- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakesz
addikt
Az a 16 mpx-es előlapi kamera csak egy parasztvakítás, hogy bepalizzák a laikus selfiemániásokat, akik még mindig azt hiszik, hogy akkor jobb vagy rosszabb egy kamera, ha több vagy kevesebb a mpx. Az S7 "csak" 5 mpx-es előlapija jobb képet csinál annál, hozzáteszem, hogy az sem igazi. A fixfókusz nincs a helyzet magaslatán, illetve az egész kép számomra kissé olajfestmény-szerűnek és mosottasnak hat, még a beauty mód kikapcsolásával is. Ha én selfiezni akarok, akkor a hátlapi kamera rear cam selfie módját használom.
-
Bossyy
tag
Szerintem sem volt baráti dolog a vevőkkel szemben, hogy kihagyták az optikai képstabilizálást a legutóbbi darabból (persze a gyártónak nyilván megérte, mert fogott minden példányon 1-2 dollárt), míg ugye az elődben még ott volt. A Bixby gomb helyett szerintem is szerencsésebb lenne pl. egy programozható kezelőszerv, amit pl. az Alcatel használt korábban, de a legtutibb egy kétállású kameragomb, ami talán már csak a Sony-nál él. A Bixby engem a windowsos Nokiákra emlékeztet, ahol nagyon tolta a gyártó a Bing keresőt (dedikált gombja is volt), de kb. senki sem használta soha.
S7 tel szemben nem sok érvet tudnék majd felhozni a az A5 mellett (sőt, kijelzőben, infrában, kamerában, pulzus-szenzorban, esetleg Qi töltésben még egy S6 is ütni fogja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest