- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Gmailnél ha ARCHIVE-álom az emailt akkor utána hová tűnik? Nem találom.
Ha csatolmány van az emailben akkor hogyan tudom megnyitni? Nekem valami hibát ír ki. Az is jó lenne ha le lehetne menteni az SD-re. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Megfejtettem a szinkronizáció hibáját. A lényeg, hogy CSAK A CÍMTÁRBAN található névjegyeket kell szinkronizálni. Alapból berakja az ÖSSZES PARTNERBE a csak email címet tartalmazó partnereket is. És ezzel van a gáz. Tehát törölni kell az összes ilyen kontatktot és utána már működik rendesen a szinkronizáció.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #1028 üzenetére
Ezt nem értem. Ha csak 1 kontaktot hagyok meg és azt szinkronizálom akkor működik rendesen. Hozzá is lehet adni, azt fel is tölti a gmail-re. Viszont ha az összeset kiexportálom gmail.contactsba akkor és beimportálom akkor már nem működik. :S
Most lehet, hogy szétbontom 50essével és úgy próbálom. Mert lehet, hogy az egyik vagy több névjegy kavar be.
Nekem 552 van most. -
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #1004 üzenetére
Olyan helyen dolgozom ahol szervízelni veszünk át gépeket. És csak annyi van a jogszabályban, hogy 15 napon belül igyekeznek javítani.
Ha te mókoltál valamit a ROM-mal (mintha írtad volna) akkor ha ez kiderül semmit sem kapsz. Csak a rossz telót. És még a garit is megvonják.
Felajánlották, hogy adnak cseretelefont?
Minden esetre kérd el a vásárlók könyvét ha gonolod és oda írd le a problémád. Így lesz írásos nyoma. A szó elszáll... -
llaszlo
veterán
válasz
norbesz74 #997 üzenetére
A 15 nap az egy előre látható időpont, hogy addig a szervíz igyekszik a hibát javítani vagy ha olyan behatás történt ami nem garanciális akkor ezt bevizsgálják és küldenek egy választ. De ez lehet akár 2 hónap is. Ez nem a T-n múlik. Bár most lehet, mert T-Mobile a készülék. Nincs előírás arra vonatkozóan, hogy a szervíznek mennyi idő alatt kell megjavítania a készüléket és visszaküldeni vagy egyéb választ küldenie.
-
llaszlo
veterán
Ha valaki tud arra megoldást, hogy hogyan lehet több, mint 500 kontaktot rátölteni a telóra akkor az légyszi írja le.
Szempontok:
- Egyszerre az összeset feltöltse
- Ne neten keresztül történjen
Milyen formátum szükséges mindehhez? Vagy milyen program?Légyszíves kicsit szájbarágósan leírni, mert már nagyon sokat szívtam ezzel.
Köszi!
Laci
-
-
llaszlo
veterán
Ha kikapcsolom a szinkronizációt akkor sem működik.
Másnál működik, hogy a gmailre feltette először a contactokat aztán meg a telón újakat ad hozzá?
A lényeg, hogy a gmailen is meg legyenek a contactok és onnan legyenek a telóra töltve.
De ezt a nincs memória dolgot abszolút nem értem. :S
Itt másnak is van ilyen problémája.
Google nem sok találatot hozott erre. Ezek szerint nem sok ember találkozott ezzel eddig.Lehet valahogy exportálni a contactokat? Mert megpróbálnám importálni az SD kártyáról és nem a gmailről. Hátha úgy menne.
-
llaszlo
veterán
válasz
Skrzetuski #979 üzenetére
Az én gépembe nem tudok ilyen mini cd-t tenni a barátnőméről tudom megcsinálni. De most ő is használja. A kontaktokat nem tudod exportálni? Mert akkor már csak importálni kell.
-
llaszlo
veterán
Ha a gmailről szinkronizálom a contactokat akkor még mindig nem lehet újakat hozzáadni. Megint azt írja, hogy nincs elég memória. Ezt remélem minél hamarabb javítják.
-
llaszlo
veterán
válasz
Skrzetuski #977 üzenetére
Az szerintem semmire sem jó én nem használom. De ha nagyon kell feltöltöm valahová.
-
llaszlo
veterán
Kérnék egy kis segítséget.
Akik használták már huzamosabb ideig bekapcsolt Wifi-vel és/vagy BlueToothszal írják már meg légyszives, hogy mennyit bírt úgy az aksi. Mert szerintem nekem az zaválja nagyon. De lehet még az aksi is gázos. Mert csak magát a telefont cserélték. -
llaszlo
veterán
És visszaküldted? Webshopnál 8 MUNKANAP az ellállási idő illetve 8 MUNKAnapon belül cserélik a készüléket. Nekem csütörtökig volt eredetileg a 8 nap most pedig van még 3 nap cseregarancia mivel új készüléket kaptam és a gariidő is mától indult.
HA NEM TUDOD MIK A JOGAID JÓL ÁT TUDNAK BőSZNI ÉS MEGSZÍVOD. SAJNOS EZ VAN.
Az ismerősöm nem hiszem, hogy topicot nyitna. mert nem nagyon szokott netezni. Az email címét szokam megadni nagyon kivételes esetben. -
llaszlo
veterán
Legközelebb ha nem foglalkoznak veled (nem adják vissza a pénzt és nem cserélik) azonnal kérni kell a Vásárlók könyvét és mindent leírni. Ez onnantól hivatalos és jogi alapot képez egy kártérítéshez.
Webshopban vetted vagy személyesen?
Az ismerősöm aki a Fogyasztóvédelemnél dolgozik nagyon kiokosított már mindenről. -
llaszlo
veterán
Az aksi az kinek mennyit bír? Mert már sajnálom, hogy nem írtam bele azt is a hibalistába, hogy hamar lemerül.Nyilván függ a CPU használattól is. De nekem ha nem használom egész nap. Tehát tényleg reggeltől mondjuk este 6ig akkor is lemerül kb 65%-ra max van benne pár nem fogadott hívás meg úgy 5 perc wifi használat. Aztán este lemerül persze, mert akkor már intenzívebben nyomkodom és a wifi is megy rajta (nap közben nincs bekapcsolva).
-
llaszlo
veterán
Nem olvastam még el minden WS-es rendeléssel és cserével kapcsolatos hsz-t. A lényeg, hogy beküldtem a páromat az egyik T-PONT-ba, mert én nem tudtam bemenni. Leírtam, hogy mi a hiba és, hogy cserét kérek. És kicserélték.
Nem kell visszapostázni a telót, mivel a szerződést a Magyar Telekommal kötöttem és nem a webshoppal. A netes rendelés az csak a termékhez jutás egy formája, ahogy egy T-PONT-ba való bevitel is a hibás áru visszajuttatásának egy formája a Magyar Telekomhoz.
A lényeg, hogy a Magyar Telkomhoz kell visszajuttatni 8 munkanapon belül a készüléket. A törvény erre lehetőséget ad. És ez meg is történt. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #909 üzenetére
Én is tudom, hogy kellene viszáru papírnak lenni, de nem volt a csomagban!
De postán amúgysem adnám fel. -
llaszlo
veterán
Én nem sértegettelek téged te miért teszed?
Az ismerősöm történetesen naponta ezt csinálja. Lehet nem tudsz olvasni a FOGYASZTÓVÉDELEMNÉL DOLGOZIK. Lehet, hogy jobban tudja.
Viszáru papír nem volt. A postai visszaküldés az csak egy lehetőség a visszajuttatásra. Különben jogosult vagyok a T-Mobilnál reklamálni, mivel a szerződésben Magyar Telekom van és NEM AZ, hogy WEBSHOP vagy egyebek.
Szal lehet neked kellene ennek utána nézni és nem másokat kioktatni főleg úgy, hogy nem is értesz hozzá.
Lehet, hogy nincs olyan, hogy cseregarancia, de a többiben nem tévedtem és az ismerősöm sem mivel korrekt infókat adtam át neki. Mivel napi szinten ezt csinálja nyilván jobban tudja, hogy mit kell ilyenkor tenni, mint én. -
llaszlo
veterán
válasz
ThorsHUN #897 üzenetére
Köszi! A fogyasztóvédelmis ismerősöm készséggel rendelkezésemre állt és minden törvényi hátteret tud. Az úgy van ahogy leírtam. Ha nem tudnak másik készüléket adni akkor a pénzemet kellett volna visszakapnom most este. Én másik készüléket akarok, mert rajtam kívül más (SENKI) nem nagyon írta, hogy nem hallja a másik felet vagy őt nem hallják.
-
llaszlo
veterán
FIGYELEM!! EZT MINDENKI OLVASSA EL SAJÁT ÉRDEKÉBEN!!!
Ma elegem lett a Puleom hibáiból. Főleg abból, hogy többször nem tudok vele rendesen telefonálni. Pl nem hallom/nem hall a hívottat és ha engem hívnak akkor is van hasonló eset.
Aztán már új névjegyeket sem tudtam lementeni, mert azt írta, hogy nincs elég memória. Viszont gmailre mentve és szinkronizálva működik.
Webshopon rendeltem és így 8 napos a cseregarancia!
Mivel pont 9.00-17.00-ig dolgozom és akkor van nyitva a kettő T-Pont is a városban így bevittem egy T partnerhez amiről nem tudtam, hogy az csak partner.
Azt mondták, hogy ők nem cserélik a készüléket és pénzt sem adnak vissza.
Van egy ismerősöm a fogyasztóvédelemnél és természetesen felhívtam. NINCS OLYAN, HOGY NEM CSERÉLIK A KÉSZÜLÉKET ÉS A PÉNZT SEM ADJÁK VISSZA erre törvény kötelezi őket. Arra hivatkoztak, hogy nincs jogosultságuk. Ilyen nincs.
Hogy nyoma legyen leírtam a VÁSÁRLÓK KÖNYVÉBE, hogy bevittem a telót, de nem tudtak velem érdemben foglalkozni.
És kaptam egy jegyzőkönyvet arról, hogy ott voltam.
Leghamarabb szerdán tudom bevinni T-Pontba, de akkor már kicsúzsok a 8 napos határidőből.
További fejlemények szerdán!
Laci
-
llaszlo
veterán
Egy olyan programot keresnék amivel az összes cache-t és egyéb ilyen cuccokat lehet törölni. Illetve a letöltött programokkal telepítés után mit csinál? Mert mondjuk egy debian alapú disztri az apt mappában tárolja és onnan is külön kell törölni. Tehát ez is sok helyet foglalhat.
-
llaszlo
veterán
Nem tudok új Contactot hozzáadni. Azt írja, hogy nincs elég memória a mentéshez. :S
És bluetoothon sem fogadja. Vagyis kiírja, hogy Contac hozzáadva, de utána nincs meg sehol. -
llaszlo
veterán
SMS-nél be lehet állítani, hogy ne név szerint rendezze, hanem legyen kimenő, bejövő, piszkozat mappa, mint egy normál telefonnál?
-
llaszlo
veterán
Aha. Én class6-os kártyát rendeltem, de még nem jött meg. Nem várom ettől a telótól, hogy hú, de jó legyen (iPhone, HERO szint) főleg nem ennyi pénzért. Mert mondjuk egy HERO kártyásan ha lehene kapni akkor kb 2x ennyi lenne. De nekem nagyon tetszik és amire igazából használnám azt tudja. Max lassabb, mint egy HERO. A Sense nekem nem tetszik.
Ha lesznek majd normális leírások a ROM cseréről akkor majd teszek rá másikat. Addig nem nagyon érdekel.
Azért nem lenne rossz ha lehetne ehhez a rendszerhez ROOT jogot szerezni.Akkor nem kellene mókolni az egyéb ROMokkal.
-
llaszlo
veterán
Írta valaki, hogy a headsettel gond van. Nekem működik rendesen fogadja a hívást ha megnyomom a kis gombot. Viszont megszakítani nem lehet vele.
Ez szoftveres gond lehet.
A headsetes telefonálásnál nálam van egy alap zúgás ami elég hangos.
-
llaszlo
veterán
Fent van az eRay 1.2 az nem fizetős. Na a lényeg, hogy a proci állandó 47% körül pörög. Az eRay szerint vannak olyan processek/taskok amik a TasKillerben és a TaskManagerben sem látszanak. És fogalmam sincs, hogy mi terheli ennyire a CPU-t. Korábban volt, hogy olyan átlag 10-13% körül volt a terhelés.
-
llaszlo
veterán
Rájöttem. Be kell lépni a Favorits-ba elfordítani a telót. Majd megnyomni a Menü gombot. De azt nem értem, hogy ha a menüben vagyok miért nem fordul el.
-
llaszlo
veterán
Itt van egy kép amin ha elfordítják a telót akkor az egész ikonsor és a státuszbár is elfordul. Nálam ez nem működik. Be kell hozzá állítani valamit?
Az Orientation KI van pipálva és a programoknál el is fordul a kép, csak a főmenünél nem. -
llaszlo
veterán
Van valami olyan progi ami SMS-t küld egy másik számra (amit megadhatok) ha ellopnák a telefont.
Ezt keresném, de nem tudom, hogy mi a neve.
Aki tudja az írja meg légyszi.
Kösz.
-
llaszlo
veterán
Itt van pár kép a memória használatról.
Nincs ott, hogy milyen teló, de az derül ki, hogy ez a memória használat nem csak a Pulsera jellemző:
http://www.androidtapp.com/appmanager-by-curvefish/
http://www.androidtapp.com/appmanager/ -
llaszlo
veterán
Nálam többször előfordult már, hogy hívtam a másik felet. És még a kicsöngési hangot sem hallottam aztán meg a hívottat sem, de ő igen. Más tapasztalt ilyet?
-
llaszlo
veterán
Töröltem kb 1,5-2 megányi adatot. A File menedzser-rel a bluetooth mappából. Az eRayben semmi sem változott. De a System monitornál sem.
Tényleg nem értem, hogy hogyan kezeli a memóriát.Egy másik kérdés. A Bluetooth File Transfer és az Astro filekezelővel hol találom meg a fentebb írt bluetooth mappát? Mert a gyökér mappában nincs. HOME mappát mint olyant nem találtam, meg user-t sem.
Kilőttem két programot a TasKillerrel és utána kevesebb volt az Available memory, mint előtte.
Ez vicces.
-
llaszlo
veterán
válasz
Dead_slow #811 üzenetére
Passz. Az a baj, hogy sehol sincs semmi hivatalos adat. Az eRay is mást ír ki ROM/RAM tekintetben. Azt még hozzátenném, hogy az enyémben még nincs SD kártya lehet ez is számít valamit.
Ha eRay-nél nyomok egy memory cleart akkor felmegy a szabad 33MB-ra.
A HARDDISK az 105MB és 22MB szabad. Na ezen csak akkor tudok elmenni ha leteszem. De azért kár lenne. -
llaszlo
veterán
válasz
Dead_slow #809 üzenetére
Ezt a kérdést passzolom. Majd valaki aki jobban ért hozzá megmondja.
Nem tudom, hogy mi használja pontosan a memóriát. Nekem néha úgy tűnik, hogy a telepített programokat is oda pakolja. Ezt a memória használatot nem értem. A TasKiller az azt írja, hogy 37 mega szabad, közben akárhogy számlom csak 24 mega.
Ezen én is gondolkodtam. Meg azon is, hogy szükségem lesz-e egyáltalán a 2.0-ra. -
-
llaszlo
veterán
Az androlibről hogyan kell progikat telepíteni? Ezt szeretném feltenni.
-
llaszlo
veterán
A default browsert meg lehet változtatni? Többször tapasztaltam már, hogy ha egy típusú (pl SMS) programból több van fent akkor megkérdezi, hogy melyiket használjam. Viszont a böngészésnél nem kérdezi. Én szeretném az operát használni alapból.
-
llaszlo
veterán
Az eddigi telóimon volt egy SMS visszajelzés, hogy kézbesítve, illetve az SMS-nél is le lehetett kérni, hogy mi a státusza. Itt hogyan lehet ezt megtenni?
-
llaszlo
veterán
Én most direkt kipróbáltam és nálam nem indult el a zene lejátszás. Bedugtam az iPodom fülesét a kis adapterbe aztán a telóbe, de nem volt zene lejátszás. Igaz elindult a music progi. Még csak egy mp3 van rajta. Remélem minél hamarabb megjön az SD kártyám, mert már nagyon várom. Akkor majd még tesztelem.
-
llaszlo
veterán
Kezd win érzésem lenni. Újra indult magától. Be akartam kapcsolni a wifit. Igaz a kis widget nem is jelezte, hogy lenne. Mert nem lehetett látni a kis kapcsolót. Kikapcsolva ugye piros bekapcsnál pedig zöld, de semmi sem látszott. Aztán a menüben akartam bekapcsolni és ekkor újraindult. :S
-
llaszlo
veterán
A hang tényleg változó attól függően, hogy milyen telóról(t) hív(nak)ok és ettől függően szépen hallani.
A headsettel viszont van egy alap sistergés akármit csinálok vele.
Egy BUGot azért találtam. Pl engem hívtak és fullon volt a hívó hangerő, hiába csökkentettem minimumra nem változott semmit. Feltettem maxra és onnan vissza akkor már halkított rendesen.A készülék és az android állítólag multi taskinggal bír. Nos lehet olyat pl, hogy szeretnék offline olvasni valamit a neten és erre az időre kikapcsolom a wifi-t? Tehát mondjuk leteszem asztalra a böngészőt kikapcsolom a wifit aztán vissza a böngészőbe.
És valami jobb task menedzser is jó lenne. -
llaszlo
veterán
Szia webshopnál 8 nap a csereidö törvény írja elö. A garipapiron nekem rosszul szerepel a gari dátum. Meg kell egyeznie a szamla kiallitas datumaval. Nalam ezt tegnap javitottak amikor bementem egy Tbe. Akkor mondta a a srac a 8 napos hataridot is. de ezt mar tudtam. Menj be es mindenkepp IRASBAN rogzittesd, hogy a telo hibas. Irjak ra a garipapirra vagy adnak egy igazolast, hogy jelentetted a hibat!
-
llaszlo
veterán
Nekem nagyon doboz hangja van híváskor. És van, hogy nem értem a hívó felet. Másnak milyen tapasztalatai vannak?
Leírom, hogy eddig milyen progikat telepítettem és mire:
Wifi, BT, GPS widget a gyors KI/BE kapcsoláshoz.
aContacts: Nagyon jó contact kezelő, nagyon egyszerűen és gyorsan tudsz vele keresni.
Battery widget: kijelzi, hogy hány %on van az aksi.
Brightness level widget. Az aszalról gyorsan állítható a fényerő. Aksival lehet spórolni.
Handcent SMS: Jó gyors SMS kezelő, jobb, mint a gyári.
NetMeter: Információ a NET / CPU / BT használatról illetve TOP (Linux) parancs kiemnethez hasonló infókat jelenít meg.
Speed dialer: Gyorstárcsázás widget.
APNdroid: Letilt minden 3G/2G EDGE GPRS kapcsolatot. Így talán nem számláznak ki semmi adatforgalmat.
BlueTooth File transfer: A neve magáért beszél.
Profiles: Gyors profil választó widget.Amit keresek:
- Jobb file menedzser
- Wifi kereső. Egyet felraktam korábban és lehet az kavarta meg a wifimet nem lehetett kikapcsolni. Hardreset segített csak.
- Fehér színű digitális órát. (HTC szerű)
Korábban írták, hogy vannak más honlapok is a Marketen kívül ahonnan lehet progikat letölteni. Írjátok meg légyszi, mert nem találtam.
Más is leírhatná, hogy miket használ és mire. Hátha van még amire nem is gondoltam eddig és használnám.
Üdv!
Laci -
llaszlo
veterán
Elolvastam a magyar tesztet. Ott azt írta a srác, hogy ha hosszan nyomjuk a magánhangzókat akkor megjelennek a magyar ékezetes betűk. Nekem nem jelennek meg.
Milyen nyelvet állítsak be? Most ha jól tudom English (Hungarian) van. -
llaszlo
veterán
Ezen a videón van egy menü amit az enyémben nem találtam. Úgy 1:30 után.
-
llaszlo
veterán
Kipróbáltam azt a javaslatot, hogy töltsem fel a gmailre a contact listet.
Így sokkal gyorsabb volt a szinkronizálás mintha az SD kártyával meg egy progival szenvedtem volna.
Fentebb írta valaki, hogy nincs FAX lehetőség. Nos a Gmail-en van. Ott akár 8 számot is hozzá lehet adni egy contacthoz. -
llaszlo
veterán
Nem tudtam megoldani a wifit. Nyomtam egy hardresetet. Most joval lassabbnak tunik az egesz telo.
Mas : Az opera joval gyorsabb mint a gyari bongeszo. -
llaszlo
veterán
Nem tudom kikapcsolni a WIFI-t. Bármit csinálok mindig visszakapcsol. Találkozott már valaki ezzel?
Mi lehet az oka? -
llaszlo
veterán
Találtam egy megoldást a sincronizálásra. SE K550i telefonom van. Ott a Contacts meü Options Advanced menü. Aztán send all contacts. Ekkor minden contactot átküld a Pulsera. A pulse egy fájlban kapja meg az egészet és ezzel nem tud mit kezdeni. Van egy vCardIO program. Azt leszedtem a marketről és az már tudja kezelni azt a fájlt. Most még mindig importálja.
Igaz ehhez kellett egy SD kártya mert nem találtam meg a telón a bluetooth mappát. -
llaszlo
veterán
Ha egyesével töltöm rá BT-on a névlistát akkor megeszi. De egyesével vagy 400 nevet elég gáz lesz.
-
llaszlo
veterán
Skin kérdés.
Lehet valahogy másik skint ráhúzni? Mert nekem ez a bu*irózsaszín téma meg a menükben a fekete háttér nagyon nem bejövős. -
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #611 üzenetére
Pár hónapja nagyon utána olvastam az aksis témának. Most szervízes vagyok és mindig elmondjuk, hogy az új telókat le kell meríteni és aztán 16 órát kikapcsolt állapotban tölteni.
Ártani nem árt. Az tény, hogy a LI-ION és Li-Pol aksik jól bírják a rátöltést, mint a régi Nikkelesek. De kell néha lemeríteni, mert ha az aksi bizonyos részeit nem használod akkor sokkal gyorsabban tönkre megy. Az aksik 4-5 töltés után érik el a maximális kapacításukat. -
llaszlo
veterán
Azt utálom az új telókba, hogy formázni kell az aksikat. És ez a 16 órás töltés nagyon hosszú. Nehéz kivárni a végét.
-
llaszlo
veterán
Ki milyen márkájú, (class4/6) sd kártyát használ hozzá?
Én most akarok rendelni és érdkelne, hogy melyiket érdemesebb.
Van NOKIA class 6os 8GB adapter nélkül, meg egy Kingston class 4-es 8GB adapterrel.
Az ár ugyanaz. Érdemesebb a class6ost venni?
Nézegettem egy tesztet de nem igazán láttam, hogy nagy különbség lenne. -
llaszlo
veterán
Érdekes, hogy a gari papíron a gyártónál nálam HTC szerepel.
-
llaszlo
veterán
Na! Megjött a kicsike.
Van egy olyan gondom, hogy SE K550iről szeretném átküldeni a contactokat. Rámegyek hogy send all contacts kiválasztom, hogy BT. Az SE-n látom, hogy küldi sending .vcf és a végén ki is írja, hogy sent all contacts, de a Pulseon sehol sem találom.
Hol vannak ezek a vcf-ek?
Hogyan tudnám úgy átküldeni, hogy a Pulseon is lehessen használni?Kösz
Laci -
llaszlo
veterán
Itt találtam védőfóliákat. Szerintem előbb-utóbb lesz Pulsehoz is.
-
llaszlo
veterán
válasz
Joe_Black7 #562 üzenetére
Itt van egy videó a Szabad Szoftver Konferenciáról és az Android 1.6-ról.
-
llaszlo
veterán
Lehet, hogy már valaki felhozta. Mennyire másabb rosszabb/jobb, mint a HTC Sense? Az állítólag nagyon jól kezelhető.
-
llaszlo
veterán
Itt egy GPS progi ami állítólag jól megy rajta. Egy másik fórumon olvastam.
Nincs szükség netes kapcsolatra. -
llaszlo
veterán
Persze, hogy T előfizu. w'n'w-nél írja ki, hogy access denied
Régebben állítgattam a teló netes beállításait, de ha jól emlékszem már előtte sem engedte, hogy csatlakozzam. MMS már megjön, de amikor szórakoztam vele utána nem működött.
A Tnek a honlapjáról le lehet tölteni minden telóhoz, szájbarágós leírást, hogy mit hogyan kell beállítani. Most nem biztos, hogy minden úgy van mert én csak az MMS-t akartam beállítani.Szerk: Itt az összes szolgáltatóé megvan.
-
llaszlo
veterán
Azt a bugyirózsaszín színvilágot meg lehet benne változtatni? Mert attól megőrülök.
-
llaszlo
veterán
Van itt valami topic a memória kártyákról? Eddig nem sokat tudok róluk, csak annyit, hogy van 2-4-8-16 gigás meg talán még nagyobb is. És, hogy class2-4-6 az adatátviteli sebességük. A vaterán az egyik eladótól (aki 4 gigás class6os kártyát hirdetett) kérdezték, hogy van-e 8 gigás kártyája. Azt írta van, de class4-es viszont gyorsabb, mint a class6os. Az mégis, hogy lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest