Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
Zerene Stackerrel egyetlen képet miért nem lehet feldolgozni?
-
j.bravo
addikt
Én tudom, anno én is az EVF-en követtem, de őszerintük nem lehet
(ld. a dőlt betűs részt...)
Szerintem a fordító nem szakmabeli volt, hanem - például - a marketinggyakornok leányzót/srácot (aki angolból amúgy penge, csak éppen a gazdasági nyelvből) kérték meg hogy ferdítse le... -
-
j.bravo
addikt
Ehhem, részlet a táj- és épüéetfotózást taglaló részből (ld. a dőlt betűs részt):
"A polárszűrőkkel másféle effektust hozhat létre. A kék ég intenzívebb lesz,
nagyobb lesz a kontraszt, és elkerülhetők a nem kívánt fényvisszaverődések és
a csillogás. Polárszűrőt csak tükörreflexes gépekkel lehet haszálni. Ez azért van,
mert a szűrőt el kell tudni fordítani adott helyzetbe, és az eredményt követni kell
a keresőben vagy az LCD monitoron. Ehhez át kell tudni nézni az objektíven."Akkor az biztos illúzió volt, amikor Fuji s5500-on és Minolta A1-en is használtam polárszűrőt

(a nyaralásosnál pedig a backlight-ot ellenfény helyett szó szerint hátsó megvilágításnak tükörfordították... ej-ej.)
-
Gondwana
addikt
OK, az első alkalommal még nem írtam minden mezőbe fals adatot. De amikor minden egyes letöltéshez regisztrációt kért, elég volt minden mezőnél beletenyerelni csak a billentyűzetbe.
Akinek kellenek a fájlok, elég, ha valami fals adatokat beír.
Egyébként meg nem nagy durranás, aki komolyan gondolja a témát, gugglizzon utána a National Geographic fotóiskoláinak.1ébként meg pipa vagyok a Canonra, mert a 24-70/2,8 objektívet 200.000-ért akarják megcsinálni, 220.000-ért meg veszek másikat. (Szingapúrból akár 2E5 alatt is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a Fotóiskola tipp az jól jön, leadok majd pár karácsonyi rendelést
(ld. a dőlt betűs részt...)
Ellenfény= seggbevilágítás!