Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
válasz
Depression #67 üzenetére
Mivel az üzleti modellt még nem ismerjük, így ez csak a mostani állapotból fakadó következtetés. Nyilván változni fognak a feltételek a kereskedők felé is.
-
válasz
Depression #52 üzenetére
én most megnéztem egy vagon oldalt, akik ilyet árulnak, de olyan államtitokként kezelik ennek az árát, hogy egyszerűen képtelen voltam megtalálni
-
naszvalo
tag
válasz
Depression #45 üzenetére
igen csak eddig úgy néz ki,hogy az "Ugyanazt a hardvert meglehet majd venni (remélhetőleg) olcsóbban, és hardvercsere helyett bármikor megvehető bele a jobb proci" lehetőség árát pofátlanra szabta az INTEL de nagyon.Szinte nem jársz jobban,minta procit cserélnél.Na erre a bőr lehúzásra gondoltam.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Depression #28 üzenetére
Semminek, mert az Intel szervere adja ki a parancsot a procinak, hogy frissítse magát. Ha nem tudod az Intel szerverét elérni, akkor nulla esélyed van az extra erőforrás feloldására.
(#23) ddekany: Az Intel update-nek nevezi szólva szvsz jó a frissítés. Régebben is így utaltunk erre. Most már nem akarom megváltoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest