- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Nem ugrik a gari, csak vissza kell tenni a gyári rom-ot. Itt a fórumon is van leírás, több is. Szerintem egyszerű megcsinálni azok alapján. Nekem valaki küldött egy szöveget és abban volt a leírás ha jól emlékszem az alapján csináltam. De a MoDaCo-n is leírták ha tudsz angolul akkor onnét is megnézheted.
Én sem egyből ezzel kezdtem. -
llaszlo
veterán
A ROM frissítés az az éppen aktuális gyári ROM frissítése egy korábbi verzióról. Azért frissítés. Aki wint használ nem nagyon tudhatja mi is az a frissítés, mert ott nem nagyon van vagy nem igazán használható.
Gyári ROM-ot itt nem nagyon használunk csak egy-két kivétel. -
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5538 üzenetére
Én közel sem vagyok olyan bunkó, mint te. És nem attól leszel nagy ember, hogy ilyen dühkitöréseid vannak. Ha nálad ez a nagyság fokmérője akkor még van mit tanulnod.
Én max csak feszegetem a határokat, de te át is léped. -
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5525 üzenetére
Szerintem is vissza vehetnél az arcodból. Máshol sem tűrik meg ezt a stílust. Attól még nem vagy nagy mert egyedül ki tudod törölni. Én már egész kis koromban meg tudtam ezt egyedül csinálni.
-
llaszlo
veterán
Aktualítás.
Az előbb amikor telefonáltam 3x berecsegett. Korábban soha nem volt ilyen. Olyan szépen és jól működött a telefonom. Csak ugye nem bírtam magammal és sikerült elba....om egy wipe-al. Aztán lett egy reinstall és most szépen "építhetem" újra a telómat. Azóta volt egy reboot most nem recseg tesztelésépp felhívtam az ügyfélszolgálatot.
Az aktualitás pedig a következő a T részéről:
"Tájékoztatjuk, hogy a hívásokat 2010 január elseje és január harmadika között munkaszüneti nap szerint számlázzuk"Mindezt március 7-én.
-
llaszlo
veterán
Van olyan app amivel a SIM-en lévő SMS-eket lehet megnézni?
De lehet, hogy én tudom rosszul és nincs SMS a kártyán. -
llaszlo
veterán
Találtam egy biztonsági appot. SMS-t küld, hogy ha ellopják a telefont és másik SIM-et tesznek bele.
Még nem teszteltem.
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #5448 üzenetére
Ha vissza lehet állítani, de mi van akkor ha valami olyan gebasz van, hogy nem lehet. Akkor bukhatod a garit.
Korábban szervízben dolgoztam. Sokszor hoztak be olyan telefont, hogy nem lehetett bekapcsolni. Na akkor mi van? -
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #5440 üzenetére
RE
Ami meg nem hivatalos az olyan, mintha nem is lenne. Nem mindenki akarja elbukni a garanciát egy illegális SW frissítés miatt.
Az a szomorú, hogy ezek a telefonok csak illegális ROM-okkal használhatóak igazán jól. -
llaszlo
veterán
válasz
NoMagix #5434 üzenetére
A 300ezres laptopom repedezett és ha megnézed a topicokat akkor csak arról írnak, hogy mik a hibái. És mégis használom és elégedett vagyok vele. Igaz visszahívásban cserélték a repedő alkatrészeket.
Áldozhatsz 3x ennyit is egy telefonra, de ár/érték arányban nem találsz jobbat az tuti.
Ezen is meg tudsz nézni egy filmet és még netezhetsz is vele. De akkor tuti naponta kell tölteni, mint minden ilyen telefont. -
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #5425 üzenetére
Miért vagyunk OS terén lemaradva? Nem sok telefonnak van 1.5nél újabb szoftvere.
Nexus One, Motorola Droid és még van egy kevés, de a legtöbb az 1.5nél tart.
Melyik okostelefon az ami 6 órás folyamatos használat mellett nem fullad ki? Sőt a hagyományos telefonokat is eléggé megviseli. Szerintem ez nem mérvadó és hülyeség. Simán lehet vele pl 3.5 órát telefonálni. És ha nem nyomkodod állandóan meg nem használsz millió widgetet akkor akár 4 napig is megy. -
llaszlo
veterán
válasz
KonzolKartel #5419 üzenetére
Akkor még kellett volna egy iránytű és megnézni, hogy melyik a helyes irány. Mert lehet egyik sem mutatja jól.
A két telefon nem zavarhatta egymást?
-
llaszlo
veterán
-Hogy kell programot törölni?
Milyen programot?-Valamint letiltottam az előfizetésemről minden netes szolgáltatást. WLAN-al használom a telefont. Viszont észrevettem, hogy a Gmail kliens, akkor is megnyitja a leveleket, amikor nem vagyok a wifi hálózatra csatlakozva. Ez kicsit érdekes volt számomra, mert amikor csatlakozva voltam, akkor folyamatosan, amikor lejjebb görgettem, akkor töltötte le a leveleket. A leveleket lementi a program? És csak akkor tölt le újabb leveleket, ha észleli, hogy már a lista végén járok, és így mivel a fentiek már le vannak mentve, így azért tudom azokat net kapcsolat nélkül is megnyitni? (nem akarok meglepetés összeget a hónap végén, ezért kérdem ezt. Vagy nem kell félni, mert ha le van tiltva minden net szolgáltatás, akkor nem képes egyáltalán semmi módon mobil hálózaton keresztül internethez csatlakozni a telefon?)
APN droid -
llaszlo
veterán
válasz
#30662400 #5380 üzenetére
Mitől ragadt be? Szerintem valamit nem jól csináltál. Annak simán ki kell jönnie ha megnyomod. Feltéve, hogy a rugó működik. Nem sérült ott valami?
Ha meg a rugó rossz, akkor csere.
Partícionálás. Linux live cd-vel és gparted-dal, vagy qtparted-dal. Ezekkel a legegyszerűbb. Persze ha eleve linuxot használsz akkor nem kell a live cd.Tegnap este totál kiakasztottam a telómat. Először a Market enabler-nél szállt el a root access. Aztán csináltam egy olyat, hogy dalvick-cache wipe. Na ettől totál meggajdult. Majdnem ráment az egész napom, mire vissza varázsoltam az appokat a kártyára.
Végülis nem tudom, hogy mi volt a végső megoldás, de most már minden app megy rendesen és látja is a kártyán.
Most dd-vel lementettem az egész ext tartalmát a párom gépére így bármikor vissza tudom pakolni.
Minden esetre egy reinstall kellett neki, hogy menjen rendesen.Szegény kártya sokmindent kiállt. Volt, hogy nem tudtam formázni. A rendszer sem tudott vele mit kezdeni, addig nem indult újra a gép amíg ki nem húztam a kártyaolvasót. Formáztam ext2-re, egyszer csak végre működött. Próbáltam telóval, vagy kártyaolvasóval is. Végül dd-vel visszaállítottam a tegnap esti állapotot, de még utána is küzdeni kellett vele.
Korábban is volt hasonló és akkor is a MARKET ENABLER kavart be. Azt ha lehet ne használjátok. Bár itt nálunk inkább a warez a menő. Most terminálban engedélyeztem a fizetős appokat ugyanaz a hatás.
Tehát most szűz rendszerem van, kíváncsi vagyok, hogy nekem lesz-e olyan fagyás, mint másoknak, mert nekem eddig soha nem volt olyan.
OFF:
Semmi köze az oldalhoz, de ha rákattintasz akkor, köszi. -
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5176 üzenetére
Azért, mert én tudok bunkó lenni, még nem kell neked is.
-
llaszlo
veterán
Az időjárás jelentésem megbolondult.
Azt írja, hogy 31° van.
Viszont a legmagasabb és legalacsonyabb hőmérséklet az 5-9° között van.
-
llaszlo
veterán
Ma már másodszor fagyott le amikor a dolphin browsert használtam. Korábban talán egy hónapja, három hete volt ilyen. Nem vagyok benne biztos, hogy korábban is a dolphin használatakor történt ilyen. Szerencsére elég ritka jelenség.
Ami érdekes, hogy pingelni lehet a telefont ha wifin van, fel is lehet hívni, de nem csöng ki.
Más tapasztalta ezt? -
llaszlo
veterán
Köszi a tegnapi klikkeket.
-
llaszlo
veterán
Lesz a közeljövőben valami új rom? A 2.1-et igazán kiadhatnák már legalább béta verzióban aztán Paulék majd felturbóznák.
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #5114 üzenetére
Nem értem. Minek kell ez a macera?
A gyári ROM beállításai nagyon nem jók semmire. A gyári ROM-ot meg le lehet tölteni a T oldaláról nem kell mentegetni. Ott le is van írva, hogy hogyan tudod feltenni. Ez úgyis felülír mindent (a customROM-ot, felülírja a nandroidot és vissza teszi a gyári backupot) a telefon, gyakorlatilag olyan lesz, mintha most vettem volna.Ha meg felteszed a custom rom-ot az is felülír mindent ami előtte volt.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
CharlieDrop #5049 üzenetére
Pont az a lényege, hogy nem látod, hogy ki hív ha nem fizetsz elő a hívószám kijelzésre. Mióta vagy T-s?
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #5052 üzenetére
Nem szó nélkül cserélik. De ha az igényt sem jelzed, hogy cseréljék akkor mi alapján cserélnék? A fogyasztók nagy része tök hülye a fogyasztói jogokat illetően. Csak akkor érdekli őket, hogy ha gebasz van, akkor meg már sokszor késő. Így aztán úgy b@sszák át őket ahogy nem szégyenlik.
-
llaszlo
veterán
válasz
CharlieDrop #5042 üzenetére
Mondjuk azért mert nem látod, hogy ki hív. De ha neked az nem hátrány?! Lelked rajta. Nyilván nem a te számodat jelzi ki.
-
llaszlo
veterán
Nincs ilyen szabály. Olyan jogszabály van, hogy ha cserét kérsz akkor cserélni kell(ene). Mivel ehhez jogod van. Már az első javításkor. Igaz (sajnos) ehhez kicsit verni kell az asztalt. Egy jó módszer, hogy elkéred a panaszkönyvet és leírod, hogy a kérésed ellenére nem cserélték és nem vagy hajlandó átvenni a javított telefont. Erre 30 napon belül kötelesek válaszolni. Aztán fel lehet őket jelenteni. Hidd el inkább kicserélik, minthogy bíróságra menjenek.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4969 üzenetére
Ez tény, hogy elég sok. Főleg, hogy csak új előfizuval lehet így megvenni. Szerződéshosszabbítással nem. A 39e-es ár még reális is lenne talán. Kíváncsi vagyok, hogy meddig lesz ez az akció.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4965 üzenetére
Nekem 48+ előfizetési díj 2800 volt. Ami teljes egészében lebeszélhető. Így is úgyis lebeszéled/elhasználod a havidíjat. Azt hülyeség belekalkulálni. Mindenkinek szabad választási joga van, hogy milyen csomagot választ. És a médiamániában sok olyan benne van ami plusz szolgáltatásokat ad pl net/MMS.
Ha most megveszem médiamániával akkor. 20000+24x5000=140.000.
Így már mindjárt jóval kisebb a különbség.
És korábban is meg lehetet venni 50+ eco-val tehát akkor 50+24x2000=98000. -
llaszlo
veterán
Email küldés.
Csatolni akartam egy táblázatot az egyik emailhez. Elég gáz, hogy csak képeket lehet csatolni alapból. Aztán egy másik módszerrel Astro fájl küldés emailben, már csatolta és küldte. Legalábbis azt hittem. Később szólt a címzett, hogy nem kapott semmit. Még emailt sem. Ma próbálgattam és nagyon úgy tűnik, hogy ez macerás.
Csatolom a fájlt aztán rányomok a küldésre. Ezt követően megnyitom a Gmail-t rányomok a frissítére és csak akkor küldi el a levelet.
Másnak vannak efféle tapasztalatai? -
llaszlo
veterán
Akkor már nincs, de volt. Itt is erről témáznak: http://pcforum.hu/tarsalgo/45478/T-mobile+hasznalt+keszulek+akcio.html
Az én linkemet nem találom ami arra mutatott a T oldalán. Itt linkeltem be azt is.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #4861 üzenetére
Ki beszélt itt 11.000-es csomagról? A legolcsóbb médiamánia csomag 5000.
-
llaszlo
veterán
válasz
Akron99 #4847 üzenetére
Érdekes gondolkodásmódod van neked. A legtöbb okostelefonon sajnos nincs rendesen használható oprendszer. Sajnos mindegyikkel gányolni kell valamit. Custom rom pedig nem jön ki kéthetente. Az 1.7-es kb 1 hónapja de lehet régebben jelent meg. És nem is kell újra telepíteni, egyszerűen csak működik rendesen.
Egy egyedi ROM sokkal jobban működik, mert a fölös dolgokat amiket a "gyáriban" bele gányolnak ki lehet szedni, vagy ki is van szedve javítva van.
Wint megnézném, hogy ha elindítom valami fontos partíció nélkül, hogy hogyan működik ha vissza rakom a vinyót és újra indítom. -
llaszlo
veterán
Akkor most így fizethetsz két havidíjat. Így nekem már nem érné meg. Régi készülék beszámítással 9.990 lenne. Mert azt vissza veszik 10.000-ért. Bár lehet, hogy csak szerződéshosszabításnál van ilyen. Nem néztem meg részletesen. Az tuti, hogy csak akkor, hogy ha egy összegben fizeted ki a telefon vételárát.
-
llaszlo
veterán
Hol lehet megvenni NEM médiamánia csomaggal 20-ért?
Én szerződéshosszabítással vettem és megmaradt a régi számom.Most nem nyitja meg a T oldalát.
Közben betöltötte.
Új előfizetéssel 19.990. Meglévővel viszont 39.990. Szerződéshosszabbítással (szép hosszú szó) leglábbis nekem, 38.990.
Más szolgáltatók is csinálnak ilyet, hogy csak az új előfizetéshez adnak kedvezményt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest