Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
Blizzardking #35 üzenetére
Rendben, én elfogadom ezt a megközelítést is... Kinek a pap, kinek a paplan.
Viszont szerintem erősen benned van az Apple utálat is....
-
kchris78
veterán
válasz
Blizzardking #37 üzenetére
aliexpresszen vagy barhol olyan szijat lehet venni ra amit akar az ember. tudom egyedi szabvany de ingyen letoltheto a meret ingyen, aki akar olyan szijat gyart annyiert amilyet csak akar.
-
kchris78
veterán
válasz
Blizzardking #35 üzenetére
ezt nem teljesen ertem, ha csak a Watchot nezzuk van 2 fajta meret tobb fajta szin es ki tudja hany fajta szij.. azert ezzel eleg sokfele kinezetet lehet osszehozni fuggetlenul attol hogy a forma igen az ugyanaz.
-
-Ben-
veterán
válasz
Blizzardking #14 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy egy okosóra ne úgy nézzen ki, mint egy hagyományos automata. Ne keverjék a kettőt. Ez egy kütyü, tehát úgy is nézzen ki, mint egy kütyü. Az Apple megcsinálta...
Egyetlen problémám van vele: kicsit vaskos. Ha tudnának belőle 2-2,5 mm -t faragni, akkor egy acél verzió teljesen rendben van. -
kchris78
veterán
válasz
Blizzardking #10 üzenetére
viszont sokkal semlegesebb. egy gear s3-at nem vehetnek meg nagyon nok, es az en csuklomra meg egyszeruen nagy is lenne. igy sok valasztasom nincs.
-
-Ben-
veterán
válasz
Blizzardking #10 üzenetére
Ez egy magánvélemény, jelen esetben a Tiéd. Én se tartom szépnek ezeket a órákat, viszont élőben sokkal jobban néznek ki, mint fotókon és egy jó szíjjal elég sportos tud lenni. Szerintem nem szép, de nem is olyan ronda. Nem egy rolexhoz vagy doxához kell hasonlítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged