- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
impalaman
aktív tag
-
ikoloman
csendes tag
Hogyan lehet a LauncherPro alsó állandó ikonsorát lecserélni tetszőleges funkciókra/shortcutokra? Nem igazán találom...
-
janez
aktív tag
Ahhoz, hogy bármilyen appot betehessünk egy ROMba, valahogy odex fájlokat kéne létrehozni. Csak meg kellene tudni hogyan... Magyar irományt nem találtam erről. Valaki körülnézhetne ez irányban, ha érdekli a téma.
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
válasz lkristobal #10778 üzenetére
Én is nyomogattam a Momban lévő T-ben a Pulse-ot,de szerintem az borzalmas az enyém után, mindenki agyon telepíti, és nagyon lassú, de persze 1.5 van rajta, enyémen meg 2.1. Annál sokkal jobb a telefon mint ahogy te próbáltad
-
impalaman
aktív tag
Az .odex-eket elvileg a rendszer hozza létre. Elvileg minden .apk-ban van egy classes.dex (Dalvik Executable) fájl ami telepítéskor átkerül a data/dalvik-cache mappába. Innen a rendszer másolja, optimalizálja és létrehozza az .apk mellett az .odex-et (Optimized Dalvik Executable). Szóval nekünk az .apk-ba kellene beletenni az .odex ből visszaalakított classes.dex fájlt és így elvileg be lehetne tenni.
ui.: A forrás itt található: [link]
[ Szerkesztve ]
-
earlyrat
tag
válasz akos727 #10808 üzenetére
van egy olyan fílingem, hogy a Pulse-t lassan kivonja a T.
marad a mini, meg gondolom lesz valami Pulse utód, bikább hardverrel,
mondjuk 512 MB.
esetleg ez?
http://phandroid.com/2010/02/15/huawei-u8800-announced-first-3g-hspa-android/Asus A320M-K, Ryzen 3 1300X, MSI Radeon HD 7770, Forza 8Gb DDR4 2400, Samsung 840 SSD, win 10 Pro
-
sagesz93
addikt
felraktam a 2.1-et
rakok rá ilyen frameworkot is, holnapig bütykölöm
jó látni a magyar nyelvet -
lkristobal
csendes tag
válasz akos727 #10808 üzenetére
köszi ezt örömmel hallom: ) valszeg pár héten belül én is már sajat pulsomat tömhetem tele appokkal.... igazabol ezt a forumot olvasgatva bizonytalanodtam el először a teloval kapcsolatba... emrt sokann irtak h sok gond van vele . . . . de igazabol ez az az árkategoria am i nálam még szoba jöhet és ahogy nézegettem nem annyira akadtak vetélytársai...
-
Gloob
addikt
Esetleg ha valaki érdekelt a dologban, akkor Dél-nyugat Dunántúlon Zala megye 2. legnagyobb városában a még kapható a T-nél a Pulse. Éppen ma du. kérdeztem meg a TESCO-ban lévő T-mobilban.
Más: ha marketről letöltött app-ot teszünk be a ROM-ba, akkor az ott is fog frissülni, ha a marketen frissül? Szerintem nem.
És mégegy: jelenleg a telepített app-ok .dex file-jai ott vannak a dalvik chase-ben. Azokat nem lehet használni valamilyen módon a ROM átformálásánál? Ezek csak ötletek lennének.Samsung Galaxy A52S
-
Gloob
addikt
válasz llaszlo #10818 üzenetére
Laci.
Szerintem csak a letöltött app-ok frissülnek a marketen keresztül. És azokat nem fogja letöltöttnek érzékelni, hiszen egész más helyen vannak a system-ben. A másik, hogy a system-ben is tud frissíteni? Nem tudom, csak úgy gondolkodom. Ezért is írtam, hogy szerintem nem. Persze lehet tévedni is.Samsung Galaxy A52S
-
impalaman
aktív tag
válasz llaszlo #10816 üzenetére
Ez a script elvileg annyit tesz hogy azokban a ROM-okban amikben nincs a system/app-ban minden .apk-nál .odex,(mint pl. a gyári T-s 2.1) oda készít mindegyiknek egy .odex-et ezáltal gyorsabbak lesznek valamivel de nem sokkal (legalábbis a linkelt fórumban ilyesmiket is írnak a hozzászólók).
Gloob: a Market érzékelni fogja az appokat mivel telepítve lesznek, így frissíteni is tudod őket Marketen keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
bütykölöm a 2.1-et, háát, vegyesek az érzéseim.
szép nagyon, de ez a sebesség rovására ment szerintem, én lassabbnak érzem az 1.7-nél.
az miért van hogy egyik dolphin sem akar elindulni? összevissza errorozik mindkettő. -
llaszlo
veterán
válasz impalaman #10820 üzenetére
Pont az kell, hogy amihez nincs odex ahoz létre hozzuk, akár utólag.
bucsupeti: Az én telómon egy darab odex fájl van azt is én flasheltem fel a Music appal együtt. És az sem a dalvik-cache-ben hanem a /system/app-ban. Az FLB-ben is ott vannak.
sagesz: valamit tuti rosszul csináltál. A 2.1 sokkal gyorsabb, mint az 1.5 és csak akkor van gond ha elrontottál valamit.
[ Szerkesztve ]
-
impalaman
aktív tag
válasz llaszlo #10824 üzenetére
Ok, tudom, hogy ez lenne a lényeg csak azért írtam le mert elvileg a rendszernek kellene létrehozni magától az .odex fájlokat (mivel saját maga tudja legjobban a saját kerneléhez optimalizálni). Viszont ehhez, hozzáteszem megint, elvileg szüksége van az .apk-ban található classes.dex fájlra.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
Nem értem ezt a framework dolgot. Vissza akartam tenni az RMB frameworkjét. Fogtam minden FW cuccot az RMB romból, kimásoltam és flasheltem, de maradt az FLB vanilla, ami nagyon nem tetszik.
Nem értem, hogy miért nem írja felül. Pedig az FLB vanilla FW-ben csak egy fájl van. Próbáltam csak azt az egyet az RMB-ből meg az összes FW-s cuccal is. -
szente
addikt
valakinek sikerült fehérré varázsolni az órát?azt a file átírós dolgot próbáltam,de nem jött össze...(flb r3 rom,blue framework)
-
szente
addikt
na próbáltam kicserélni az flb rom louncher pro-ját a blue framework-ös louncher pro-ra illaszlo leírása alapján,de syntax error script error-ral nem jött össze...
-
bucsupeti
senior tag
válasz impalaman #10829 üzenetére
A leírások szerint a dex fájlok vannak a dalvik cache-ben. az odexekről csak annyit találtam hogy ezek optimalizált dex-ek. Azért nem értem mert a dex az eleve nem más mint egy optimalizált java bájtkód. akkor ezt miért kellene még jobban optimalizálni. hm.
szóval ha llaszlo neked vannak dex-ek a dalvik cache-ben, akkor szerintem minden rendben van. az odexek esetleg a rendszeralkalamzások lehetnek? ez csak egy hülye tipp....
"Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."
-
szente
addikt
válasz szente #10836 üzenetére
na meg van a fehér órára a megoldás!
így kell kinéznie a build.prop filenak:
ro.config.hw_isCustomize=true
ro.config.hw_customizeType=02
ro.config.PopupTwink=true
ro.config.SetStatusbarText=truetehát a ro.config.hw_isCustomize=false-t is át kell írni ro.config.hw_isCustomize=true-ra.
-
sagesz93
addikt
válasz sagesz93 #10840 üzenetére
ja és ma reggelre már simán megy a dolphin, lehet hogy tegnap már a teló is álmos volt
Ha valaki még tudna linkelni framework-öket, azt megköszönném.
És most a pqi 4gb-s cl6-os kártya megy benne, ami az 1.7-nél nem nagyon akart csinálni semmit...
még1 : most ha kikapcsolom a telót, akkor repair ext-el kell indítanom? vagy ennél az app2sd-nél ez már megvan oldva?[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Flb 4 -es romja és navigon párosról valakinek van tapasztalata, hogy csak nálam szarakszik-e :S
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
CoolBoy323
nagyúr
vki okos rákérdezne a modacon, h h lehet az emelkedő csengőhangot "megcsinálni"??
eszméletlenül idegesít!!!!!!!!!!!!!!
-
llaszlo
veterán
válasz impalaman #10835 üzenetére
Mármint, hogy pl ha belépek a beállításokba akkor az RMB-nek alapból fehér háttere van, zöld ikonokkal és fekete felirattal. Aztán valamit felraktam ami ezt és még sok mást is megváltoztatta valami fosra. Utána felraktam a Mattheo által linkelt FLB vanilla framework-öt. Ez helyre tett sok mindent, de pl a beállítások menü háttere fekete lett, és hiába tenném fel újra az RMB-t ez nem változik. Ezt szeretném újra fehérré "varázsolni".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest