- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
gproject
aktív tag
válasz
#16820480 #36 üzenetére
usb 3.0-ra tudod kotni
torrent progik azok vannak ami androidra, ha nem lenne kompatibilis(nem lehet a shield playstorejabol kozvetlenul telepiteni) akkor is tudod barmelyiket sideloadolni. a kerdes, hogy mukodik e majd a taviranyitoval, vagy billentyuzetet es egeret(vagy pl logitech k400 plus, vagy egy rii keyboard, stb) is ra kell dugni a shieldrehalozatrol en magam nem sokat tudok, de ezt talaltam
az tuti, hogy a masik iranyban a shielden Te latod a halozat tartalmat, pl. ES file explorerrel -
gproject
aktív tag
válasz
#16820480 #34 üzenetére
Csak a kontroller/gamepad jár hozzá alapból. Volt akcioban amikor adtak mellé távirányítót is.
Bár ahogy látom most is adnak hozzá mindkettőt(see what's inside).
A gamepad amúgy jobb, mindent tud amit a távirányító és még játszani is lehet vele(a távirányítóval is, de na...). Persze nagyobb.Amennyiben úgy döntesz veszel és tényleg nem lesz szükséged a gamepadra, írj rám!
-
gproject
aktív tag
válasz
#16820480 #32 üzenetére
Én anno akcióban vettem 139£-ert az nvidia shopbol. 149-ert arultak, de most fentebb ment az ára, hogy kijött az új. Amazonrol most 187-ert küldik Magyarországra.
Én csak egy 120GB-os ssd-t használok hozzá, azzal tökéletesen működik. De gondolom minden egyebbel is jól működik, mert nem olvastam még panaszt róla. Rengetegen használják plexszel, kodival, otthoni hálózattal mediaplayerkent.
Én magam ezeket nem használom, mert mindent(zene, film, sorozat, játékok egy része) netről streamlek.innen talán több információra szert tehetsz, ha kérdezel meg pontosabb választ is kaphatsz kerdeseidre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Filmvilág
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Béta iOS-t használók topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest