- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone Air - almacsutka
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
válasz
#16820480 #36 üzenetére
usb 3.0-ra tudod kotni
torrent progik azok vannak ami androidra, ha nem lenne kompatibilis(nem lehet a shield playstorejabol kozvetlenul telepiteni) akkor is tudod barmelyiket sideloadolni. a kerdes, hogy mukodik e majd a taviranyitoval, vagy billentyuzetet es egeret(vagy pl logitech k400 plus, vagy egy rii keyboard, stb) is ra kell dugni a shieldrehalozatrol en magam nem sokat tudok, de ezt talaltam
az tuti, hogy a masik iranyban a shielden Te latod a halozat tartalmat, pl. ES file explorerrel -
gproject
aktív tag
válasz
#16820480 #34 üzenetére
Csak a kontroller/gamepad jár hozzá alapból. Volt akcioban amikor adtak mellé távirányítót is.
Bár ahogy látom most is adnak hozzá mindkettőt(see what's inside).
A gamepad amúgy jobb, mindent tud amit a távirányító és még játszani is lehet vele(a távirányítóval is, de na...). Persze nagyobb.Amennyiben úgy döntesz veszel és tényleg nem lesz szükséged a gamepadra, írj rám!
-
gproject
aktív tag
válasz
#16820480 #32 üzenetére
Én anno akcióban vettem 139£-ert az nvidia shopbol. 149-ert arultak, de most fentebb ment az ára, hogy kijött az új. Amazonrol most 187-ert küldik Magyarországra.
Én csak egy 120GB-os ssd-t használok hozzá, azzal tökéletesen működik. De gondolom minden egyebbel is jól működik, mert nem olvastam még panaszt róla. Rengetegen használják plexszel, kodival, otthoni hálózattal mediaplayerkent.
Én magam ezeket nem használom, mert mindent(zene, film, sorozat, játékok egy része) netről streamlek.innen talán több információra szert tehetsz, ha kérdezel meg pontosabb választ is kaphatsz kerdeseidre
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Goddess of Victory:Nikke
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- OLED TV topic
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest