- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
"Tudom a funkcióját. Tételezzük fel keresek egy ID3 taggert amit biztos, hogy a "Zene/MP3/ könyvtárba kell keresnem a startmenüben. Azt megnyitva meg már az ikonjáról felismerhetem."
Én most is így használom. Van 5 fontos oszlopom ("grafika-tervezés", "hálózat és programozás", "hang és video", "játékok", "egyéb, ritkán használt, de fontos program" oszlopom) ezeken belül meg simán felismerem ikonról azokat amiket kell, amit meg annyira ritkán használok azt egy picit böngészem, mert úgysem ismerem fel ikonról, de azért ez nem a világ vége.Természetesen ezeken kívül is vannak programjaim, de azokat nem használom olyan sűrűn, minek foglalják itt a helyet? Össze vannak rendezve az asztalon egy mappában.
"A sorbarendezés meg még szép is egy bizonyos programszámig de én pl scrollozhatnék géptől a szomszédig ami minden csak nem kényelmes produktív."
Te komolyan mondjuk 200 programot használsz napi rendszerességgel amit nem tudsz már átlátni? Mert akkor a hiba benned van. Ami nekem kezdőképernyőn van az is bő 50 program mégis nagyon gyorsan átlátható, és összesen 72 program kifér egy képernyőre nálam kényelmesen, még egy oszlopnak mindig marad hely (a beszúrt kép vágott). Na most ha a te, mondjuk 200 alkalmazásodból indulunk ki, akkor is két képernyőn elférnek az rendszerezett ikonok."Nagyon nem ugyan az pl a testreszabhatóság mikéntje sem mivel a startmenübe simán behúzok egy ikont az egyedi könyvtárba majd a program telepítő által létrehozott könyvtárat és a benne lévő 3-4 tök felesleges ikont két kattintással törlöm szemben a 8 kijelölgetem törölgetem millió kattintásaval." Én meg csak az új feltelepített program ikonját áthúzom a kezdőképernyő (ugyanis ide is bekerül azonnal a telepített program ikonja) a megfelelő oszlopba és kész, a többit meg hagyom hátul, nem zavar, addig el sem görgetek, még csak törölgetnem sem kell.
Ez mind csak szokás kérdése, erre vagy hajlandó és képes valaki, vagy nem. De ha nem, akkor még mindig ott a 2MB-os megoldás a Start menüre. És problem solved. Az, hogy ezt az MS-nek kellett volna megtennie az egy másik dolog, és teljesen jogos is, emiatt már én is írtam pár ódát más topicokban, de hogy emiatt kuka egy egész rendszer, az elég blődség, főleg, hogy emellett rengeteg pozitív tulajdonsága is van.
-
pzstm
titán
vehetjük úgy, hogy egy szoftver sosem éri el az RTM fázist
(annyi az egész hogy default nem rak ki ikonokat csak all apps view-ba emlékeim szerint)
amúgy amelyik program rákérdett install közben, hogy start menübe csináljon-e neki ikont és kivettem a pipát, akkor az nem rakta ki értelemszerűen start screenre sem.....az már más kérdés, hogy kisebb százalékban vannak/voltak ilyen programok mint azok melyek mindent kiraktak...
-
De megy, de szerintem ha saját magad telepítesz valamit, akkor csak tudod a nevét. Ha meg annyi programot telepítesz, hogy már a nevüket sem tudod, akkor sem a kereső a hibás, hanem a felhasználó.
Viszont ha annó beraktad a startmenübe esetleg funkciók szerint mappákba rendezve akkor kb 3 kattintással megvan bármi. Ezzel viszont egyet értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest