- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
Tök jó ez a 3 válaszlehetőség. Egyiket sem tartom valószínűnek.
Az, hogy főnixként támadnának föl, már-már gúnyolódás, túlzás. Az, hogy szűk réteg fogja csak használni, az sem valószínű, hisz iszonyatosan sok mennyiség lett eddig eladva. Az, hogy eltűnik, szintén nem tartom valószínűnek.
Szóval nem lehet, hogy azért torpant csak meg az eladások száma, mert már mindenkinek, akinek igénye van rá, annak van egy a tulajdonában, egy olyan, amivel elégedett?
A legtöbbünk egy tabletet olyan célra használja, ami nem követeli meg az erős hardvert, így kvázi (ha a főnix nyomán én is erős túlzásokba eshetek, akkor) nincs igénye a 120 csillió ramra az 500 magos processzorra meg a 200 TB tárhelyre. Ennek okán akinek igénye van magára a tabletre, az a legtöbb esetben ugyanazt a tabletet használja ma, amit akár 4 évvel ezelőtt vásárolt. Szóval a viszonylag minimális elvárások miatt (ami az egyszerű feladatokra való használatnak köszönhető) nem egy túlzottan hamar elavuló műszaki cikk.
Én pl. rendszeresen használok egy kínai tabletet (Chuwi Vi8) 2.5 éve vettem, most is megfelelő számomra. Lesza... milyen a processzor teljesítménye, a ram mennyisége stb. addig, amíg gördülékenyen fut rajta a windows és az android egyaránt. Nem érdekel mekkora a tárhely, mert a 32GB-on kényelmesen elfér mindkét rendszer, és nem használom játékra, így appok elférnek, telepített programok pedig win alatt kártyára is telepíthetőek. Miért kéne vegyek egy újat, addig amíg ez működik? Én pl. ezt a nagyon pörgő mobiltelefon piacot nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Cover Apple 3 év garancia
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest