- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothlaszlo
csendes tag
válasz
szente #13401 üzenetére
hatha erdekel meg mast is:
rengeteget szivtam sms-el a hivatalos magyar 2.1ROM-al. kb minden masodikat (teljesen veletlenszeruen) nem kaptam meg es sokat hiaba kuldtem nem ert oda soha. ujraraktam parszor, sim kartyat csereltettem, kb 10x ellenoriztettem ugyfelszolgalattal/szervizzel hogy minden ugy mukodik e ahogy kell - mindig minden rendben volt, csak eppen az sms-ek nem erkeztek meg. par nappal ezelott feltettem az UK 2.1 ROM-ot es azota ugy tunik minden rendben sms oldalon. lehet hogy nem hiaba szuttyogtak meg par honapot az angolok, hogy kiadjak az o 2.1-uket...laci
-
tothlaszlo
csendes tag
válasz
llaszlo #13383 üzenetére
llaszlo: koszi a valaszt.
jol ertem hogy akkor vagy felteszek egy UK ROM alapu magyar modositast es remelhetoleg semmi ilyesmihez nem kell hozzanyulnom, vagy a hivatalos UK ROM-ot es akkor irogathatom be kezzel ezeket a dolgokat?vagy egyaltalan nem ertem jol...
koszi
laci -
tothlaszlo
csendes tag
sziasztok,
bocs,ha nagyon kezdo kerdes es evidens a valasz. ha a hivatalos uk 2.1 verziot teszem fel, akkor a magyar t-mobil specifikus beallitasokat (sms/mms/hangposta szamok...stb) utolag manualisan kell beallitanom, vagy azt megoldja a telo mashonnan? (sim kartya?)
a nyelvezet nem gond, csak ezeket a beallitasokat szeretnem kikerulni, ha lehet.a magyar 2.1-es hivatalos verzioval mar kezelhetetlen a sms helyzet nalam, es ugy olvastam itt-ott hogy az angol ezt javitotta.
koszi
laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Philips LCD és LED TV-k
- Túra és kirándulás topic
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest