- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
jackal79 #7145 üzenetére
Akkor az valami régi cache maradék lehet nálad. Az adott oldalon egy CTRL+F5 nem segít? Vagy esetleg előzmények és gyorsítótárak törlése? Privát ablakban is orosz?
Ezeken kívül más nincs, az internal storage és az nvram törlésével egész biztos, hogy minden korábbi beállítást elfelejt a router.
-
-
válasz
jackal79 #7138 üzenetére
Értelemszerűen azt használom, amit magam fordítottam.
-
-
-
-
válasz
jackal79 #6984 üzenetére
Részemről nincs semmi probléma, természetesen mindenki azt a firmware-t használja, ami neki szimpatikus. A 4 éves firmware-re annyit, azt magad is láthatod, hogy újdonságok szinte alig-alig kerülnek már bele, szóval az azóta hozzáadott fejlesztések leginkább mind a hibák és biztonsági rések kijavításáról szólnak, tehát ezek azok, amikről így lemaradsz. Természetesen nem azt mondom, hogy egy 4-5 éves firmware már nem használható, hisz nem egy router van aminek az utolsó gyári szoftvere is ilyen idős már, de általában azért ha van frissebb, jobb, akkor frissíteni szoktunk. Amúgy a tárhelyemen fent van még az Alexey repo utolsó állapotából készült MI-R3G_3.4.3.9L-101-289c95a_with_MC.zip, esetleg próbáld meg azzal, ha az újabbakat semmiképp sem szeretnéd.
Mondjuk neked már régebben, más verziókkal is volt ilyen gondod, szóval ez mindenképp egyedi probléma lesz. Akkor az utolsó Alexey verziót javasoltam, bár ennek is már jó két éve. Nem tudom azzal végül mire jutottál.
-
-
attilav2
őstag
válasz
jackal79 #6976 üzenetére
Esetleg próbáld meg az én fw-met: Mega link
Szeptember 15-ei fordítás, sergey hadzhioglu.
Aztán jelezz vissza ha jó/nem jó.
Már openwrt-n vagyok jóideje, így nincs tapasztalatom mostanában hogy megy a torrent padavan alatt.
Az fw-mben a transmission-t indító parancsfájlból mindig kiszedem a háttértárra loggolást, ez talán segíthet a problémán, nem terheli folyamatosan a háttértárat. Ettől még folyamatosan logol a syslog-ba, így ellenőrizhető ha valami kínja van. -
nggabi
félisten
válasz
jackal79 #6862 üzenetére
MI-R3G_3.4.3.9L-102-fc3ba53b90_with_MC.zip semmi gond, megy mint a szél
-
-
válasz
jackal79 #6631 üzenetére
Szia!
A HDD-n tetszőleges támogatott filerendszer lehet, akár PC-n is megformázhatod. Ezután kösd rá a routerre, ami automatikusan csatolni fogja a partíciót, a /media/valami mappába, ahol a valami egyenlő a kötetcímkével. Ezen a mappán belül aztán hozz létre egy transmission könyvtárat, ami szükséges a kliens működéséhez. Ha ezt követően elindítod a transmission-t, szépen létre is jönnek a kellő alkönyvtárak a /media/valami/transmission mappán belül. A dlna működéséhez pedig elég csak megadni a médiafile-okat tartalmazó könyvtár elérési útját.
-
nandozo
tag
-
válasz
jackal79 #6329 üzenetére
Én nyilván a sajátomat preferálom, de szerintem mind stabil, csak más-más összeállítást tartalmaznak. Vannak skin-es és skin nélküli verziók, több vagy kevesebb összetevővel fordítottak, de a lényeg a mellettük lévő template.config file-ból kiderül, ha csatolta a készítő.
-
válasz
jackal79 #6327 üzenetére
Szia!
Egyszerű, az Advanced Settings -> Administration -> Firmware Upgrade oldalon betallózod az új firmware-t, majd feltöltöd az Upload gombbal. Mivel a 100-as fw már meglehetősen régi, és működési problémák is vannak, így javaslok egy reset-et és egy manuális beállítást is. Tehát az Advanced Settings -> Administration -> Settings oldalon először a Router Internal Storage (/etc/storage) alatt, majd a Router Settings (NVRAM) alatt is nyomj a Reset gombra, utána pedig állíts be mindent újra, tehát ne mentésből töltsd vissza a konfigot! Ha ezután is marad a szakadozás, akkor más probléma van. Friss firmware-t a Padavan topik összefoglalójában találsz többet is.
-
Headless
őstag
-
Headless
őstag
válasz
jackal79 #1544 üzenetére
Első sorban tájékoztatnom kell, hogy a mi fw-inkben van automount, az fstab bejegyzéseket töröld majd húzd ki/dugd be a driveot. Ekkor a /share/label-be. Ha azt akarod alapértelmezetten hogy /mnt-be csatolódjon, ahhoz "mnt" labelt (cimkét) kell beállítani. Valamint ha már egyszer megpróbáltál elindítani egy letöltést valószínűleg teleírta a flasht így azzal kell kezdened, hogy azt kitöröld, mivel konfigurációt nem tudsz akkor menteni.
Cimkét átírni a 9092-es porton elérhető kiegészítő webes felületen tudod megtenni.
Routerip:9092 -> setup -> hdd label
Ha a mi rendszerünkel kapcsolatban 9092 stb akkor fáradj át suste logoutjában lévő topikba és ott többen vagyunk akik tudnak segíteni.
-
Headless
őstag
válasz
jackal79 #1524 üzenetére
Igen semmi sem különbözik linux alatt, annyi hogy linuxon nem kötelező putty mivel ott van az ssh parancs.
a2d2:amúgy az hogy fontos fájlrendszer az exfat azért nem mondanám, meg aztán teljes mértékben szubjektív mi fontos mi nem. Én pl sose használtam semmilyen fat, exfat particiót maximum az ősi időkben bootolható lemezt készíteni fat32-őt. Routerre nem dugok semmilyen hdd-t amit máshova szeretnék használni. Pendriveot meg végképp nem dugok routerre. Ami rajta van hálózati megosztásként úgyis elérem. Bárhol/bármikor. Ellenben fontos cifs/ftpfs. stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest