- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
benyboy #15105 üzenetére
Flb 1.7 simát használtam az egész jó volt 1-2 napig bírta a strapát töltés nélkül. Flb 1.7 Oc van fent most nálam 128 Mb Swappal 512 ext -el (JIT bekapcsolva) és 691 Mhz en járatva a proci. Így átlagba 1 napig bírja.(persze van mikor addig sem, de én extrém körülmények között használom a telot van mikor 3 óra folyamat netezés megy róla plussz 3g meg APN is aktív szóval így kell nézni) Tapasztalataim szerint érezhetően gyorsabb így mint a sima. Egyetlen egy dologtól tudtam eddig belassítani, megőrjíteni a rendszert az pedig az email szinkronizáció. (gyárira gondolok) Attól bekattan a rendszer és használhatatlan lesz.(bár lehet ennek ahhoz is köze van hogy több ezer levél van a postaládámba és nem nagyon szereti az ilyet)
Erről a kettőről tudok nyilatkozni mást egyelőre még nem próbáltam.
Amúgy érdemes néha többször feltelepíteni a rendszert mert elsőre nem mindig úgy jön össze ahogy akarodItt gondolok arra, hogy nem mindenki szereti a jitet a swappines értékét is álligatja az ember meg dalvik cachet is lehet átpakolja majd vissza stb. Szóval miután kitapasztalta, hogy jó (meg milyen appok okoznak lassulást meg egyéb gebaszokat) neki utána érdemes újra tenni és már teljesen tuti beállításokkal belőni a rendszert én így tettem és nagyon hálás kis fürge droidot kaptam
-
Pocok256
veterán
Csak nem birom ki es irnom kell.... Lassan mar 1hete korhazban vagyok es csak a pulsom az egyetlen kapocs a kulvilaggal kb.. ejjel nappal nyomom netezek telefonalok jatszok msnezek.Mindezt ugy, hogy soha nem kell varnom a program ujratoltesere (kiveve angry bird,de ebbol az ujabb verzio amugy is irdatlan gyorsan betolt
) Egy hihetetlen jo hogy fut a 3g dogwatch a msn talk 3-4 beszelgeto ablakkal fut a opera mini 3-4 ablakkal es fut a dolphin hd is 1-2 tabbal es ezek kozott a valtas max 4 sec ... Nem tudom mi ebben a lassu egy nyomorult 30 ezer forintos teloba.. Szerintem ennyi penzert ne vard el azt a tudast amit egy 2 szer dragabb telefon tud.
Masik.. Tapasztalatom szerint (igen sok idom volt ra)Ket bongeszo van ami jo nagyon pulse ra az egyik a dolphin hd a masik az opera mini. minit akkor eri meg hasznalni ha forgalom korlatos neted van. dolphin hd-t meg minden mas esetben mert iszonyat gyors stabil es nagyon szepen megjeleniti az oldalakat. Amugy tenyleg csak annyi a lelke a pulsnak, hogy neha tudj elszamolni 5 ig es utanna gombot nyomni,es igen ezt lehet erezni :dAmugt 1.7 es flb-t hasznalok ap2sd vel es 128MB os swappal class 6 os sd kartya mellett
(hardveres gyorsitasssal)
ui.alam a ko boxing az elejen sem szaggat szoval nem tudom mi van nalatok o.O'
-
Pocok256
veterán
válasz
llaszlo #14701 üzenetére
Anhan szóval hackeljem széjjel a telomat mégjobban és hackeljek rá cuccot is hogy fizetni tudjak róla végülis... Érdekes elképzelésed van. Én felfogásomba ha valamiért pénzt kérünk úgy mint egy áramszolgáltatásért akkor elküldjük a csekket ezzel megteremtjük a fizetési lehetőséget.... Amíg ez nincs addig a fizetés miatti hackelés is ugyan annyira lopás mint simán csak letölteni a programot (ami mellesleg free volt szóval ne sírj
)
Warez témát ezennel le(s)za'rom. (részemről)Es -be meg nem tudom hol lehet ez a funkció amivel root jogot kapok mivel átlagos usernek mondom magam és nem találtam ilyen külön funkciot. Ami azt jelenti, hogy az ES egyáltalán nem felhasználó barát nem pedig azt, hogy hülye biztos.
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
Na nagy nehezen megoldottam találtam egy root explorert egy eldugott oldalon amelyik jó volt. Azzal meg tudtam csinálni. Köszi a tippet. Syl5
-
Pocok256
veterán
Es file manager mit irtam nem jó Root explorerhez meg kéne 1 link :S mert amit eddig azt hittem az vagyis (android mate) az nem az. Szóval ha valaki megdobna egy linkel azt nagyon megköszönném, mert amit leszedtem két darabot azok mind rosszak
-
Pocok256
veterán
Valaki árulja már el nekem hogy tudom a build.prop fájlt felülirni mert az andorid mate sem engedi felül írni hiába kap root jogot mégse engedi
-
Pocok256
veterán
ŐŐ a swappinest mivel és hol lehet állítani? Mert olvastam, hogy 128 megás swappal 30-as beállítás lenne a tökéletes Pulsra szóval szeretném erre állítani csak azt nem tudom hol lehet
Amúgy az új 1.7 döbbenetes, hogy akárhány progit nyitok meg meg se röccen és nem zárja be szépen lehet tabbolni ésatöbbi hihetetlen
-
Pocok256
veterán
Inkább gari.
-
Pocok256
veterán
Na úgy döntöttem, hogy az 1.0 -ás FLB modot lecserélem a a 1.7 es FLB modra remélem megéri
-
Pocok256
veterán
Kocka magyarok ....
(na meg csórok de ez más tészta
)
-
Pocok256
veterán
Bírja az a dobálást is tapasztalat
(persze csak ésszel
)
-
Pocok256
veterán
válasz
akos727 #13666 üzenetére
Gyárilag Mikrofonost kapsz legalábbis én azt kaptam...
Másik kb 3 hét Uptime -al megy a telom Flb mod 1.0 -val. Semmi fagyás teljesen stabil mind netezésre mind zene vagy játékra. Sebbessége tökéletes és teljesen megvagyok vele elégedve. Geotagging is müködik normálisan, és az itt felsorolt egyik hibát sem reprodukálta eddig ^.^ Ami számomra érdekes, hogy a bedugom a fülest és elindul a zene hibát sem még egyetlen egyszer sem
Szóval a Pulse jó
Nem mellesleg kb 3-4 naponta kell etetni komolyan mikor megvettem a telot a gyári 1.5 ös szoftal soha nem gondoltam volna, hogy valaha ennyire jó telefon lesz belőle
-
Pocok256
veterán
válasz
llaszlo #12594 üzenetére
Kétszer az alap rendszer fc -ett egyszer meg egy game. Olyan 15-20 plus app van szóval nagyon nincs megterhelve.
Ettől függetlenül meg vagyok vele elégedveDe, ha azt mondjátok, hogy sokkal jobb akkor elhiszem csak olyan véleménye kéne aki mindkettőt használta már jó ideig hisz az tud számottevően nyilatkozni.
-
Pocok256
veterán
220 óra Uptime után dobta az első Force closet az FLB 1.0 mod egész jó teljesítmény szerintem. Most 233 óránál tart és azóta dobottmég 2 force closet, de a várjon gombra tapicskolva helyrejött minden na meg a prince of persia játék is csontá fagyott egyszer rajta. Kíváncsi vagyok, hogy ez egyedi eset vagy másnak is rakoncátlankodik ennyi idő után a telefon ?
Ja és az új 1.1 FLB mod menynivel jobb mint az 1.0 ?
-
Pocok256
veterán
válasz
akom.bakom #12314 üzenetére
Amit bucsupeti írt az a legvalószínűbb tessék odafigyelni hogy tartod a telefont.
-
Pocok256
veterán
Vegyél új tokot 300 Ft és nem neked kell kihúzni hanem van egy ilyen kis kihúzókája és csak azt kell húzni és jön a telefon is ha nem tudod ez alapján elképzelni (ami elképzelhető
) akkor majd linkelek képet.
-
Pocok256
veterán
válasz
FreeNemesis #11534 üzenetére
Nem kell semmit sem bűvészkedni
csak wipe legyen.
-
Pocok256
veterán
válasz
ATM_automata #11168 üzenetére
Nálam az van fent lassan már 1 hete és szépen megy semmi baj nincs vele egyetlen egy baj, hogy az alap astro kb 2 -3 sec mire bejön amúgy semmi más problémám nincs.
-
Pocok256
veterán
válasz
ATM_automata #10932 üzenetére
Én ezt használom teljesen stabil egyedül az astroba mikor belép akkor gondolkodik el egy két másodpercig.
-
Pocok256
veterán
Flb 4 -es romja és navigon párosról valakinek van tapasztalata, hogy csak nálam szarakszik-e :S
-
Pocok256
veterán
FLB 4 -es változatán a navigon talál nektek műholdat ? Vagy egyáltalán bármilyen navigációs program talál gps jelet ? :S
-
Pocok256
veterán
Na fiúk felteszem megint a kérdést a gyári Homescreent ugye ami van a gyári 2.1 be belehet állítani az FLB romba is ?
Mert lehet előzőleg kicsit homályosan fogalmaztam
-
Pocok256
veterán
Feltettem az új FLB ROM -ot kíváncsi lennék, hogy a sima gyári képernyőt elő lehet e varázsolni ha nekem nem kell a launcerpro ?
-
Pocok256
veterán
Lehet rászánom én is magam és felrakom a Paul féle romot valaki feltudná sorolni a negatív tulajdonságait ?
-
-
Pocok256
veterán
Ez hasznos köszi
Magamévá is tettem gyorsan :d Már csak a rootolás leírása hiányozna :SNa meg lenne még1 kérdésem ugye ezelőtt particionálni kell a sd kártyát ? Elég e az ha egyszerűen linuxal két részre particionálom a kártyát egyik ugye a nagyobbik a fat32 -es a másik meg a linux partició lenne (ugyebár annak kell lennie az első particiónak is ? )
-
Pocok256
veterán
válasz
llaszlo #10446 üzenetére
Ha letudnád írni vagy valaki le tudná írni érthetően ennek a menetét azt nagyon megköszönném mert szeretném rootolni én is a telefont. Gondolom utána azt a megoldást amit te leírtál, (move to sd ) azt már használhatom ekkor. (ha rootolt lesz így a telefonom)
Mert a gyári rommal semmi bajom nincs csak éppen helyem nincs, de így megfelelne és tökéletes lenne nekem. Remélem érthetően fogalmaztamMásik:
Ezek között mi a különbség?
su-2.1-cd-signed.zip
md5: 5f6a1e4157f6a99831c17135bb4e0e49
- Cupcake/Donut
- Roms that are built from source or entirely re-signedsu-2.1-cd-unsecure-signed.zip
md5: 8a2d72a21db4f6e8b41de2f2df8de1ce
- Cupcake/Donut
- Roms that are not built from source or resigned (filepushers)su-2.1-e-signed.zip
md5: 841d4f36be0ce090dd048c407aae6c49
- Eclair
- Roms that are build from source or entirely re-signedsu-2.1-e-unsecure-signed.zip
md5: a055c916168db7e61a75a37a13993cd6
- Eclair
- Roms that are not built from source or resigned (filepushers) -
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #10167 üzenetére
Ha lesz stabil ap2sd+ -os mcr verzió akkor felteszem
-
Pocok256
veterán
válasz
guest666 #10138 üzenetére
3,2 inch alatt kapacitiv kijelzőt nem lehet használni vagyis használnak a gyártók csak értelmetlen és szar és szenvedés utána nézhetsz nyugodtan. A másik ISZONYATOSAN NAGY TÉVHIT, hogy a rezisztiv rosszabb mint a kapacitiv egyszerűen csak optimalizálás és odafigyelés kérdése amit ugye mint minden profitorientált cég kispórol a portfóliójából.
Felbontás megint egy érdekes dolog ilyen kis kijelzőn nem sok mindenre mennél nagyobb felbontással. szvsz. -
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #10143 üzenetére
Azért akarok gyári romra ap2sd-t mert teljes mértékben meg vagyok elégedve a gyári rommal semmi, de semmi bajom nincs vele és hát ugye ami jó azon minek változtatni. Vagyis van bajom annyi, hogy nem fér rá az igo normálisan ha még mellette felteszem a appjaimat.
Ennyi bajom van vele semmi más. A custom romok közül meg még nem olvastam olyanról ami ne lenne bugosabb mint a gyári ezért tartok tőle.
De ha nem lesz stabil custom amiben kevesebb bug van mint a gyáriba akkor megvárom a 2.2 -t Fél év és kint lesz ^^.
-
Pocok256
veterán
Na ahogy kivettem sima gyári rom-al is meglehet csinálni, hogy ap2sd mennyen vagy ha rosszul értettem akkor javítsatok ki, ha meg jól értettem akkor a következő kérdéseim lennének:
1. Mi a pontos menete van e valahol valami magyar vagy könnyen emészthető leírás róla.
2. Elvesznek e az eddig feltelepített appok, beállítások.
3. Mennyire biztonságos próbálta -e valaki ?4.Ha llaszlo akar reagálni azzal, hogy olvassak vissza akkor tartsa meg magának
Előre is köszi a válaszokat.
-
Pocok256
veterán
Nekem még sose fagyott ki a telefonom se kamerázás közben se máshogy
Nem tapasztaltam még legalábbis nem panaszkodtak, hogy sisteregne a hang ha töltőn van a telefonom pedig beszéltem már úgy. Gyári 2.1 van fent.
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9894 üzenetére
A telefon olyan mint a gazdája
-
Pocok256
veterán
válasz
llaszlo #9842 üzenetére
Az élet tapasztalatom nem ezt mutatja...
Amúgy szerinted a szerviz mit fog csinálni rá van írva a lapra, hogy rossz a hang. Megnézik lebonyolítanak egy próba hívást vagy két próba hívást vagy többet majd megállapítják, hogy semmi baja ugyanis a körülményeket nekik sem sikerült reprodukálni. (mivel nem is volt oda írva, hogy milyen körülmények között van ez a hiba) Ezt csak azért írom mert rengeteg hibás számítógépet javítottam már amire mondták, hogy ez meg az nem jó benne, de ha nem tudom reprodukálni a hibát akkor egyszerűen nem fogom tudni megjavítani mert fogalmam sincs mi lehet a baja az meg, hogy ész nélkül kicserélgetek mindent a telefonba (avagy esetembe a számítógépbe) nekem mint egy profit orientált cégnél dolgozó egyednek igencsak elnézhetetlen dolog. Mert majd jön a főnök megnézi a munka lapot és majd felteszi a szép kérdést hé gazsi ha nem találtad meg a hibát és a hülye ügyfél sem tudta megmutatni hogy rossz ez a készülék akkor te minek ölsz bele pénzt hát nem tök fölös ?
Gondolkozz László és utána beszélj... Ja és ha majd egyszer megtalálja a hibát és letudja írni és reprodukálni is tudja esetleg ügyvéddel is fenyegetőzik akkor kicserélik neki, de ezt 10 emberből 9 nem csinálja meg ezért megéri gazsinak egyszerűen azt írni a munkalapra, hogy a hiba nem volt reprodukálható a szervizben a készülék tökéletesen működött.Az élet nem rólad szól hanem a profitról. (ja és mondhatod, hogy az ilyen cégek gyorsan tönkremennek hát az élet nem ezt mutatja.... )
-
-
Pocok256
veterán
Ha valaki feltenné nekem valami letöltő oldalra ezt az appot SystemPanel App vagy adna egy linket ahonnan le tudnám tölteni igen PC re azt nagyon nagyon megköszönném.
-
Pocok256
veterán
-
Pocok256
veterán
Informatikus agyam van bocsi
Gondoltam csak a forgalom és adat korlát miatt küldi úgymond mms ként (látszat kódolással) de maga a szöveg mikor telefonra érkezik sms tulajdonságokat fog nyerni és sms ként viselkedik. De akkor ezek szerint nem
Most néztem nekem 1 SMS 33 Ft ba van míg 1 MMS 78 Ft persze ez hálózaton belül.
Hálózaton kívül 41 Ft az SMS az MMS 130 Ft. Szóval két SMS -nél még nagyon nem éri meg MMS ként küldeni legalábbis nekemKhelben: nekem is gyári cucc van és customize is rajta van nekem mégis állandóan át akarja alakítani mms -é az sms -t. Akkor valahol csak be lehet állítani ezt :S
-
Pocok256
veterán
Gyerekek miért van az, hogy írok egy SMS -t és egyszer csak kiírja a telefon, hogy átalakítás multimédiás üzenetté, és innentől MMS ként akarja elküldeni a szöveges üzenetet és sehogy sem tudod rávenni, hogy normális formában küldje el. Ez legtöbbször akkor lép fel, ha 2-3 SMS méretűre duzzad az iromány. De rendkívül idegesítő mert ugye nekem ki van kapcsolva az ilyen mms meg egyéb küldési szolgáltatás, hogy véletlen se küldje el az ilyeneket, és így csak álldogál az sms -em és sehogy sem tudom vissza formázni sima sms -é az ő által átformázott multimédiás üzenetet. Ha ezt valaki megválaszolja avagy megoldja annak nagyon megköszönném
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9429 üzenetére
Nem tudom valahol be lehet állítani csak most épp nem jut eszembe. Nekem be van állítva és én alapból android billentyűzetét használok és iszonyat meg vagyok veled elégedve
-
Pocok256
veterán
Nekem meg belassult a telo folyamat szaggatgat eddig nem volt baja egyszer csak rájött és most sehogy se lehet normális működésre bírni. Egyszerűen olyan 3 másodpercenként 1 secre beáll
Idegesítő -
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9202 üzenetére
Nekem javított, csak ezt tudom
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9195 üzenetére
Elméletileg resetel gyakorlatilag nekem kellett mert lassu volt a rendszer utána kissé gyorsabb lett majd a localize után most már száguld és iszonyat stabil. Kb 1 napja nem töltöttem fel, mellette játszottam rajta olyan 3 órát s még mindig 50% -on van az aksija. Szóval az is javult legalábbis nekem.
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #9193 üzenetére
Feltetted a customize t is ? Factory reset meg volt ?
-
Pocok256
veterán
Felraktam a customize hun cuccot. Nem tudom komolyan nem tudom mit raktak bele a T-mobilosok, de hogy a telom kb 2 szer olyan gyors lett mint volt az tuti. A képernyőn soha nem szaggat contact listán szépen forognak a user fejek és max 2 sec alatt vált rá. Minden sokkal gyorsabb lett a live wallpaperek is tökéletesen mennek komolyan nem hiszem el, hogy ennyit dobott a customize cuccnak a feltelepítése.... Irdatlan jó lett most a telo. Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy pakolja fel azt a customize bigyót mert meg nem bánja.
Legalábbis nálam sokkal jobb lett minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest