- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak kipróbáltam őket úgy 2x15 percig, és zavarónak találtam a kameralyukat, de persze majd' mindent ki lehet bírni. Majdnem S10e-t vettem, de végül Nokia 8 Sirocco lett. Azonos áron az S10e-t vittem volna, pedig pár dologban jobb a Nokia. Például nincs se notch, se kameralyuk, és kicsivel jobb az akku. Ami miatt az S10e felé húztam volna, az leginkább az IP68 -szemben a Sirocco IP67-ével. Működési sebességben nincs nagy difi köztük, pedig azt hittem, lesz. (A Nokia Android One-t futtat.)
A "kis" Note 10 viszont nagyon bejön most nekem, azt is megtapiztam már, és a kameralyuka se zavar valamiért annyira, mint az S10-eknél. Kisebb lett talán? Vagy elhelyezés? Nem tudom, de számomra jobb. Talán csak kisugárzik rá a szerintem szebb design fénye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest