- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz llaszlo #10585 üzenetére
Kedves llaszlo!
Szerintem ne kezdjük előlről, egyszer ezt a témát már megbeszéltük, én úgy emlékszem. A Root Explorerért - bármilyen hihetetlen - fizettem. Csupán leírtam, hogy én hogy telepítettem a ROM-ot a telefonomra. Továbbra sem használok warezt, vagy más általam nem tisztának tartott szoftvert sem a telefonomon, sem a PC-imen.
Bucsupeti: Az onliine kitchen csak AdFree és Premium usereknek érhető el.
ATM_automata: a Roadsync tudtommal exchange szerverekkel való mail-használatra való.
[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Általános hír
Benne:
Év végére a T-Mobile exkluzív készülékek teljes választéka áttér Froyóra.
Persze gyorsan agyon is csapják ezt a szép mondatot azzal, hogy:
Az európai T-Mobile által forgalmazott Pulse és Pulse Mini esetében ilyen információk nem állnak rendelkezésre
és ezen a mondat vége sem sokat segít:
de látva az eddigi frissítési szokásokat, a Pulse-ra is jó eséllyel lehetne fogadni.
Mert azért ez utóbbi olyan tippnek tűnik csak.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
resch13
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van 1-2 dolog, amit nem értek. Még elég tudatlan vagyok android téren, de már képzem magam!
Olvastam eszmecseréket, de sajnos nekem ez (most még) kínai...
1; A2SD vs. A2SD+
Ha jól értem, az A2SD a mem.kártyára telepít, de valamit rak a telefonmem-re is... Az A2SD+ mindent a kártyára pakol... Mi az, amit a A2SD a telefonra ment?2; Egy olyan ROM-ot keresek, amelyben működik az A2SD... Az eddig leírtak alapján erre gondoltam: r7 pulse modacocustomrom withoutadditions a2sd+
Ha ezt felteszem, akkor a progik alapból az SD-re kerülnek, vagy bűvészkedni kell?Összefoglalva az A2SD, illetve az A2SD+ gyakorlati alkalmazására vagyok kíváncsi, mit hogyan, mikor, miért... Ha egy magyar leírást linkel valaki, azt is megköszönöm!
Köszi!
-
akos727
senior tag
válasz Watt25 #10605 üzenetére
A cikk végén van róla szó, hogy a G1 nem kapja meg a frissítést, mert kevés hozzá a teló. Az mivel tud kevesebbet mint a Pulse?
Ma voltam a T-ben megnéztem a kiállított a Pulse-ot. Valami kegyetlen mennyire szét van használva... Settingsbe nem tud belépni a telefon, annyira le van terhelve mert persze mindenki tesz ra programot, de taskiller nincs rajta, ja és persze 1.5ön fut.
Bemegy a vásárló, megnézi a telefont és tuti elriad töle... -
llaszlo
veterán
-
ATM_automata
őstag
Kéne egy kis segítség.. Tegnap újra húztam a romot a telefonon, mert mindenféle process leállási hibákat jelzett a rendszer. Kb 2 órán keresztúl jól is működött, az emailek is szinkronizáltak a kliensel...már kezdtem örülni, hogy jó lett, erre reggel megint elkezdte nyomni, hogy a com.android.email folyamat váratlanul leállt.... van ötletetek, hogy mitől halhat be folyton? Hogyan tudnám a problémát orvosolni? Esetleg van olyan kliens, amivel helyettesíteni lehet a mail programot, vagy ez a folyamat meghalását nem befolyásolja, mert más kliensek is ezt a folyamatot használják?
What else?
-
llaszlo
veterán
válasz ATM_automata #10614 üzenetére
Töröld a mail appot és használj bármi mást, ami neked szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz ATM_automata #10614 üzenetére
vagy próbáld meg a gmail-es mailt használni... persze ha nem gmailed van, akk hallgas llaszlo mesterre!
-
exemboy
csendes tag
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene ,Szóval gyári 2.1 es pulse készüléket szeretném rootolni mindent úgy csinálok ahogy le van írva,Viszont amikor rákattintok az instal superboot -windows.bat-ra felugrik egy dos-os ablak ahol minden ok ,de a telefonon semmi nem jelenik meg.Ezután aksi ki -be újraindítom ,és a t mobil és android lógó között ugrál vagyis újraindulgat.Szoftvert újra telepítéssel kapcsol be csak.
Mit csinálok rosszul????Köszönöm a segítséget.
Respect all,ha kedves vevő árajánlatot kér vagy prívit írok,igényelnék egy választ is...negatív esetben is...koszönöm....
-
ATM_automata
őstag
válasz CoolBoy323 #10617 üzenetére
saját domaines imap levelezést használnék....ha menne ez a retek...
What else?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz ATM_automata #10619 üzenetére
keress marketen vmi másik appot, biztos h van 100x jobb, stabilabb -
sippet
senior tag
sokak szerint a k9 mail a legjobb levelezőkliens androidra. tegyél vele egy próbát, elég sok beállítási gondokkal küszködő usernek sikerült már ezzel egyenesbe tennie magát.
-
VGR
tag
szevasztok
nem volt két hétig netem így nemtudtam követni az eseményeket, az lenne a krédésem hogy jött ki valami használható rom amit érdemes is feltenni? (rendesen működő appsd stb....)
http://droidground.blogspot.com/
-
llaszlo
veterán
Feltelepítettem a HTC IME billentyűzetet. Egyetlen dolog rohadtul idegesít benne, ha teszek egy pontot vagy vesszőt a szövegbe akkor automatikusan berak utána egy space-t.
Ez kifejezetten idegesítő akkor amikor pl egy dátumot vagy ip címet akarok beírni.
Esetleg tudja valaki, hogy hol kell kikapcsolni?Én már végig néztem az összes beállítását, de nem találtam meg. 1.5 alatt még nem volt benne ilyen funkció ha jól emlékszem.
-
Gergő_
őstag
integráld be gmailra, nekem is így van vagy' 6 email címem, céges is.
-
sagesz93
addikt
-
ATM_automata
őstag
válasz ATM_automata #10626 üzenetére
Lehet földhöz kéne csaponom a pulse-t. Föltettem a K9 mail klienst, a leveleimet nem látom benne, hiába állítottam be...viszont megnyitottam az alap levelető klienst és most meg megjavult...lehet, hogy csak átmenetileg, de most nem állt le váratlan hibával.
Kérdésem azokhoz akik már más androidos telefonnal is találkoztak: minddel ennyire sok baj van? Mostmár kéne valami olyan telefon ami ezeket mind tudja, mint a pulse, és nem kell vele folyton gépészkedni ahhoz, hogy minden menjen. a BT-s kihangosítoval rendszeresen bajom van. Akár headset, akár kocsi kihangosítóval beszélek rendszeresen nem hallanak + váltakozó közönként megszakadnak hívásaim.
What else?
-
Gloob
addikt
válasz ATM_automata #10628 üzenetére
Helló
Én meg gyanítom hogy kár lenne azért a telefonért. Utána meg futnál másikat venni.
Androidos telefonom nekkem is ez az első. De kiindulva más op. rendszerek hibáiból biztosan hogy mindegyiknek van valami nyügje. Nálam az utolsó igazán stabil op. renszer egy kis tulzással talán az 5.0-ás DOS volt. Jó az nem telefon az igaz.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
llaszlo
veterán
Találtam egy leírást amivel be lehet állítani az sshd-t, de valahogy mégsem működik.
Nálam Connection refused hibaüzenet van.
Valaki ránézhetne, hogy nála megy-e.
[ Szerkesztve ]
-
rhen
senior tag
Elküldené valaki nekem a Camera 360 Free apk-ját?
Nem látom marketben, pedig ingyenes program.
Kerestem a fizetős változatát is andappstore-ban, de nem találtam. -
sagesz93
addikt
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Két kérdésem lenne.
Az egyik a telefon kikapcsolás után így indul újra: Az android.process.acore folyamat nem válaszol. Ha a várjont nyomom akkor utána semmi gond nincs, ha a bezár utána sincs semmi gond. Többet nem jelentkezik. Ez milyen folyamat? Mit lehet tenni ellene? Vagy együtt kell élni vele? Mondjuk az sem gond csak szebb lenne ha nem írna ki ilyet
A másik megcsináltam a RootExlorerbe a /data/local.prop -ba a beírást a ro.HOME_APP=1 -et. Csak megnyitottam szerkesztésre és simán beírtam. Utána mentés és újraindítás. Jó ez így?Samsung Galaxy A52S
-
rhen
senior tag
válasz ATM_automata #10632 üzenetére
Közben találtam egy oldalt, ahonnan jópár marketes alkalmazást le lehet tölteni gépre. Innen szedtem most le a camera 360-at is.
Nem warez, csak free appok vannak fent.
-
rjg
őstag
válasz ATM_automata #10628 üzenetére
Én egy G2/Hero-t használok és atomstabil. Nem fagy, a bluetooth hibátlanul megy az autó kihangosítójával 1.5 és 2.1 alatt is. Az általad írt hibák szerintem nem az Android sajátjai, hanem a hardware és/vagy a ROM sajátjai.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
matelijah
csendes tag
Üdv!
Abban tudnátok nekem segíteni,hogy az t-mobilos verzióban lévő live wallpapereket (nexus és az a vizes vmi-nek )elküldeni a linkjét ahonnan letölthetem.
Mert ha egyszerűen kimásolom a .rar fájlból akkor nem lehet felrakni sajna.
Előre is köszi a segítséget. -
sghc_toma
senior tag
-
llaszlo
veterán
Valakinek megy a Gesture Search? Nekem állandóan lefagy.
-
Gloob
addikt
válasz matelijah #10639 üzenetére
Esetleg próbáld meg a rar-t sinán átnevezni apk-ra és menni fog. Márha jól értetem a kérdésedet. Nagyon sok app amit a netről töltesz le a sz.gépre rar kiterjesztéssel jön le, holott a linkben még apk szerepel. Hogy miért ezt ne kérdezd, nem tudom
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
László
a #10634-re nem tudnál válaszolni esetleg?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
kmarton
tag
hello
Sikerült vennem egy pulzot! Csak azt nem tudom hogy 1.5 vagy 2.1 hogy tudom megnézni? Magyar nyelvet csak okosítással lehet rátenni?
http://www.youtube.com/watch?v=HKGiOY72ru4
-
Gloob
addikt
válasz kmarton #10648 üzenetére
Hello
Ha a T-nél vetted akkor minden bizonnyal 1.5. Egyébként settings->about->firmware és ott kiírja, Ha 1.5 akkor irány a T-mobile oldalra és ott minden le van írva magyarul a szoft frissítését illetően. Az 1.5 az nincs magyarul. A 2.1 az már ismeri a nyelvünket.Samsung Galaxy A52S
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest