Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mike88

senior tag

Tök jó ez a 3 válaszlehetőség. Egyiket sem tartom valószínűnek.
    Az, hogy főnixként támadnának föl, már-már gúnyolódás, túlzás. Az, hogy szűk réteg fogja csak használni, az sem valószínű, hisz iszonyatosan sok mennyiség lett eddig eladva. Az, hogy eltűnik, szintén nem tartom valószínűnek.
    Szóval nem lehet, hogy azért torpant csak meg az eladások száma, mert már mindenkinek, akinek igénye van rá, annak van egy a tulajdonában, egy olyan, amivel elégedett?
    A legtöbbünk egy tabletet olyan célra használja, ami nem követeli meg az erős hardvert, így kvázi (ha a főnix nyomán én is erős túlzásokba eshetek, akkor) nincs igénye a 120 csillió ramra az 500 magos processzorra meg a 200 TB tárhelyre. Ennek okán akinek igénye van magára a tabletre, az a legtöbb esetben ugyanazt a tabletet használja ma, amit akár 4 évvel ezelőtt vásárolt. Szóval a viszonylag minimális elvárások miatt (ami az egyszerű feladatokra való használatnak köszönhető) nem egy túlzottan hamar elavuló műszaki cikk.
    Én pl. rendszeresen használok egy kínai tabletet (Chuwi Vi8) 2.5 éve vettem, most is megfelelő számomra. Lesza... milyen a processzor teljesítménye, a ram mennyisége stb. addig, amíg gördülékenyen fut rajta a windows és az android egyaránt. Nem érdekel mekkora a tárhely, mert a 32GB-on kényelmesen elfér mindkét rendszer, és nem használom játékra, így appok elférnek, telepített programok pedig win alatt kártyára is telepíthetőek. Miért kéne vegyek egy újat, addig amíg ez működik? Én pl. ezt a nagyon pörgő mobiltelefon piacot nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák