- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomcat
őstag
válasz
Banános Joe #90 üzenetére
Na éppen ez az, ami ott van arra a célra édeskevés. Nagyobb kellene hogy legyenek annak mini ventilátornak a lapátjai és más szögben kellene állnia hogy megfelelően hatékony legyen. Így elég gyeneg hatást válthat ki. Hűt de csak marketing jelleggel. De hát valami el kell majd ugye adni a rev.2 változatban is, nem? +200% hűtési hatásfok...
-
válasz
Banános Joe #86 üzenetére
"A ventilátorok szívóhatása kb. a zérussal egyenlő"
Valóban erősen túlzó volt a megfogalmazásom. -
Tomcat
őstag
válasz
Banános Joe #45 üzenetére
De ezt tudja, viszont az az alsó ventilátor elég kicsi. Szerintem nem tud elég levegőt megmozgatni a socket körül. Persze a semmitől biztosan több.
-
rovtiv
tag
válasz
Banános Joe #61 üzenetére
Nincs igazad. A ventilátor tipikusan nagyobb légnyomásra képes a nyomó oldalon, mint amekkora szívó hatást tud kelteni a szívó oldalon. Ez abban nyilvánul meg, hogy ha ugyanazt az akadályt a venti elé teszed, valamivel nagyobb légáramlásra képes, mintha mögé tennéd.
-
törölt tag
válasz
Banános Joe #68 üzenetére
Ha már szándékosan félreértelmezted amit írtam, akkor hasogatnák egy kis szőrszálat:
"nagyságrendekkel jobb" szóval valamelyik tulajdonságában legalább 100X jobb?
-
válasz
Banános Joe #68 üzenetére
A marketingesek több fizetést kapnak.
Igazából kár szidni, pláne látatlanban, mert mérnökök azért kaptak fizetést, hogy ezt megtervezzék. Tehát rossz nem lehet.
Ez alapján a világ összes terméke jó. Mindet mérnökök fejlesztik.2-3 fok az kb 2x-es fordulatszám fújó ventinél.
-
válasz
Banános Joe #59 üzenetére
Mindenféle fölényeskedés, vagy rossz szándék nélkül kérdezem: láttál már porszívót?
Ilyen ostoba kérdés csak "fölényeskedés, vagy rossz szándék" által vezérelt lehet.
Gondolom, te már láttál, épp ezért fontos lenne, ha átgondolnád a porszívó szívó és fújó üzeme közötti különbséget.
-
válasz
Banános Joe #55 üzenetére
De más légnyomás alakul ki a szívóoldalon akkor ha nincs ott radiátor, mintha van. Az alacsony szívóoldali légnyomás árt a légszállításnak.
-
válasz
Banános Joe #53 üzenetére
De ha a szívóoldalon van a lamella, akkor a szívóoldali légáramlás akadályozása miatt sokkal kisebb lesz az áramoltatott levegő mennyisége. Ha pedig a megmozgatott levegő mennyisége kevesebb, akkor a radiátorok hőleadó képesség csökken. Ez már megint egy barom marketing-izé. Mostanában normális fejlesztést nem lehet végrehajtani? Mindenhol átvették a hatalmat a mérnökök felett a marketingesek?
-
MorphBCS
tag
válasz
Banános Joe #45 üzenetére
Nekem Freezer 13 Pro van, és hidd el, az az alsó venti én mondom csak dísz! Pörög, meg minden, de nem nagyon kavar ott semmilyen levegőt!
Mondjuk ettől függetlenül nagyon meg vagyok elégedve vele!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest