott nem lehet fogni, az Nvidia valóban jobb teljesítmény/fogyasztást produkál, ergo jobb kártyákat gyárt. De h megnézem az ár/érték arányt az AMD ott is erős, hülyeség ilyet mondani de igazságtalan az ott betöltött jelenlegi piaci részesedésük.
Az AMD alapvetően (mondom, lehet csak a túl sok PH hatás) egy jo(bb) indulatú cég, nem vesztegeti meg a viszont eladókat mint az Intel (mondjuk lehetősége sincs rá), és nem is rak bele az általa szponzorált játékokba olyan g*ci exkluzív effekteket, ami a konkurens kártyákon masszív visszaesést jelentene.
AMD számomra egy jó korrekt cég akinek nincsenek olyan financiális helyzete mint a két konkurensének, marketingük zéró, mégis sokkal innovatívabb tud lenni kis pénzből is (pl Mantle, amit lehet bukásnak nevezni de emiatt lett Vulkan API és emiatt nem lesz a dx12 az n+1ik windowsos hulladék). Kicsit a kedvenc csapatomra (Arsenal+Wenger) emlékeztet a helyzetük.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-12700 12-Core 3.6GHz LGA1700 (25M Cache, up to 4.90 GHz) Processzor!
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor Jegelve: torok.adam11
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest