Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulles
aktív tag
A munka sokszor a mai körülmények között egy szükséges rossz. Dolgozz jó sokat a lehető legkevesebbért.
Nem az élet ilyen, ahogy mondani szokták...lószart. Az emberi kapzsiság tette ilyenné, amilyen. Nekem legyen jó sok, nekem, még annál is több, mindegy, hogy a sok kocsim közül pl. már azt se tudom melyiket használjam de az a mihaszna alkalmazott dolgozzon, túlórázzon akár hétvégén is. Meg nehogy már fizetés emelést kér, ha én már munkát adtam neki. Na az ehhez hasonlókat roskadásig lehetne sorolni.Félre értés ne essék, nem arról van szó, hogy most mindenki legyen milliomos. De egy normális életszínvonal a mai Európában (Amerikában?) igenis elvárt lenne. Hogy mi az? Legyen étel az asztalon, elegendő. Lakhatás, normális körülmény és idő a gyereknevelésre. Ezt az kizsákmányoló 8 órás (jobb esetben) munkanapot már régen el kellett volna felejteni.
u.i. magán vélemény
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S 8.4 - színt visz az életedbe
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest