Hirdetés
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tween
őstag
-
törölt tag
viszont sajna nagyon sok dologban meg iszonyat primitív. egy példa: levele pop3 letöltése: akármelyik ezeréves puttó webmail eddig tudta, hogy ha letöltöm a leveleimet, akkor csak az újakat töltse le. ha másik gépről jelentkezem be, akkor letölti azokat, amik azon a gépen még nem voltak. a gmail erre képtelen. be lehet állítani, hogy ne csak a friss levelekre vonatkozzon a letöltés, de akkor letölti visszamenőleg az összeset, majd amikor kitöröltem azt, ami nem kell, akkor kezdte előről, megint több száz emailt... ráadásul az idióta párbeszédes megjelenítés miatt pop3-on a kimenő leveleimet is mindig megkapom, ha véletlen valahonnan webes felületről küldtem. persze, béta. már 5 éve??
egyedül a spam szűrőjük verhetetlen...egyébként egyik telefon sem szépség sajna, ráadásul dögnehezek, és nagyok. a G1 kifejezetten csúnya, és értelmetlennek látom azt a törést a funkciógomboknál, semmi pluszt nem ad. viszont szép nagy a billentyűzete, jól tagolt gombokkal. az X1 mellég meg csomagolhattak volna egy diszkólámpát is, tisztára olyan csillogós kinézete van, mint a lakkozott ruhás dizsirajongóknak
persze sokkal szebb a G1-nél, de túl nehéz, nincs rajta jack kimenet és wimo-t futtat... 
-
coyote55
őstag
válasz
HardSanyeee
üzenetére
Keress olyan képet a G1-ről, amelyiken oldalról van fotózva, és rájössz, miért ilyen a billentyűzet!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
Depression
üzenetére
Ennyire szereted a HTC-t?

-
Dr.Anonymus
addikt
az a vicc hogy tulajdonképpen két átcímkézett htc-t látunk...

-
AMD Power
titán
Nem lett volna szabad oda rakni az X1 mellé.

-
HardSanyeee
őstag
húú jó nagy tepsi lett ez a G1, olyan szifon hatása van
szerintem hülyén lett megoldva a QWERTY billentyűzet rajta, úgy kéne mint az X1-nél, hogy az a néhány funkció gomb is rajta van a csúszkán. így nem lesz túl kényelmes a jobb oldali billentyűket nyomkodni 
-
Üsse kő, egyszer majd csak be nevezek egy X1-re. Pedig nagyon nem akartam, de a márkahűség kötelez. :-)
-
Avicularia
veterán
G1 valami ocsmány féltégla kinézettel rendelkezik

-
coyote55
őstag
Nagyságrendekkel szebb feketében a G1, mint fehérben.
Ha már a színeknél tartunk, remélhetően bugyirózsaszín nem lesz
Két meglehetően extrém formavilágú telefon. -
hemaka
nagyúr
Inkább a google-phone, ismerve a google-t biztos nagyon praktikusan használható és rengeteg minden lesz hozzá

-
Kobe
veterán
randa mindkettő
-
whiz
aktív tag
Az a guglifon nekem se teccik. Randa. Elég érdekes a billentyűzete, kíváncsi lennék hogy mennyire kényelmes, főleg a jobb oldal miatt. A SE sztem nem vészes pofára - bár nem kéne

-
Magnum_
nagyúr
ez a G1 ez valami igen csunya lett, de az Xperia hátát is szebbnek képzeltem

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze sokkal szebb a G1-nél, de túl nehéz, nincs rajta jack kimenet és wimo-t futtat... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
biztos ő is HTC-re gondolt 

szerintem hülyén lett megoldva a QWERTY billentyűzet rajta, úgy kéne mint az X1-nél, hogy az a néhány funkció gomb is rajta van a csúszkán. így nem lesz túl kényelmes a jobb oldali billentyűket nyomkodni