Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
MIndent gondoltam volna, de azt nem hogy pont Amerikában fognak eladni ebből a telefonból több mint egymilliót.

-
iknight
senior tag
Nekem is volt már ilyenem
Nemrég váltam meg tőle, egyébként a külseje szerintem élőben nem olyan gáz mint a képeken, és az a nyitő mechanizmus mindenkit elbűvölt
Tény hogy amerikának készült, de aki sokat mailezik(gmaillel) vagy smsezik akkor az egyik legjobb választás, főleg mert elég baráti az ára. Illetve az andoriod rendszer is elképesztően gyors, és stabil.
Egyébként ha valaki a vásárlást fontolgatja, és kérdés merült fel benne vele kapcsolatban, én szivesen válaszolok itt, vagy privátban is ha tudok. -
plus44
veterán
nem rossz teló ez, csak hát a kinézete kicsit... de innen is látszik hogy az amerikai ízlés különbözik minden mástól.

-
Dare2Live
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
amerikában ám más az izlés... ld ott pl a Sidekick "slágertermék", míg nálunk....
szerintem indulásra nagyon szerény szám az az 1millió. Akár szifont, 5800, Omniat, HTCket nézem...
-
bolondember
MODERÁTOR
ez egy ILYEN (mármint "szépség"-szempontjából) különlegesség esetén nem is kicsi szám az az egymillió - és csak az USAban...

-
brumesz
aktív tag
terveztem is, logoutra szánok valamit

csak előbb még élvezkedem egy kicsit
így elöljáróban: az android nagyon f@sza, gyors, stabil, a teló nagy és nehéz, nem szép, de megszokható. nekem fekete van
a qwertz billentyűzet nagyon jó és a touchscreen is olyan mint az iphoneban érzékenységre és haszmnálhatóság szempontjából. -
Pedig nem is szép a tel

-
Na, erre nem számítottam. Azt hittem, hogy ez inkább csak amolyan bemutató darab, néhány hívőnek.
-
brumesz
aktív tag
hehe, pont ma szereztem be egyet

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nemrég váltam meg tőle, egyébként a külseje szerintem élőben nem olyan gáz mint a képeken, és az a nyitő mechanizmus mindenkit elbűvölt
Tény hogy amerikának készült, de aki sokat mailezik(gmaillel) vagy smsezik akkor az egyik legjobb választás, főleg mert elég baráti az ára. Illetve az andoriod rendszer is elképesztően gyors, és stabil.