- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
- ezt a képet az Infiltrator DLCből lőttem, hatalmas pacsi a készítőknek
A mission DLC-t amúgy végigvittem, imádtam, egyetlen bajom vele, hogy cseszettül rövidre sikerült. De faszán megidézi ez is a filmben látott jövőbeli pillanatokat, és úgy egészíti ki a meglévő történetet, hogy tiszteletben tartja az elődöket. Valahogy így kéne hozzáállniuk egy új Terminator filmnek is.
-
Sensut
őstag
Itt van az Annihilation Line DLC és tudjátok meg, hogy jó kis sztori lett ez is, akárcsak az alapjáték.
-
shotika
őstag
Várom. Én kellemeset csalódtam benne. Volt benne kihívás, lekötött, és a lootolás se érződött időhúzásnak. Egy ilyen kis csapattól ez egy nagyon is korrekt, fasza cucc lett. A főmenüben az átdolgozott zenei téma meg azonnal klasszikus lett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest