- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Még1 kérdés a contact listetek az a körbe forgó fejes bigyó az nektek is lassan jön be ?
-
Pocok256
veterán
appbrainről hogy lehet pc re tölteni a cuccokat mert én komolyan nem találom megőrülök nem lehetek ilyen vak
-
Pocok256
veterán
Valaki tud valami olyan honlapot ahol pc re lehet letölteni ezeket az android appokat majd onnan telora. Meg persze normálisan lehessen böngészni köztük. Mert most nincs wifi csak a gépnek van netje de attól szeretnék appokat szedegetni a telora.
sagesz93: Én nem tudok rá megoldást
-
Pocok256
veterán
1.5 be én valami System nevüt használtam mindent kiírt százalékba grafikonba és mutatta még az android processeket is
Lehetett zárogatni is a programokat vele, méghozzá úgy is hogy ő megmondta , hogy ez aktiv process vagy nem aktiv vagy system meg még volt egy pár lehetőség.
Töröltem az összes cachet így már jobb lett nem szaggat olyan látványosan viszont a playlistbe való görgetés még mindig nem megy neki más is tapasztalja ezt ? (mármint, hogy szaggat ha a plyaylistbe görgetek avagy bárhol ahol több mint 20 fájl van kb.)
Gergő: Alapból 40 megára tudsz instalálni appokat.
-
Pocok256
veterán
Most vagy csak az én frissítésem a ratyi vagy pedig ez egy fos. Egyszerűen a contact listámat van hogy 10 másodperc mire behozza a görgetés szaggat ... Egy alkalmazást mire elindít vagy 6 szor rá kell bökni -.-' és mind a 6 szor kijelöli és észleli csak nem csinál semmit. Holnap ujra teszem ma már nincs energiám hozzá.
-
Pocok256
veterán
Hogy lehet beállítani azt, hogy kevesebb képből álljon a canvas asszem ez a neve ugye ne 3*5 legyen hanem pl csak 3*3 ?
-
Pocok256
veterán
Idézet:
"@ikreativdesign Tegnap este kértem a kollégákat, hogy ellenőrizzék. Amint van válasz, megírom. Pontos órát nem mondok, de ma biztosan."
-
Pocok256
veterán
Elméletileg ez nem lehet mert twitteren is írták hogy a Pulse romját kapták meg, és egyik szaki írta is, hogy lehet az a baj, hogy nem 1.5 re rakták rá és azért nem megy. Szóval tuti, hogy a pulse van legalábbis abbol kiindulva, hogy gondolom a szaki az eredetit letesztelte és ezért irt ilyet mert lehet ő mobilján is 1.7 volt és ezért is írta azt amit. Na de várom a fejleményeket
-
Pocok256
veterán
válasz
ricsipontaz #8454 üzenetére
Amúgy ahhoz képest, hogy mindenki, hogy szidja ennek a kameráját nem annyira gáz.
-
Pocok256
veterán
Ezek nem jó hírek talán azért mert nem sima 1.5 -öt frissítettetek.
-
Pocok256
veterán
Amúgy csak nekem van az, hogyha valami nagyobb fájlt másolok kb (200 mega fölött) a sd kártyára (ugye mountolva telon keresztül) akkor kb 50% eséllyel vagy azt írja ki, hogy damaged SD card és ki kell vennem és berakni újra, hogy jó legyen vagy pedig egyszerűen mikor teloval ránézek a fájl nincs is ott rajta majd mikor újra mountolom tényleg látom, hogy a fájl eltűnt. (ami persze másoláskor ott volt és lejátszható is volt minden esetben csak mountolás után lett baja) Vagy van másik eset, hogy amit másolok fájlt teljesen tropa lesz.
Vagy ez csak a T-s ROM gyöngyszeme vagy pedig a fingom sincs milyen, de dobozos media markos s 6 classos kártyám műve.
-
Pocok256
veterán
válasz
Midland62 #8300 üzenetére
"mindenféle romot feltettem már"
Ésszel kéne és nem lenne baj, hogy lehet hogy én még a gyári ROM-al használom és egyetlen egyszer sem indult újra (kivéve pár esetet, de akkor oka is volt rá mert oylat csináltam vele
) és már kereken több mint 1 hete nyüszög újraindítás nélkül ?! (anélkül hogy lassulást látnék rajta)
Költői kérdés volt nem kell válaszolni. Még annyit ha már megfőzted magadnak edd is meg ....
-
Pocok256
veterán
válasz
Zoli975 #8237 üzenetére
Ha telefonálásra zenehallgatásra néha néha egérmozira akarod használni egy kis netezéssel karöltve akkor bőven elég.
Akku idő elég gyér gyári rommal az tuti ha rendesen használod 1 napnál többet nem nagyon bír kiNekem idáig ami pozitív csalódás volt az a Wifije. Maximálisan megvagyok vele elégedve. Bátyám laptopjába lévő wifi nem is látja a jelet ez meg a laptop mellett békésen kapcsolódik és stabilan veszi.
Egy szó mint száz ha nem akarod speciális dolgokra használni és tisztában vagy vele, hogy ennyi pénzért mit várj akkor nem fogsz egyáltalán csalódni a készülékben.
Amúgy tényleg ebben az árkategóriában van egyáltalán ennek a készüléknek ellenfele ha csak a tudást nézzük ?
-
Pocok256
veterán
Ez az állítás már csak azért is érdekes mert a T-mobile meg azt állítja, hogy a ROM ot megkapták és ők már régóta tesztelik. Szóval valaki erősen füllent .... Vagy csak nem mondja el a teljes igazságot. Gondolom én T-mobile megkapta vissza küldte ezek meg most újra dolgoznak rajta. Csak akkor miért nem ezt írják -.-'
-
Pocok256
veterán
Köszi a tippeket.
Egy iszonyat érdekes olvasmány. Azt hittem eddig képben vagyok de rá kellett jönnöm, hogy nem. Ez nem kötődik a pulse telohoz. Max annyiban hogy lesz -e multi touch. Klikk A cikk utolsó oldala tartalmaz hatalmas igazságokat amit itt a mobilarenan is a tisztelt gurujaink elkövetnek.
-
Pocok256
veterán
válasz
Midland62 #8072 üzenetére
Ha jól tudom csak rootolt telon működik az App2sd.
Más...
Valaki nem tud egy olyan progit amivel rátudnám égetni a videokra a feliratot, Majd szépen le tudnám játszani pulse-n. A handbrake nem igazán jó erre mert az én pulse telom nem szereti azokat a fájl formátumokat amit az a progi kiköp
-
Pocok256
veterán
Valaki tudna valami normális video convertert adni :S
Én most ezt használom Videora iPhone Converter ezt könnyű kezelni cserébe iszonyat lassú és a hangja a videónak amit konvertál kritikán aluli.
Kipróbáltam már ezeket WinAVI MP4 Converter, Xlinksoft.Video.to.MP4.Converter, WinXMedia.DVD.AVI.Mp3.Mp4.MPEG.iPod.PsP.Video.Audio.Converter, és még egy két másikat de ezeket hiába konvertáltam mp4 be vagy mpegbe attól még le sem játszotta a telo, sem a beépített lejátszója, sem az yxflash player :SSzóval aki tudna valami értelmes konvertáló programot ajánlani azt megköszönném
-
Pocok256
veterán
válasz
magnusheron #7970 üzenetére
Hát ez nem a kortól függ
Amúgy meglépem az mcr telepítését csak épp most adtam kölcsön a microsd olvasómat aztán ha gebasz lenne szerintem szükség lenne rá
-
Pocok256
veterán
válasz
Mattheo #7954 üzenetére
Na több mint egy hete használom a Pulse telot amitt itt egyik kollégától vettem. Gyári 1.5 ös ROM-al. Meg kell mondanom meg vagyok elégedve vele ha nem teszem tele idiótaságokkal (bár most is több mint 40 plussz cucc van rajta) akkor teljesen korrektül működik max néha asztalra lépésnél kell neki 1-2 másodperc de ezenkívül semmi érdekes. Kamerája nekem még ezzel a gyári szoftverrel is egész szép képeket csinál bár igaz fény kell neki és biztos épp kéz
Szóval amire nekem kell nagyon megérte főleg össz-vissz 34 ezerért akár jön hozzá új ROM akár nem.
Amúgy kíváncsi lennék, hogy azok akik nyavalyognak azoknak mi is a pontos bajuk :S
Mert én azon kívül, hogy videot konvertálgatnom kell sokszor, nem találtam más idegesítő dolgot.
-
Pocok256
veterán
Egy hivatalos válasz ahol a frissítés iránt érdeklődök.
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük érdeklődését!
Illetékes munkatársaink arról tájékoztattak, hogy az Android 2.1-es szoftver jelenleg tesztelés alatt van vállalatunknál. A pontos időponttal kapcsolatban sajnos nincsen információnk, de amint elérhető lesz, feltüntetjük internetes oldalunkon!
Az említett eljárás eredményéig további szíves türelmét kérjük! További kérdése, kérése esetén is készséggel állunk rendelkezésére.
Üdvözlettel:
Szabó Diána
levelezési képviselő
T-Mobile
-
Pocok256
veterán
Nem értem, hogy tud csak úgy berepedni egy ilyen kaliberű kijelző o.O
-
Pocok256
veterán
Valahol olvastam anno, hogy ez a Pulse elméletileg képes lenne a multi touchra. Akkor még arra hivatkoztak, hogy csak azért nincs mert az 1.5 ös android nem tudja, de majd az uj 2.1 es androidba lesz. Erről tud valaki valamit ?
-
Pocok256
veterán
Köszi a válaszokat és igen megosztom
-
Pocok256
veterán
Épp tegnap írtam nekik emailt ez ügyben igencsak szépen megfogalmazva, hogy ami jár az jár és mozgósítsák magukat ez ügyben. Ahogy ismerem őket kb 4 nap múlva válaszolnak hogy: "Sajnos nem tudok információval szolgálni ez ügyben". De bárcsak ne így lenne
Viszont még mindig van egy megválaszolatlan kérdésem. Micro SDHC kártyát tud -e kezelni a pulse ?
-
Pocok256
veterán
Hát ez meg nekem jellemző barátnőm azért "utál" engem mert mindenbe szerencsém van múltkor ki is fakadt, hogy ilyen nem létezik mindig úgy történik minden ahogy én elterveztem
Mondom gyors meg kell venni a telefont mert itt az uj ROM azzal meg már használható lesz és akkor sokba fog kerülniErre meg
(csak lenne már itt a csomag merre járhat már
)
-
Pocok256
veterán
Nemsokára Paul által főzött új ROM tulajdonosai lehetünk :-)
-
Pocok256
veterán
Amúgy játékra mennyire jó ? Nem akarok én itt ilyen quake 3 -at futtatni rajta emulátor alol
Csak ilyen gügye Iphone szerű (gondolok itt arra hogy döntögetni kell a telefont és akkor akciózik valamit
) egyszerű kis játékok érdekelnének.
Na meg még1 kérdés Webcamként lehet valahogy már használni ? :S
-
Pocok256
veterán
Én meg holnaptól klub tag leszek
Végig olvastam ezt a rengeteg hozzászólást ami itt van ebben a topicban, elég lehangoló a többség, de azért még reménykedem benne, hogy amire nekem kell, néha egy kis net (msn meg egyebek) meg navigálás meg picike videózás, pdf olvasgatás, zenehallgatás arra jó lesz.
Legalábbis remélem
A hozzászólásokból azt vettem ki ha valakinek nincsenek olyan észveszejtően nagy elvárásai és nem teszi tele a gépet minden bugyutasággal akkor egy használható jószág
Persze ha nem így van akkor skalpolhattok... holnap kiderül
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #7256 üzenetére
Hát ez nem sok jót jelent
Értelmezésem szerint
-
Pocok256
veterán
Ház ezen a videón elég döglassúnak tűnik a rendszer :S
-
Pocok256
veterán
Sziasztok
Milyen márkájú avagy típusú memóriakártyát szeret a készülék ? Ti mit ajánlotok. Mert visszaolvasva láttam, hogy néhány embernek volt baja egy két típussal. -
Pocok256
veterán
Ezért döntöttem úgy, hogy inkább iWiW díjcsomagban veszem meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest