- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KonzolKartel #7275 üzenetére
a rendes, pulse-ra valót??
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
láttátok mennyibe kerül a pulse most a trénél? :S
55ért vettem, ha most akarnám eladni, szerintem 20kért se vennék meg :S
ennyire amortizálódó telót még nem igen láttam :S
sebaj, úgyis csak akkor cserélem le, ha megnyerem az 5ös lotyót
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
akos727 #7082 üzenetére
több száz ember tett már fel MCR-t!
mi is csak felhasználók vagyunk (tisztelet a KIVÉTELNEK!!!
)
több százan rakták már fel, tőled sokkal "bénábbak" is, és semmi gebasz nem lett, hisz nem is lehet, ha mindent a leírás szerint követsz!!
van darkbytenak egy leírása, és van nekem is egy...
válassz, és tedd fel!!(aztán foglald imába a nevem, h eddig miért nem hallgattál rám
)
jólvan, tudom h hüjewok -
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #7038 üzenetére
ezt vegyem bocsánatkérésnek llaszlo????
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
én jelentem egy normális backupoló progi sincs!!
a mybackup pro legújabbja elment mindent, szépen, faszán, de mikor restore-ra kerül a sor, meghal... az appokat külön kell neked feltelepítgetni... kipipálod h melyik kell, aztán rákérdez mindnél, h felrakod-e, és h kész (mint mikor telepítesz marketről, ugyanaz a procedúra...) ez több appnál eszméletlen hosszú idő... LENNE, ha nem FCzne a 2. visszaállltott app után...
szal egy kalap xar
a sprite backupolót meg mindjárt letesztelet, azzal a backup ment szépen-faszán mint a mybackuppal, minden szart lementett, több gigát XD
most kíváncsi vagyok h visszaállítani tud-e...a titan backup is egy kalap xar, az elég bénán backupol, és a helyreállítás xar finoman szólva, mert leginkább FCzik az is, v hibát észlel a progi... :S
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
g1 tekintetben nem tudok nyilatkozni...
nekem volt sonym, nokiám, és mindegyik képest a pulse hangminősége (telózáskor) egy rakás xar... :S
@Watt25: ha arra gondolsz, h vmi program miatt szarakodik nálam a hívás, akkor tévedsz!
direkt mielőtt bevittem a szervízbe, és miután kihoztam leteszteltem, full üres gyári rommal, full üres mcr-rel... a hiba mindig jelentkezett, programoktól független -
CoolBoy323
nagyúr
osztom a véleményed... mint már írtam soxor: a pulse mindenre jó, csak telefonálásra nem
aki mást mond, nem telefonál vele eleget... nálam már hangszóró csere is volt, és még mindig csinál olyat, szinte mindig, h ha hívok, és leteszem, pittyan egyet a hátsó hangszóró, és mostanában a hangszóró bekattan, és serceg, és sehogy nem lehet lelőni, csak ha kikapcsolom...
szívem szerint hajítanám el a fenébe... olcsó húsnak híg a leve
-
CoolBoy323
nagyúr
szentem ez van nekem is...
én 200 ft-tal drágábban vettem, pedig elvileg így is féláron volt XD
havertól vettem, és ez kingstone ELVILEG, és szerintem vmikből kiszerelhetik...
és nálam sem lehet másolni nagy fileokat rá, csak 100.jára... nem túl rég írtam is erről a problémámról...
-
CoolBoy323
nagyúr
nem tudod elcseszni!!
de ha mégis, és sehogy sem indul, akkor a trének se fog
szal tedd fel!!!!!!!!!vállalom a felelősséget érte!
tőled biztosan sokkal bénábbak is rakták már fel a romot, a dark, v az én leírásom alapján...a decemberivel kapcsolataban anno mi is filóztuk, h mi lehet a különbség, de érdemire nem jöttünk rá...
-
CoolBoy323
nagyúr
nah letöltöttem az említett pc suitot... download
nem ismeri fel a telcsim... és a gyári pc suit sem... a gyári azt írja, h nem támogatja ezt a fajta telefont
az MCR lehet a hibás? a másiknál mi lehet a gebasz? nem támogatja a Pulse-t a progi? :S
-
CoolBoy323
nagyúr
szia!
pedig a keresővel sok kérdésedre kapnál választ
a rootolással ugrik a gari igen... de mi értelme van rootolni, ha a gyári romot használod?
a gyári rommal nem lehet telepíteni az SDre, ahhoz rom is kell...minden módosításnak el lehet tűntetni a nyomát, és működik is, 100%ig, mert már én is vittem szervízbe a telóm úgy, h előtte MCR volt rajta
a gyári appok törlését meg szerintem alap romon is lehet pl quick uninstaller programmal, de ezt mi itt nem javasoljuk... fő a biztonság végett
a lényeg, h rootold a telót, rakj fel rá MCR-t, s akkor lesz app2sd-d
DE ha a modacon veszel prémium hozzáférést v miaszöszt, akkor ott a kitchen-ben a saját romodat testre tudod szabatni, h mik legyenek benne, milyen appok...a pc suitról nem tudok nyilatkozni, sorry, én még nem láttam a modacon ilyet, csak egy kínai verziót használtam, ami finoman szólva is x@r volt
-
-
CoolBoy323
nagyúr
a gyári decemberit úgy rakod fel, ahogy a t honlapján írják...
felmásolod sdre, menüből upgrade és csókolom
akos: mennyivel fizettél többet azért, mert vki úgy adta el neked, h 1.7es rom van rajta?
fogd meg, oszt rakd újra az egész hóbelebancot
van pár leírás h h kell!!! -
CoolBoy323
nagyúr
nekem elöl alapból azt írja ki, h az eszköz gyorsabb működésre is képes... pedig az is 2.0ás usb XD
szal hátra szoktam dugni a telót, és ott szarakodott...jah, meg fogta magát, fogadtam egy filet btn, és mikor megérkezett, nyitnám meg, oszt restartolt a teló
HTC DESIRE-t akaroooook
-
CoolBoy323
nagyúr
miért van az, h "ledobál" az adatkábel? bevan dugva a teló, másolok a memkártyára, és mindig unmountol
kártya hiba lesz??
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
llaszlo #6617 üzenetére
honnan lehet tudni tényleg, h melyik jó a mi kis "szutykunkra"?
nagyon csábít, h próbáljak ki egyet
ha recoveryből backupolom (nandroid) akkor az a beállításokat, smseket stb is backupolja vajon??
A cool black Android theme is developed by tehseano. And the 1.4.5 version can free download now. The HTC Hero theme is made to work for JF v1.50 CRB21 ADP1.5 and JF v1.51 CRB43 ADP1.5. But it is also reported (but not guaranteed) to work on: Cyanogen’s 1.5r2, TheDude’s[B][U] Cupcake[/U][/B], as well as Haykuro’s ADP1.5hr3.
innen idéztem -
CoolBoy323
nagyúr
vki használ témát közületek?
nem home-okra gondolok, hanem témákra...merjek ilyenekkel kísérletezni?
-
CoolBoy323
nagyúr
phonemypc progit vki használja?
nálam force close van mindig :S -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
illesmate94 #6572 üzenetére
a másik wipe is particionálás
nem tűnt fel, h a telód olyan, mintha új lenne?
azért kell, mert kell
nehogy összegabajodjon a rendszer a régi cache-ekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R5
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest