- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karantÉN
aktív tag
válasz
NagyVillany #54 üzenetére
leírom az én véleményemet is
nekem anno pr200 volt ( zöld ) T5250 1.5GHZ, 160GB , 2 gb ram , még az x3100 as vga val
annyi a különbség h az alja fekete ( nekem sokkal jobban bejön mint ezeknél a szürke ) volt rajta ujjlenyomat olvasó ( számomra haszonos volt sokat használtam 9 ujjamon program volt) és a HDMI jó volt az lcd t-hez . Az anyaghasználat számomra tökéletes volt kivéve a bill de az se volt a azért olyan rossz . Soha nem recsegett ropogott . Írták fent , hogy tipushiba volt a pr200 nál a zajos venti , nálam nem volt szinte semmi hangja
Az aki ideje nagyon jó volt . Viszont az Msi notiknak van 1 közös hibájuk ( legalábbis wind pr200 és vr601 nek ) ha rádugtam valami külső erősítőt a hang kimenetre akkor bugtak a hangszórók , de csak akkor ha bevolt dugva a hálózati erőforrás , mind a 3 notinál ezt volt a tapasztalat . Jelenleg egy fehér wind van báttyámnak , azzal sincs semmi baj ! más notim még soha nem volt de szerintem nem is lesz csak MSI . Amit kinéztem az a ex300 vagy 310 , csak valamiért az inteles kék az amd-s piros más variációban nemtaláltam még . árban kicsivel drágább mint ez a VR de tudásban megéri az a kb +20 ezer .
Annak örülök , h a legtöbb msi notihoz csak freedos van . Vista-t nemszeretem csak porosodna a vista vagy a helyet foglalná .
jah igen és az egérno comment jó volt 1 darabig nem is lett volna bajom vele csak sokszor rájött az 5 perc és duplán kattintott a bal gomb , idegesítő volt .
kárhogy eladtam : pic -
geezer
aktív tag
válasz
NagyVillany #54 üzenetére
Hmmmm.
Egyrészt igazad van, mert tényleg jó gép amit linkeltél, nem is értem, hogy nem vettem észre anno, januárban... pedig rendesen körülnéztem, és mégis, ez valahogy kimaradt.
Azért kíváncsi vagyok, annak milyen lehet az akksi üzemideje... Különben, tényleg nagyjából ugyanaz a kategória, tehát a 13.3" szerintem még belefér a hordozható kategóriába. De az már a maximum nálam.
Viszont picit drágább... ez 155 körül van, az 180. Szóval ami az árat illeti, ha valakinek mégse kell az eSata, HDMI, meg az izmosabb videókari, akkor viszont örül a kisebb súlynak, hosszabb üzemidőnek, és alacsonyabb árnak, tehát lehet hogy mégsem teljesen ugyanaz a kategória! Ami meg a 120-as reális árát illeti ennek, amig egy "vadiúj" """mááááásodik generácijós"""" Wind-ért elkérnek 120-at, meg egy 10"-os netbook-ért (Toshiba) 130-at, addig sztem az a 155 nagyon is korrekt.
Persze, tudom, inkább azokat kéne először lejjebb vinni, és akkor lehetne ezeket is, de valahogy a cégek csak nem akarnak lemondani a profitról....
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Akciókamerák
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest